Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-18, 12:25 PM   #11876
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章

我都覺有d低分陣仲難打,唔知係佢唔識攻人定hea打唔衝上去,雖然我本身都唔夠機

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
我個係爛陣又唔似講我
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 12:42 PM   #11877
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
我個係爛陣又唔似講我
由手機版發出
連我都衝到入頭百, 你重齊機過我真係~~~~
守嘅就幫唔到啲乜, 但攻嘅你應該冇咩陣打唔到囉.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 01:16 PM   #11878
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁我都唔係好齊

好多時計數都係殺剩一兩隻反殺

重複3次都係loop 死

可以recap埋個頭...

一開始出大頭嗰下嘅跳線就係問題所在..?

由手機版發出

此篇文章於 02-12-18 01:20 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-12-18, 01:40 PM   #11879
Crazy Gamer

引用:
咁我都唔係好齊

好多時計數都係殺剩一兩隻反殺

重複3次都係loop 死

可以recap埋個頭...

一開始出大頭嗰下嘅跳線就係問題所在..?

由手機版發出
另一問題, 點解唔打中線先, 有號秒到大激勵咩?
而且如果有能力秒號旁大激勵, 咁都應該秒到杯後號喎

此篇文章於 02-12-18 01:48 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 01:46 PM   #11880
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
號拍住果d通常好難死得去,所以要殺號先,所以而家周街t陣號前擺2隻

ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 06:46 PM   #11881
J+1
望過黎呀!!!!!!

試埋呢次算
唔用pilot+1速都係跳線...

=========

鬥滅boss轉盾,暫時純白低輸出可以用古鐵倍返...所以用打拳嘅陣都有差唔多傷害...不過之後高呢應該要轉....
由手機版發出

此篇文章於 02-12-18 06:52 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-12-18, 06:53 PM   #11882
ShinDou

你以前都係咁打﹖係今日先咁﹖
舊 02-12-18, 11:03 PM   #11883
ShinDou

SSR EX又係廢機,拳獅子堂,活動拎晒石唔刷了,而家先2百幾抽要5百抽,咁既DROP率點刷得落手﹖

而家123石,應該儲得切150石等NEW COMER掛﹖近幾個月D NEW COMER好似隻隻都屈 @@

岩岩又黎贏完千4分之後即刻彈出標題畫面當我輸 @@ 係屋企坐定定都彈

此篇文章於 02-12-18 11:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-13-18, 10:00 AM   #11884
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢套完全唔識ww光速電神d fan??

又係賣廣告時間
由手機版發出

此篇文章於 02-13-18 10:03 AM 被 J+1 編輯。
舊 02-13-18, 10:11 AM   #11885
Crazy Gamer

比較貼近大武士家系,以前亞記播所以少人識
舊 02-13-18, 12:18 PM   #11886
J+1
望過黎呀!!!!!!

7池抽極都唔中oor, 鬥滅張sp卷反而抽到隻拳oor補償番彩ex卷中垃圾...
由手機版發出
舊 02-13-18, 03:01 PM   #11887
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-13-18, 03:10 PM   #11888
ShinDou

黎緊幾隻都係virtual on大器?應該唔會太屈?等new comer應該好d?

舊 02-13-18, 04:15 PM   #11889
Crazy Gamer

幾肯定係2轉轉大器.
未必PVP勁, 但有機會可打征霸, 而且應該下個月到普征有新版.....
為PVP強度都係抽NC保險
舊 02-13-18, 04:18 PM   #11890
J+1
望過黎呀!!!!!!

26B都仲未有真•通行証就轉?應該未掛?
由手機版發出
舊 02-13-18, 04:28 PM   #11891
ShinDou

定係當destroy已經係精26b真通行證?

舊 02-13-18, 04:44 PM   #11892
Crazy Gamer

引用:
定係當destroy已經係精26b真通行證?

拳4g同大器電單車咪真通行証囉

冇大電單車實際點唔知,但拳4g熱血+激勵(共嗚)*3可以兩下扑死wave3
舊 02-13-18, 04:46 PM   #11893
ShinDou

頭兩wave普攻殺?

舊 02-13-18, 04:50 PM   #11894
Crazy Gamer

引用:
頭兩wave普攻殺?

2wave疊普攻一搥,3wave開晒精神兩搥,開晒精神cit埋一搥扑到8萬
舊 02-13-18, 05:52 PM   #11895
J+1
望過黎呀!!!!!!

[思覺失調]記得之前話過唔得...?所以之後都冇拎過4G試 不過要buff咁多都唔算真•通行証我要嘅真通行証要訓喺度auto過 好似普30嘅布魯士
由手機版發出

此篇文章於 02-13-18 05:54 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-13-18, 06:06 PM   #11896
Crazy Gamer

引用:
[思覺失調]記得之前話過唔得...?所以之後都冇拎過4G試 不過要buff咁多都唔算真•通行証我要嘅真通行証要訓喺度auto過 好似普30嘅布魯士
由手機版發出
咁連大天元都唔算喇~~~~
舊 02-13-18, 06:27 PM   #11897
J+1
望過黎呀!!!!!!

都係架
又例如以前有關要特殊燒....之後就出隻大刀初切豆腐
由手機版發出
舊 02-13-18, 06:29 PM   #11898
ShinDou

其實個營運都真係好賤,天元果D係RENEW前出既通行證,又唔擺落D POOL度俾人抽,絕版咁,焗人抽D新出疑似通行證,有D都未必得,不過我見成街都DESTROY,其實係咪淨係得好少數人仲係卡26B所以佢唔理﹖
舊 02-13-18, 07:35 PM   #11899
clie

註冊日期: Dec 2001
舊玩家應該無幾人過唔到26B,你都應該夠機過,只係你好似無花心機時間砌一隊狂試到某種打法去過
成功一次之後我每個月都係一次就過關

今次EV好變態,無特效究竟要刷幾耐先夠凸爆露娜同男主個SUB?我爆咗成日水都仲差一千分,每次跌20降臨真係想死
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-18, 07:49 PM   #11900
ShinDou

我1隻貫特大大器都冇喎?點夠機過?

我淨係凸爆左F IM星,冇換男主SUB,倍率大UP應該同其他差唔多姐,今次真係完全唔想刷,佢咁樣唔係迫到人抽佢D垃圾特效,只係迫人HEA姐,換D野又廢,要抽都唔抽佢等進擊啦

此篇文章於 02-13-18 07:52 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:12 PM

手機版 | APP版