Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183 233  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
不死身的出木杉 06:49 AM 06-11-18
作者: maxwaver:
馬周天衣大甘雙9又幾好推,終於脫離升降機入到二品中
開馬周16武質埋去再拍是但一隻硬撞真心爽
剩餘1cost 又是呂範?
maxwaver 10:11 PM 06-11-18
作者: 不死身的出木杉:
剩餘1cost 又是呂範?

求其一支柵槍用來係後面fing啦,未打夠春眠咪用緊張昭
又唔使下下都靠火既
6eo 08:41 PM 06-12-18
今日發現原來武神加左智都幾長
唔知1智多幾C

原來1智得0.42C, 無野了
GUSTAV 02:19 PM 06-13-18
終於打完印仔又可以等下個VERSION
番薯勤 06:17 PM 06-13-18
作者: GUSTAV:
今個ver唔好玩?
我覺得好過上個ver
柚原このみ 06:52 PM 06-13-18
1.20就是強
GUSTAV 08:09 PM 06-13-18
作者: 番薯勤:
今個ver唔好玩?
我覺得好過上個ver
單純冇咩變化 又冇卡想要 等新卡
番薯勤 08:54 PM 06-13-18
單純冇咩變化 又冇卡想要 等新卡
我覺得三代有嘅元素都差唔多出齊

除非整返舊代連計
kuraki1028 11:26 AM 06-14-18
我覺得三代有嘅元素都差唔多出齊

除非整返舊代連計
師兄唔提返起都唔記得o左舊版有連計同暴亂
特殊能力仲有覺醒同崩射,哈哈~
6eo 11:36 AM 06-14-18
岩岩先打完陳宮
柚原このみ 11:56 AM 06-14-18
社畜里奧仲無心機打
番薯勤 01:03 PM 06-14-18
作者: kuraki1028:
師兄唔提返起都唔記得o左舊版有連計同暴亂
特殊能力仲有覺醒同崩射,哈哈~
唔係師兄囉 我三代先開始玩
GUSTAV 02:51 PM 06-14-18
最重要都係排出卡太少 打完完全冇期貨感覺 而個料金入面有一半係出卡錢
LR猫 02:55 PM 06-14-18
最重要都係排出卡太少 打完完全冇期貨感覺 而個料金入面有一半係出卡錢
可能比你出到隻靚戰器嘅呢

btw,我出到張漢劉備速度3藍,張卡應該紫中帶紅
GUSTAV 02:56 PM 06-14-18
靚戰器 中你想要個張 ARM主戰器 副將器ARM 色

仲難中過玩課金GAME D 限定怪丫
LR猫 03:04 PM 06-14-18
靚戰器 中你想要個張 ARM主戰器 副將器ARM 色

仲難中過玩課金GAME D 限定怪丫
仲到你唔想要果張
都可以放比人架

btw我都係只會打齊貼紙就收手
番薯勤 08:04 PM 06-14-18
我反而係純粹鍾意玩冇興趣儲咭
只係想料金平啲同輸贏劃一價

咭就今代個副將真係令到鍾意儲咭嘅人好冇癮
畫面出現金咭都完全唔興奮 10張有9張廢

同埋冇艦娘個種隨機閃版同破版
得啲勁肉酸嘅布偶

柚原このみ 11:55 PM 06-14-18
副器刪_走黃色個世界和平左一半
副器B同G三個同色幾乎有個主器性能
可以打多個戰器,點會唔想追…不過追唔追到就:o)
幾時開用緣砌副器,夠吸水呀:o)
張飛後代 12:02 AM 06-15-18
作者: 柚原このみ:
副器刪_走黃色個世界和平左一半
宋謙:「才怪!我需要呢個副效果!」
LR猫 12:20 AM 06-15-18
我反而係純粹鍾意玩冇興趣儲咭
只係想料金平啲同輸贏劃一價

咭就今代個副將真係令到鍾意儲咭嘅人好冇癮
畫面出現金咭都完全唔興奮 10張有9張廢

同埋冇艦娘個種隨機閃版同破版
得啲勁肉酸嘅布偶

想唔出卡玩平啲?
等隻GAME就摺嘅時候就有架啦
柚原このみ 04:26 PM 06-15-18
又大會今次Uc,C限定,bye
番薯勤 09:08 PM 06-15-18
作者: LR猫:
想唔出卡玩平啲?
所以3代尾個陣打得好爽
張飛後代 10:37 PM 06-15-18
作者: LR猫:
想唔出卡玩平啲?
真是儒子不可教,為左可以平d可以巴望隻Game步入結束營運危機
你地唔好成日都小便宜啦好冇?
b_boy 11:05 PM 06-15-18
作者: 柚原このみ:
又大會今次Uc,C限定,bye
一街都係捨陣
由手機版發出
番薯勤 02:51 PM 06-16-18
作者: 張飛後代:
真是儒子不可教,為左可以平d可以巴望隻Game步入結束營運危機
你地唔好成日都小便宜啦好冇?
都唔緊要啦
黎緊FGO街機版就出
三國玩家無論點入錢都唔會夠班抽咭多過打機嘅課金鯨魚鬥
SEGA見到個邊收入高咁多應該都係會摺左三國佢

作者: b_boy:
一街都係捨陣
由手機版發出
有諗過用dam計
但用7氣打5氣應該比捨陣偷士氣偷到傻

第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183 233  ... 最後

返回主題版面