Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-17, 02:40 AM   #1126
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
Rocket League 11月14日
四款老任車+破地模式

此篇文章於 10-31-17 03:15 AM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 02:47 AM   #1127
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Terry仔 查看文章
跟日版
依家諗返,好彩無係AEON 訂

香港版
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 10:44 AM   #1128
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

露兩點周圍走好好笑。

https://www.facebook.com/myTVgames/p...32562263671182

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 10:50 AM   #1129
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: leungky1 查看文章
ARMS意外地仲未過到1-2......
MK8D應該會做下期王者先,之後先到Odyssey追

另外參考資料係出左PKM 2018年打後, MP4未定
仲有隻Octopath似係2月尾下一次財報前出
ARMS 唔係易玩,
同埋玩得多會悶,
呢隻我玩完試玩後都冇買
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 06:59 PM   #1130
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
幾時先有nintendo direct, 會公報明年遊戲目錄??

依家個game list 只有幾隻左右明年發售!!
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 09:03 PM   #1131
leungky1

引用:
作者: jyeung1 查看文章
幾時先有nintendo direct, 會公報明年遊戲目錄??

依家個game list 只有幾隻左右明年發售!!
起碼過埋X2先睇佢聖誕落唔落重本

依家11月個陣係超豐富
佢下次開場齋講12都唔意外
舊 11-01-17, 10:32 AM   #1132
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
請問隻大富翁之前係咪PS4有出過
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 11:43 AM   #1133
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: lodoss 查看文章
ARMS 唔係易玩,
同埋玩得多會悶,
呢隻我玩完試玩後都冇買
老實講有點hardcore ..
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 02:05 PM   #1134
charcsc2000
J神哥

Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
想問問大家....而加ns個eshop係咪跟帳號, 即好似sony psn咁...
定好似3ds咁跟主機????
怕del左game就真係沒左...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 02:07 PM   #1135
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
想問問大家....而加ns個eshop係咪跟帳號, 即好似sony psn咁...
定好似3ds咁跟主機????
怕del左game就真係沒左...
跟帳號
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 02:45 PM   #1136
charcsc2000
J神哥

Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 野良猫 查看文章
跟帳號
好, 謝~
可以放心係eshop買game了~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 02:52 PM   #1137
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
買實體game 可唔可以賺coins ?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 04:01 PM   #1138
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
買實體game 可唔可以賺coins ?
可以, 入game card按+制,
最尾果項係換金coins,
不過暫時未有野想換, 我冇入過
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 06:42 PM   #1139
leungky1

引用:
可以, 入game card按+制,
最尾果項係換金coins,
不過暫時未有野想換, 我冇入過
NS禮品係仲未有嘅
所以我寧願遲啲先入番
舊 11-01-17, 11:15 PM   #1140
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
wink

如果呢隻出 game,我即買!

https://www.facebook.com/myTVgames/p...33444976916244

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
舊 11-02-17, 07:54 AM   #1141
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
係指DL版32G, 另加1G落主機memory吧?
ns《黑色洛城》下载版容量为29GB。
如果你购买实体卡,那么你依然需要14GB空间进行额外下载。
ns《WWE 2K18》实体版需要tf卡有24GB的额外空间。 ​​​

Coming off the back of the L.A Noire file-size post comes more concerning news. The upcoming WWE 2K18 for the Nintendo Switch will require a 24GB download for the physical version. There’s still no release date for the game on the Nintendo Switch, but you will certainly need an SD Card for third-party games going forward.

taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 09:16 AM   #1142
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
Switch 未公佈時,我都預期過如果用card做媒體
就會出現買實體"key"嘅情況
始終,內容大嘅卡成本唔平
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 02:48 PM   #1143
leungky1

引用:
Switch 未公佈時,我都預期過如果用card做媒體
就會出現買實體"key"嘅情況
始終,內容大嘅卡成本唔平
不過暫時都得Take Two 底下係隻隻都咁做
EA,Ubi同B社全部都壓到細
真係摸索唔到個成本有幾大
舊 11-02-17, 03:38 PM   #1144
八仙果
youtube 頻道

wink

可直送香港,未買的可以考慮這個:

https://www.facebook.com/myTVgames/p...33727920221283

舊 11-03-17, 09:49 AM   #1145
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: leungky1 查看文章
Rocket League 11月14日
四款老任車+破地模式

唔知好唔好玩呢??想問一機4打可以嗎?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 09:56 AM   #1146
12號四分衛
Game Master

XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: sonic 查看文章
唔知好唔好玩呢??想問一機4打可以嗎?
Rocket League 超好玩
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 11:44 AM   #1147
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
有冇人玩過王だぁランド?
唔知好唔好玩?
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 01:53 PM   #1148
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
岩岩打去保養,原來呢家普通問題判左比信興搞...

另外如果要換機的話,到時可以即時過data去新機度

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 01:02 PM   #1149
violetgaze
Junior Member

註冊日期: Feb 2017
我響淘X見到有BOTW/splatoon amiibo卡賣
比amiibo平好多, 更方便擕帶/使用/收藏, 有D仲要只有SD卡嘅大小
我又未必好想要隻figure
有冇人買過呢D卡? 我又應唔應該買呢D卡?
我有買真amiibo, 其實amiibo價值主要來自於個figure, 遊戲內容只係bonus, 好似買呢D卡(道德上)都冇乜問題?
violetgaze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-17, 02:04 PM   #1150
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: violetgaze 查看文章
我響淘X見到有BOTW/splatoon amiibo卡賣
比amiibo平好多, 更方便擕帶/使用/收藏, 有D仲要只有SD卡嘅大小
我又未必好想要隻figure
有冇人買過呢D卡? 我又應唔應該買呢D卡?
我有買真amiibo, 其實amiibo價值主要來自於個figure, 遊戲內容只係bonus, 好似買呢D卡(道德上)都冇乜問題?
你認為買老翻道德上都冇問題嘅話咪得囉

P.S
玩偷跑遊戲仲直播埋內容出嚟慌死人哋知
連買老翻都要問人慌死人唔知
我真係跟唔到現代人啲思維

此篇文章於 11-04-17 02:08 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Nintendo Switch ID 收集區 八仙果 攻略及心得交流區 15 02-08-23 03:17 AM
[NS] Warframe Nintendo Switch jyeung1 電視遊戲討論版 4 07-10-18 10:56 AM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 11:14 PM

手機版 | APP版