Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
Celes 11:52 PM 05-04-16
作者: Hawk:
我已經憤怒地餵哂大部份3星武比4, 5星食, 佢地根本係肥料嚟, 進嚟都哂氣
我都係。我連無用既4星都係肥。
不過3,4星食左1星先俾5,6星食。
小嘉 11:53 PM 05-04-16
作者: Hawk:
我已經憤怒地餵哂大部份3星武比4, 5星食, 佢地根本係肥料嚟, 進嚟都哂氣
d武器無4星根本晒氣
Hawk 11:54 PM 05-04-16
隻賊有兩招雷屬, 唔知好唔好用? 不過我得番一把3星雷武比佢...
Hawk 11:58 PM 05-04-16
作者: Celes:
我都係。我連無用既4星都係肥。
不過3,4星食左1星先俾5,6星食。
4星我唔餵喇, 我得兩6星兩5星咋~ 我搏遲啲打突破石突爆佢地升5星架....
ShinDou 12:00 AM 05-05-16
暫時我仲未敢食3星,仲留左1大堆黎用

等我都試下用下個雷劍妹先,開頭覺得佢好細力

而家覺得開AUTO好似仲連得好過自己

大家用咩人多﹖基本雷法師應該公認必出,剩番2個同伴,雷劍妹加多隻殺人補血劍士﹖
Celes 12:32 AM 05-05-16
作者: ShinDou:
暫時我仲未敢食3星,仲留左1大堆黎用

等我都試下用下個雷劍妹先,開頭覺得佢好細力

而家覺得開AUTO好似仲連得好過自己

大家用咩人多﹖基本雷法師應該公認必出,剩番2個同伴,雷劍妹加多隻殺人補血劍士﹖
我就係呢3個加初代女神
小嘉 01:28 AM 05-05-16
唔係呀,把神剣シュヴェルトライテ幾好用呀
加攻都幾好下

而家有4把6星

神剣シュヴェルトライテ
神剣ランドグリーズ
神弓シルヴァンボウ
聖杖ミリオンテラー

不過應該有把奶弓會好d

我id : AGMKULTL8P

希望各位ADD下
ShinDou 07:23 AM 05-05-16
可能我以前低LV覺得加攻冇咩用,高LV D應該加得明顯D

不過奶弓之前用落都唔係太勁,補2次血,每次3千左右

如果用雷劍妹CRI補可能都好多
天子 08:26 AM 05-05-16
作者: ShinDou:
我隻雷法師都唔係扣好多,因為lv太低

40lv大佬 3隻每隻扣我千幾,3turn就頂唔住,隻大佬1turn都扣唔到佢10分1,得900石,唔爆喇,升下人lv再打

有冇咩方法快速升人?得武器肥打冇人肥

神毛我打女賊任執左十幾條

女賊係邊關...
阿魚 09:37 AM 05-05-16
強化任 1 已經咁惡打, 強化2點算
Hawk 10:13 AM 05-05-16
作者: 天子:
女賊係邊關...
女賊咪而家個限定任, 過5關後拎

唔拎武最少都拎隻角色先
Hawk 10:21 AM 05-05-16
作者: 小嘉:

我id : AGMKULTL8P

希望各位ADD下
Add 咗, 但點解你係lv1架? 擺頁面果個favourite人就係放俾人用果個, 記得攪攪佢同裝武器呀~
小嘉 10:23 AM 05-05-16
竟然係咁
而家改先

2把神劍
1把加攻
1把降人能力
疊埋用勁爆
chimchim 12:09 PM 05-05-16
打左十幾次強二都無出劍比我 灰到震.........
ShinDou 12:57 PM 05-05-16
原來唔係必跌?唔係強化1跌4星武咩?
小嘉 01:15 PM 05-05-16
強化2 跌素材
唔知有無劍
阿魚 01:57 PM 05-05-16
上網睇, 強化1 跌4星劍, 強化2 跌進化用素材「アルバートの虹玉」
Hawk 02:27 PM 05-05-16
懶升lv, con3次打強1拎咗劍先, 原來con機只回血, 技能冇得回

隻boss唔食麻同冰, 我又冇石化, 唔升lv真係得番con機一途...
小嘉 03:46 PM 05-05-16
佢叫你抽雷屬唔係呃你

而家23lv

進度比第一次玩快咁多既
ShinDou 07:33 PM 05-05-16
開頭唔知有得偷負AP黎升RANK麻,而且打過又知D路點開唔會亂探,唔探野晒AP可以衝好快,因為我都重打過

今日日頭冇時間打,要打多幾場先有雷法,之後先可以衝女賊任,之前岩岩開4
fantasy俊仔 08:28 PM 05-05-16
我諗要快d過主線攞人先得...

除左開頭女劍士,雷法,打event大家仲推薦邊隻?
ShinDou 08:52 PM 05-05-16
我覺得殺人補血果招OK,クロエ同イングリッド都有,1個劍1個大劍,イングリッド仲有吸LOCK招,如果有勁武防高可能佢仲好,不過我而家衝緊唔拎イングリッド住,用住クロエ先

岩岩帶隻LV1雷法打4都好易過到,之前唔知做咩咁難打,可能用錯人同埋果陣全隊LV又低,又冇裝雷武
小嘉 08:56 PM 05-05-16
我都拎到クロエ無拎
我無用雷裝,打到呢刻唔諗住再抽
用2把神劍屈,好易打
之前點解覺得咁難打
小嘉 11:31 PM 05-05-16
追番一半進度

265羽

26LV
Celes 12:02 AM 05-06-16
作者: 小嘉:
追番一半進度

265羽

26LV

我都無事過左強化1,隻boss會中毒的,攞左把劍。
朝lv50地獄出發
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面