Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
攻略及心得交流區>[ps3 /ps4] ペルソナ5 攻略專區 TAKE YOUR TIME
Dyhalt Rushifar 11:54 AM 10-11-16
作者: 血之淚:
冇得off
一係堂堂正正去挑怪一係你lv升得慢D去偷襲

不過去到最深部開始就會覺得瞬殺係神技
完全唔覺,事關在下去到最後迷宮只係想要錢
血之淚 12:01 PM 10-11-16
作者: Dyhalt Rushifar:
完全唔覺,事關在下去到最後迷宮只係想要錢
打生成迷宮任務王用99運p放混亂
隻王fing十幾萬出黎

錢?早就長期滿
而家錢多到可以再合過D我滿意嘅p出黎
Sito 12:14 PM 10-11-16
玩到1周目平安夜,無得返出去回復SP,唯有全隊裝大氣功,入迷宮第一層打弱怪,不停防禦回滿為止……
血之淚 12:18 PM 10-11-16
作者: Sito:
玩到1周目平安夜,無得返出去回復SP,唯有全隊裝大氣功,入迷宮第一層打弱怪,不停防禦回滿為止……
你冇同蘿莉傾計?
佢會幫你全回架
Dyhalt Rushifar 12:24 PM 10-11-16
打生成迷宮任務王用99運p放混亂
隻王fing十幾萬出黎

錢?早就長期滿
而家錢多到可以再合過D我滿意嘅p出黎
一早過晒啦,雖然最後迷宮卒都平均呃到3-4萬。
不過有先制方便好多。

錢當然係用合P啦,唔通用黎搭火車咩…
其實在下想有一二百萬先開二周(計埋合晒D裝備,應該冇幾多淨),不過最後合到97%得返廿萬,又唔想繼續慢慢儲,結果由佢算…
明明如果有先制既大概可縮到三分鐘一場,應該可以好快夠數。
…不過後日開新難度,大概二周應該都係打冇承繼…
Sito 12:28 PM 10-11-16
你冇同蘿莉傾計?
佢會幫你全回架
真係唔知,超感謝
tao08 01:40 PM 10-11-16
而家到左12月d同伴都係冇得升coop
Dyhalt Rushifar 01:55 PM 10-11-16
作者: tao08:
而家到左12月d同伴都係冇得升coop
戰車同戀愛一早MAX咗唔太清楚,不過皇帝、女帝、女教皇同隱者肯定仍然開既。
ROUTE確定之後派帖前 & 限期前幾日冇得升同伴,你係咪中咗是但一個狀況?
tao08 03:19 PM 10-11-16
戰車同戀愛一早MAX咗唔太清楚,不過皇帝、女帝、女教皇同隱者肯定仍然開既。
ROUTE確定之後派帖前 & 限期前幾日冇得升同伴,你係咪中咗是但一個狀況?
應該係呢樣,等我快d打埋馬沙先
aquarius 03:57 PM 10-11-16
coop好講求主角五項能力值満咗
似乎真係要玩二週目
Dyhalt Rushifar 04:32 PM 10-11-16
作者: aquarius:
coop好講求主角五項能力值満咗
似乎真係要玩二週目
淨係賭場第一日就ROUTE確保已經死九成
tao08 06:13 PM 10-11-16
而家都係專心升爆粒星先,裝備用番武器店個d算,2周目先全coop max
Dyhalt Rushifar 11:24 PM 10-11-16
…武器屋真係冇幫趁過咁滯,係開頭買咗, 件甲最後買枝槍改下咁大把。
中期開始防具唔駛買,武器又買都冇幾可用…
…不過如果玩HARD應該要幫襯下,OUTPUT唔夠殺好快會燒晒SP…
hyakki 01:00 AM 10-12-16
…武器屋真係冇幫趁過咁滯,係開頭買咗, 件甲最後買枝槍改下咁大把。
中期開始防具唔駛買,武器又買都冇幾可用…
…不過如果玩HARD應該要幫襯下,OUTPUT唔夠殺好快會燒晒SP…
玩hard表示都無幫趁
用多d全體物技好過,所以有錢買多d藥啦
歌絲˙暮斯 10:36 AM 10-12-16
Hard mode 表示有 update 裝備,少用藥,每個 mission 都有十幾日剩

LV 落後主流 3-4 左右
由手機版發出
izumo 10:38 AM 10-12-16
爆機 隻Final BOSS都唔算難打
不過係打得好慢咁解...
Dyhalt Rushifar 11:05 AM 10-12-16
作者: izumo:
由FINAL BOSS去CLEAR SAVE好漫長…
izumo 12:14 PM 10-12-16
由FINAL BOSS去CLEAR SAVE好漫長…
遲下執靚個save 先去開二周目
由手機版發出
Gambit 03:30 PM 10-12-16
作者: izumo:
一週目無特登合 P,
charge > 至高之魔彈 > boss反射
貪快死左兩次

戀人關係除左特定 event 之外,
其餘時間好似無影響咁既,
Sito 03:32 PM 10-12-16
已經去到最後迷宮,只有知識同魅力升盡咗
Dyhalt Rushifar 03:38 PM 10-12-16
作者: Gambit:
一週目無特登合 P,
貪快死左兩次

用小花一樣死法,最風趣既係反射DAMAGE唔會引發不屈鬥志,真係寫個伏字俾佢
PatrickNo42 03:49 PM 10-12-16
作者: Gambit:
一週目無特登合 P,
貪快死左兩次

約會時送既重要道具會影響下周同COOP既好感度上升幅度

我一路都認定杏係龍司本命所以對佢完全0興趣
Dyhalt Rushifar 04:32 PM 10-12-16
真係要講既冇得收齊兩姐妹已經唔多OK
ouki 04:45 PM 10-12-16
其實大家有冇轉難度玩?好似刷錢時用EASY禁?
野良猫 04:48 PM 10-12-16
作者: ouki:
其實大家有冇轉難度玩?好似刷錢時用EASY禁?
用easy一下弱點打死埋仲點刷
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面