Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-23-16, 05:04 PM   #3201
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
下個ev係打尊尼嚟攞尊尼。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 07:27 PM   #3202
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
GT劵而家好似無咗10連抽,大家仲會唔會儲起
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 08:48 PM   #3203
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
GT劵而家好似無咗10連抽,大家仲會唔會儲起
儲起怒射~~~~

記住打今次隻尊尼, 係6月進擊活動特效嚟!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 08:50 PM   #3204
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
尊尼部MARK2咩事﹖技2: 出戾之尊尼中尉 - 味方攻DOWN (自分戰艦搭載中無效)
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 08:51 PM   #3205
ShinDou

其實都係打下,下次係進擊D R SR特效都有用既用黎加分,但強敵既話應該落唔到場啦
舊 05-23-16, 08:51 PM   #3206
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

未打難80.....難唔難??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 08:56 PM   #3207
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
未打難80.....難唔難??
只要有ZETA, 差唔多過硬.
要S就只要出最強拳隊小心啲就OK.
舊 05-23-16, 09:02 PM   #3208
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實都係打下,下次係進擊D R SR特效都有用既用黎加分,但強敵既話應該落唔到場啦
覺得有機會會睇突個狀況去計BOUNS.
之前石抽會變成錢大晒就唔可以咁玩, 但今次係送嘅重要一早通知係特效,應該有啲野.
今次個EV由頭到尾都好歡樂, 應該會有好多新嘗試.
舊 05-23-16, 09:03 PM   #3209
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

ev卷抽不過都係好想要一隻主角機.....點解就係咁難中....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-23-16, 09:04 PM   #3210
ShinDou

80有FD Z好易,1出中BOSS就出次元斬秒就得,尊尼留3珠1下秒

開頭唔好AUTO,第1次我中伏D電腦行開左俾人射到隻艦冇左S
舊 05-23-16, 09:05 PM   #3211
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
ev卷抽不過都係好想要一隻主角機.....點解就係咁難中....

我40 4SR咋......
舊 05-23-16, 09:10 PM   #3212
ShinDou

岩岩射第2次十連EVENT飛中左哈曼

此篇文章於 05-23-16 09:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-23-16, 10:15 PM   #3213
ShinDou

港姐除左降自己友攻,仲多左招自己爆左會加其他人攻,唔知加幾多
舊 05-24-16, 09:01 AM   #3214
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
今期看到那些隻數獎品,同上次比真的是天同地,完全無動力爆水打,拿左隻SR特效就算了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 09:20 AM   #3215
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
40卷中 7SR + 1SSR (盾天意) <-- 係唔係廢機?

舊 05-24-16, 09:45 AM   #3216
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Z次元斬太恐怖了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 09:48 AM   #3217
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
Z次元斬太恐怖了
由手機版發出
原本已經好屈,現在加多3倍攻,只能說,神機

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 07:13 PM   #3218
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第一輪出4隻r...第2輸出8隻r....第3輛佢會出幾多隻??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-24-16, 07:57 PM   #3219
clie

40抽得4SR。。
點解剩咗9劵既?仲有張喺邊?
舊 05-24-16, 08:01 PM   #3220
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
40抽得4SR。。
點解剩咗9劵既?仲有張喺邊?
突爆任可以做兩次.
舊 05-24-16, 08:19 PM   #3221
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
突爆任可以做兩次.
咁難先凸爆一隻,難度嗰兩張機率高啲
舊 05-24-16, 08:21 PM   #3222
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
廿抽中Z同白卡....一齊突一
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 09:24 PM   #3223
ShinDou

咁快凸爆2次﹖有排打喎,我諗住而家爆水打,凸爆左就算
舊 05-24-16, 09:26 PM   #3224
yorkyork

註冊日期: May 2010
cc個邊原來30抽保一部特效,
我地一樣係sega要40抽真係唔明點解,
咩原因要多十部
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 09:31 PM   #3225
ShinDou

因為新GAME掛

不過CC D石/飛易拎好多,基本上狂派,D任又多石拎,根本0課都可以打得好開心,唔同呢邊囉完全

同埋CC D飛係可以抽特效POOL

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版