Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-07, 12:10 AM   #751
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: dannythebest 查看文章
0013 再販啦~ V V

我都買左第2隻#0013,$429

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 12:01 PM   #752
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
請問0013邊度仲有<$500?
琴日先知有再版

舊 01-05-08, 12:39 AM   #753
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

近日一入...$$$$

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 01-06-08, 08:53 AM   #754
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: Kinkedoo 查看文章
琴日先知有再版
上星期牛頭角仲有$43x
早兩日行過都仲見到有$48x
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 07:03 PM   #755
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
(KERORO FIX) 1 隻賣$68 ,低唔低買??
仲有冇消息會出其餘3隻??

popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 08:53 PM   #756
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: Kinkedoo 查看文章
琴日先知有再版
今日將軍澳奇趣有隻
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 11:30 PM   #757
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: popstars 查看文章
(KERORO FIX) 1 隻賣$68 ,低唔低買??
仲有冇消息會出其餘3隻??

邊度賣$68

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-08, 12:21 AM   #758
李尋愁
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
邊度賣$68
之前賊船都係呢個價...兩隻各$68...依家唔知有冇轉

計算算o既話係好抵...不過睇落好似冇乜野玩...所以忍手

舊 01-08-08, 12:46 AM   #759
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: 李尋愁 查看文章
之前賊船都係呢個價...兩隻各$68...依家唔知有冇轉

計算算o既話係好抵...不過睇落好似冇乜野玩...所以忍手
送禮自用皆可

舊 01-08-08, 02:31 AM   #760
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
仲有冇消息會出KERORO FIX其餘3隻??
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 12:06 AM   #761
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

註冊日期: Apr 2002
GFF0025 costs 350. Is this worthy??

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 12:19 AM   #762
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: 楊威利 查看文章
GFF0025 costs 350. Is this worthy??
上網bid
$280有交易

舊 01-26-08, 11:51 PM   #763
Gundam@EFSF

註冊日期: Apr 2007
Char's Gundam (& the dilemma of Gundam fans...)

Char's Gundam (& the dilemma of Gundam fans...)
Finally grabbed this... with serious internal conflict:help:
I hope it is the last time Bandai utilizing this mold....

http://hk.myblog.yahoo.com/gundam_efsf
Gundam@EFSF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 03:59 PM   #764
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
想問問,有冇人見隻1002重高邊度仲有得賣
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 02:11 PM   #765
Gundam@EFSF

註冊日期: Apr 2007
自護之妄想! (Zeono 3015 自護)

自護之妄想! (Zeono 3015 自護)
This is a stunning scene in the PS Game- Giren's Ambition. If u use Zeon conquers EFSF, this "if" animation appears.

Although I grabbed this within a big cow, this box missed a small burner under skirt!!!! What a pity!!!

Anyway, enjoy my blog, more pics are coming!
http://hk.myblog.yahoo.com/gundam_efsf
Gundam@EFSF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 02:21 AM   #766
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-24-08, 03:30 PM   #767
apc

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: money 查看文章
配FA-MK III定騎士高達呢??

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-08, 01:41 AM   #768
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

#3015 ジオング/パーフェクトジオング
http://cms.or.tp/~gamu/gangu/gff/zeo/zeo.html

#0000 GFF LIMITED FM フルアーマーガンダム [ブルーVer.]
http://f52.aaa.livedoor.jp/~gffm/lin...36ltd.html#top

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-12-08, 05:27 PM   #769
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

註冊日期: Apr 2002
http://www.hlj.com/product/BAN951636

有冇人見香港有哩隻嘢?

MAIN ACC: AKLC
SUB ACC: JYKC

此篇文章於 03-12-08 05:33 PM 被 Spawn 21 編輯。
Spawn 21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 05:56 PM   #770
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Spawn 21 查看文章
http://www.hlj.com/product/BAN951636

有冇人見香港有哩隻嘢?
葵芳有...
好似2舊幾~

舊 03-13-08, 11:37 AM   #771
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
ultrachiu 大,各位大大, 知唔知邊度仲有#0035 武者高達買???

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-08, 04:56 PM   #772
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
ultrachiu 大,各位大大, 知唔知邊度仲有#0035 武者高達買???
之前插水貨應該冇咩地方有啦,要買既其實toyc同奇趣都應該仲有
加上呢排既注意力都係睇緊#3015同limit fa-78幾時插

早個星期收到3005a/b做生日禮物,真係開心到訓唔著

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-18-08, 09:07 PM   #773
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
想問下仲有邊度有
#0013 deep striker 同 #0034 gp03
最好有埋價錢

舊 03-18-08, 09:12 PM   #774
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
係wo~
fix既EXIA幾時出呀?
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 12:45 AM   #775
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: seetold 查看文章
想問下仲有邊度有
#0013 deep striker 同 #0034 gp03
最好有埋價錢
188有,好似45x
#0034已經唔多覺有...
引用:
作者: 11281984 查看文章
係wo~
fix既EXIA幾時出呀?
頭post有寫三月下旬嘛...

囡囡賣哂啦,唔好問啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 03:48 AM

手機版 | APP版