Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-31-18, 07:31 PM   #76
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
學左size無視唔會扣少左喎,你改完唔用咪仲蝕?等遲d夠錢改晒主力先唔用算啦,不過性戰咁耐先復出唔信會整廢,可能雪霸同靈力9勁好多,我估最尾有7千幾攻有魂

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 07:34 PM   #77
nds
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2013
翼霸是必修機rank 10 ,少用g 高達我改rank1
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 07:34 PM   #78
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
學左size無視唔會扣少左喎,你改完唔用咪仲蝕?等遲d夠錢改曬主力先唔用算啦,不過性戰咁耐先復出唔信會整廢,可能雪霸同靈力9勁好多,我估最尾有7千幾攻有魂

細打大 學無視只是變成平均
但MS 打S機 有大打細優勢 攻擊力會增加(魔神系大部分細細粒

20話左右時
出得12部機

水樹
主角
風魔
w
魯路修 白紅黑3部
ZZ
太太3
青葉 雷恩
龍神丸
天元突破

出佢好像浪費位置

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 07:37 PM   #79
ShinDou

問題係你改左又未夠錢改晒d機麻,不過你鍾意啦,我岩岩拎泰坦3,仲有位出既,起碼改晒d野冇位出先換走 XD

舊 03-31-18, 07:39 PM   #80
pet3
The One

引用:
問題係你改左又未夠錢改曬d機麻,不過你鍾意啦,我岩岩拎泰坦3,仲有位出既,起碼改曬d野冇位出先換走 XD

10改和0改差不多
其他人自然2-3改就完勝他嘛
打一關就能能2-3改幾部了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 03-31-18, 07:40 PM   #81
ShinDou

真係唔覺廢到你講既地步,不過你鍾意啦 XD

舊 03-31-18, 07:54 PM   #82
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
買左,未開始玩。 我想知嗰部性戰機,唔改走左,會唔會影響到SR點,同埋獎盃。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 08:00 PM   #83
ShinDou

隻登霸唔會走,改左會繼承埋翼霸,買1送1著數d姐,唔用既話唔改都得,冇影響sr

舊 03-31-18, 09:02 PM   #84
1pi

引用:
隻登霸唔會走,改左會繼承埋翼霸,買1送1著數d姐,唔用既話唔改都得,冇影響sr

原來係咁

話時話,今集做唔做到全女戰陣
舊 03-31-18, 09:05 PM   #85
ShinDou

應該夠女既,淨係天使龍班痴女都幾隻啦

舊 03-31-18, 09:08 PM   #86
nds

https://imgur.com/a/8XfzO

屈機
舊 03-31-18, 09:25 PM   #87
1pi

引用:
應該夠女既,淨係天使龍班痴女都幾隻啦

我未睇天使龍 套動畫,洗唔洗睇完先開始玩
舊 03-31-18, 09:28 PM   #88
ShinDou

其實冇乜所謂,未打晒今集不過估佢主要d劇情應該都有講既

舊 03-31-18, 09:29 PM   #89
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
乜而家超級系連泰坦3都咁好閃

舊 03-31-18, 09:46 PM   #90
1pi

引用:
其實冇乜所謂,未打晒今集不過估佢主要d劇情應該都有講既

咁直接玩啦
遲D先補返套動畫
舊 03-31-18, 10:22 PM   #91
nds

https://imgur.com/a/8XfzO
屈機
舊 03-31-18, 10:22 PM   #92
clie

註冊日期: Dec 2001
主角係咪無後繼機?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 10:34 PM   #93
nds

https://imgur.com/a/wLIGM

我有一半都升聖戰士

https://imgur.com/a/AGS91

https://imgur.com/a/nc9tQ

https://imgur.com/a/qypEB

https://imgur.com/a/ARbjl

此篇文章於 03-31-18 10:39 PM 被 nds 編輯。
舊 03-31-18, 10:45 PM   #94
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
羅茲拿號好用嗎?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 10:50 PM   #95
ShinDou

雪霸十改得6千咁廢既?翼霸7千喎,定因為冇人渣?靈力9加1千攻?

舊 03-31-18, 11:00 PM   #96
nds

我玩玩下,自己彈左出main menu

此篇文章於 03-31-18 11:11 PM 被 nds 編輯。
舊 03-31-18, 11:02 PM   #97
ShinDou

盃有51sr應該52話喎

舊 03-31-18, 11:12 PM   #98
nds

引用:
盃有51sr應該52話喎

意外弹game, 繼續打@~@
舊 04-01-18, 12:11 AM   #99
pet3
The One

300萬拿到行路呃錢道具了

可以屈錢了
目標是主要人物全五改

FGO 目標預算
舊 04-01-18, 12:20 AM   #100
ShinDou

應該唔駛特別屈呀?而家十幾話1版都十幾萬,5改能力同武都係十幾萬姐,冇記錯v爆機果陣出得既都改爆晒武十段,有d仲全改,應該大把錢喎

標籤
スパロボX, スーパーロボット大戦X, 機戰X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入) Gundam MK-2 攻略及心得交流區 621 12-20-19 06:48 PM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[徵] PS4/PSV 蘇菲的鍊金工房 中文典藏版 7Ya 買賣專區 1 03-10-16 06:25 PM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM
香港人, 機會黎啦 ! 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 8 02-24-15 05:15 PM

現在的時間是 03:24 AM

手機版 | APP版