Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-01-13, 09:17 PM   #451
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
pic

平時縮看就OK
大頭嚇死人

要換下妝好D
我見單機路邊D妓女正常好多
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:21 PM   #452
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
你地玩到>_<我入唔到..我果隻係老翻???

舊 10-01-13, 09:22 PM   #453
okabe

註冊日期: Aug 2002
終於玩到....點知行幾步就俾人做低左.....
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:24 PM   #454
莎月美希
Game Master

死都好過我入極都唔得...

舊 10-01-13, 09:28 PM   #455
飛燕
懺悔不用等

我試好似整人唔一定online
但係到join房就有問題

打完第1場race之後入左個運毒任務就斷左線
舊 10-01-13, 09:31 PM   #456
莎月美希
Game Master

一行埋架車度就玩唔到...

舊 10-01-13, 09:32 PM   #457
~零~
Insane Gamer
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
連唔到之餘,單機搞到人都轉唔到

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:37 PM   #458
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
有無人知點save offline-.-...
睇左5次op了
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:43 PM   #459
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
人就整好,但係就入唔到房

舊 10-01-13, 09:48 PM   #460
micF

XBox Live GamertagmicF
一load唔到雲端就無左個人仔同幫會, 都係暫時放棄
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:57 PM   #461
莎月美希
Game Master

諗住都可以玩返一陣...家下係俾佢玩.....

舊 10-01-13, 10:01 PM   #462
gingq7

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
雖然好多ONLINE GAME 第一日多數都死伺服器,但GTA5明知一定大賣,
第一日開ONLINE就應該知道會爆炸..點解都唔可以整好D......>___<
有人入倒玩緊已經叫"好d"架啦, 我就會等多2日先試
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:02 PM   #463
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
算啦,都預左
等下啦,R星我對佢有信心

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:15 PM   #464
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826

更新更左D咩呢??
暫時入車房有分別
車能力變左1格格

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:19 PM   #465
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
女角眼影好深, 報喪女妖w 正
睇哩都係敵吾過人滿之患 又要返工前先玩

舊 10-01-13, 10:45 PM   #466
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
update左但入唔到online mode度

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:49 PM   #467
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
轉人刷$25000 bug好似fix左.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:51 PM   #468
Head Shooter
Crazy Gamer

PSN  IDcipher001
試極都連唔到上去online,玩bf4 beta算

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
係fix左
不過唔知:
斷線->delete update(可能要delete埋本game資料(唔係save檔))-> 再刷 -> online番

唔知咁樣得唔得
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 10:58 PM   #469
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
不需花時間刷
快手爆主線錢已經多到用唔完

唔知改車disapper個bug fix好未
舊 10-01-13, 11:16 PM   #470
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
由有UPDATE開始一邊玩住單機一邊試, 試到依家都入唔到GTAO, 投降

需要話首日預左負荷唔到, 但話晒都有兩個星期準備時間, 都搞成咁真係......

另加: 咁樣甩警察又真係好神乎其技

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 11:17 PM   #471
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 0826使者 查看文章
算啦,都預左
等下啦,R星我對佢有信心
我對佢既信心, 呢1日已經比佢打沉咗

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 11:20 PM   #472
莎月美希
Game Master

頭先入到..不過BUG左......冇賽車玩...根本進行唔到GAME..
之後出返PSN 再入GAME...D自創人物冇晒....

舊 10-01-13, 11:25 PM   #473
莎月美希
Game Master

R星明知自己第二日已經賣左咁多套GAME.都醒水一出ONLINE會大塞車啦.
有成十幾日時間都唔準備好,講真對佢有D失望囉,希望明天玩到啦.
好想知R星的GTA5有幾多個伺服器....

舊 10-01-13, 11:40 PM   #474
莎月美希
Game Master

浪費了一天可以玩的假期,明天不知何時才下班....
總之好失望.

舊 10-01-13, 11:56 PM   #475
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
totally expected this
can't blame anyone imo, no company is gonna add that many servers just to accommodate the first day rush... give it some time guys

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版