Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-18, 05:00 PM   #8476
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Del..

此篇文章於 03-23-18 05:27 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-18, 09:44 AM   #8477
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於出answer了..

https://twitter.com/imas_columbia/st...149276160?s=19
由手機版發出
舊 03-29-18, 02:21 PM   #8478
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於加上限...
https://twitter.com/imascg_stage/sta...839032833?s=19

潛能都開到30....

枕營業都上線啦...
由手機版發出

此篇文章於 03-29-18 02:42 PM 被 J+1 編輯。
舊 03-29-18, 03:08 PM   #8479
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
真係多野加

同僚上限 +30

偶像潛能解放上限都由原本最高25 > 30 (要1000萬FANS數)

女子寮上限增加, 原本5個 加到做20個

營業

活動EVENT角 換取卷 上限由原本最多同一個角色換2次 變到 可以換10次,
如果本身多卡 舊活動角想升到15星 不是夢

此篇文章於 03-29-18 03:12 PM 被 ~Sau~ 編輯。
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-18, 11:17 PM   #8480
J+1
望過黎呀!!!!!!

究竟今年4月1號用左幾多精力去整ww
由手機版發出
舊 03-31-18, 11:43 PM   #8481
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
死火,個4月1日event未玩完,諗住出咗去搞掂其他鎖碎嘢先返入嚟玩,但而家唔知點樣入返去。Orz

UPDATE:原來當時未到本地時間12點,佢主頁仲以為係3月31日而未完全更新。而家總算可以入返去繼續玩。

此篇文章於 04-01-18 12:21 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 02:53 AM   #8482
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來出左pcs服...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 05:29 AM   #8483
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

假野黎既?

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-01-18, 07:56 AM   #8484
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
#エイプリルフール
唔駛問吧?
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 10:53 AM   #8485
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
今日限定event
我爆咗機一次,睇完MV
之後入返又多3罐要儲%

新嗰3罐儲滿%後仲有冇特別嘢?
嗰d mini game我真係唔想再玩了

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 02:34 PM   #8486
J+1
望過黎呀!!!!!!

多左Hell版打歌....真係打到wt the hell....
由手機版發出
舊 04-01-18, 04:07 PM   #8487
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...A=3723&tnum=12

愚人節巴哈潮文,
仲有低B台仔兔頭
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 06:39 PM   #8488
J+1
望過黎呀!!!!!!

有人fc到

https://twitter.com/khntkn/status/98...812508161?s=19
由手機版發出
舊 04-01-18, 11:33 PM   #8489
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: yorkyork 查看文章
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...A=3723&tnum=12

愚人節巴哈潮文,
仲有低B台仔兔頭
你第一日知道巴哈咩

話志希FES係同法國人2.0成套真係笑到我GAP GAP聲
唔通我對眼有問題
我點睇都覺得兩套衫係完全唔似

PS.
個營業模式用完之後完全覺得係只有看頭多於實用性
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 02:17 AM   #8490
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

愚人節巴哈潮文,
仲有低B台仔兔頭
果位神童P爭48抽有一張自選灰限都唔課,仲要覺得自己好智勇雙全
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 11:02 AM   #8491
yorkyork

巴哈im@s系列區兩大神獸:兔頭,女裝子

有佢地多數變潮文
舊 04-02-18, 11:59 AM   #8492
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
人地有人地洗錢方法,算啦

同埋台灣人消費能力都低過香港
可能省得一pack得一pack囉

我自己就劃線在 200 抽
200 抽之後就一定上天井
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 01:00 PM   #8493
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁比著我都係目的達成就收手啦....真係課得唔夠多咩
如果你話課到井...真係去到250左右先諗...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-02-18, 02:17 PM   #8494
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有ev限定營業....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-02-18, 05:07 PM   #8495
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
200抽會上井+1
好彩只係試過一次

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-02-18, 06:34 PM   #8496
yorkyork

我比大家見識下兔頭呢隻神獸姐
舊 04-02-18, 06:35 PM   #8497
KUTAR#

佢成日係巴哈做大大?
舊 04-02-18, 07:39 PM   #8498
yorkyork

文筆咁出眾實做大大啦
舊 04-02-18, 10:51 PM   #8499
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
我比大家見識下兔頭呢隻神獸姐
之前SIF果陣已經見識過

佢本身係NICO推
然後就話自己抽卡經常抽到中某俄羅斯角UR
我心諗 咁唔滿意咪賣鬼左佢 講咁多做乜
抽中UR又要係度嘈 1%都中左仲想點
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 11:34 PM   #8500
KUTAR#

引用:
作者: sd03021 查看文章
之前SIF果陣已經見識過

佢本身係NICO推
然後就話自己抽卡經常抽到中某俄羅斯角UR
我心諗 咁唔滿意咪賣鬼左佢 講咁多做乜
抽中UR又要係度嘈 1%都中左仲想點
哦, 抽唔中咪抽到中為止

唔係點做推
咁多野講

此篇文章於 04-02-18 11:40 PM 被 KUTAR# 編輯。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:01 PM

手機版 | APP版