Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-11, 03:52 AM   #276
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
可能一早插左針
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 05:16 AM   #277
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: GN00508771 查看文章
總..總不會吧...千個萬個偏偏係佢
而家咁樣反而最有可能係佢
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 09:09 AM   #278
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
咁快兄弟對決,會唔會又有d野
管家們未必"敢"插手,可能有街外人幫基仔

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 10:20 AM   #279
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: sena123 查看文章
武士?指風紀委員?
已經連1格也沒有就被全滅了
基路亞,全速不知走不走得了甩,又或2執事來幫手

最新選舉,少了30票,不知被殺了幾個人,又有幾個不投票
個HACKER 0票,不知過票了還是叫人不投
而家先發覺我昨晚上睇個版本漏左通知全軍覆沒個頁...
原來連個武士朵拉都俾人秒殺埋

仲諗住個武士朵拉應該頂到一陣先領便當, 點知俾希索加/針人秒殺左...
連一格都冇講 佢點樣俾人秒殺, 就咁輕輕帶過話成班(包括武士朵拉)已經全滅晒
真係淚目
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 10:23 AM   #280
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
可能一早插左針
可能俾伊路米插埋針之餘,
再控制到佢連自己做左告密者都唔知
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 11:06 AM   #281
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
可能係孫女……因為已經跟上阿婆,唔需要再監視
由手機版發出
elmond 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 08:27 PM   #282
是但啦
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
有無人諗係基路亞阿爺既阿爺?分分鐘佢會幫伊路米都唔出奇啊。
是但啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 09:03 PM   #283
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 是但啦 查看文章
有無人諗係基路亞阿爺既阿爺?分分鐘佢會幫伊路米都唔出奇啊。
佢都唔係現場,關咩事
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 09:16 PM   #284
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
武士朵拉 仲流過 悟同

咁就埋左單

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 09:25 PM   #285
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
連有咩能力都冇提過就領左便當

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-11, 11:52 PM   #286
是但啦

引用:
作者: Kain 查看文章
佢都唔係現場,關咩事
就係咁先估佢唔到,殺十老頭嗰次都唔知點解會出現,原本以為基路亞阿爺同會長係同輩,點知原來係會長既玩物,而且仲用嚟形容會長係唯一無死既對手,足見佢既強大。就連老管家都認為對手強大,暫時都諗唔到有邊個會有可能啦。
舊 12-16-11, 08:31 AM   #287
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 是但啦 查看文章
就係咁先估佢唔到,殺十老頭嗰次都唔知點解會出現,原本以為基路亞阿爺同會長係同輩,點知原來係會長既玩物,而且仲用嚟形容會長係唯一無死既對手,足見佢既強大。就連老管家都認為對手強大,暫時都諗唔到有邊個會有可能啦。
咁邊個都得啦,洗咩佢遮....
門口個實Q又得,老豆又得,三毛又得,古拿比加都得
都無出場無啦啦講咩密告者.....
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-11, 09:15 AM   #288
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
望人出手救o既話
不如變色龍

舊 12-16-11, 11:33 AM   #289
是但啦

引用:
作者: Kain 查看文章
咁邊個都得啦,洗咩佢遮....
門口個實Q又得,老豆又得,三毛又得,古拿比加都得
都無出場無啦啦講咩密告者.....
本身2CH已經有人講咗,卡娜莉亞(カナリア)喺字典里面有告密者既意思,好多人都偏向會係卡娜莉亞告密。但就連壼音呢種高手都講到明係從一開始就被人喺非常遙遠既地方監視仲要甩都甩唔到對方既視線,除咗會長用過單眼觀察貓女嗰種程度既技巧,真係估唔到仲有邊一個可以令到壼音講出自己頭一次遇到咁既情況。
舊 12-17-11, 01:25 AM   #290
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
卡娜莉亞(カナリア) 沒有實力去監視祖母,除非她深藏不露/能力是偷窺相關啦

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-11, 01:02 AM   #291
KaKen

註冊日期: Jan 2004
但hunter真係好睇 節奏控制得好好

舊 12-24-11, 12:51 AM   #292
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
唔錯唔錯

舊 12-24-11, 02:00 AM   #293
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
告密者同監視者不一定是同一人

引用:
作者: money 查看文章
唔錯唔錯
乳牛最似

舊 12-24-11, 03:07 AM   #294
天空

監視者會唔會係阿仁?

條友又唔知去左邊

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
舊 12-24-11, 08:36 AM   #295
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 天空 查看文章
監視者會唔會係阿仁?

條友又唔知去左邊
阿仁個性格點會肯落場架

舊 12-24-11, 07:10 PM   #296
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
下星期就是第20周連載,之後會不會休載,好快就會知

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-11, 07:13 PM   #297
天空

引用:
作者: メソウサ 查看文章
阿仁個性格點會肯落場架
唔知呀~~話哂都關個仔條命事

唔係冷血到咁掛

雖然可能性唔高

PS:少年JUME聖旦休息?

新CG一張
舊 12-24-11, 08:47 PM   #298
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 天空 查看文章
唔知呀~~話哂都關個仔條命事

唔係冷血到咁掛

雖然可能性唔高

PS:少年JUME聖旦休息?
應該係雙周特別號, 年尾都係咁出

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-11, 01:48 PM   #299
Hunter

註冊日期: Jan 2002
動畫今集回憶......越來越覺得新動畫比舊果輯差

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-11, 05:49 PM   #300
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: Hunter 查看文章
動畫今集回憶......越來越覺得新動畫比舊果輯差
我即刻無睇.....
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 06:26 AM

手機版 | APP版