Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-16, 05:19 PM   #451
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
又咩叉雞叉燒丫....有人鐘意著衣PLAY, 有人鐘意nude play, 各有所好jar....

明明無名出場係堆禾稈草上面第一個shot係最剎食....
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 05:50 PM   #452
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
有成功既演出(一開始)同成功既人設

所以依套野到底要大河內黎做乜,好明顯套野本身題材取向上唔需要太複雜既劇本

請大河內返黎用黎劇情爆炸時做主坦比觀眾鬧a?

老實講12歲唔係我守備範圍內,依套野唔係因為囡吸引我睇,而係因為一開始個演出夠晒B片格局

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 06:30 PM   #453
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 11:38 PM   #454
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
有成功既演出(一開始)同成功既人設

所以依套野到底要大河內黎做乜,好明顯套野本身題材取向上唔需要太複雜既劇本

請大河內返黎用黎劇情爆炸時做主坦比觀眾鬧a?

老實講12歲唔係我守備範圍內,依套野唔係因為囡吸引我睇,而係因為一開始個演出夠晒B片格局
就算劇本再簡單, 點都要搵個人寫下台詞既 (而且好似未見過日本動畫由監督兼任劇本)
不過好搵唔搵搵著大河內
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:05 AM   #455
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
【#活動情報】
【速報 】香港動漫電玩節2016演出嘉賓名單火熱出壚!
Creative Paradise 03 第三屆創天綜合同人祭
插畫家
樋上いたる
美樹本晴彥

舊 07-01-16, 12:23 AM   #456
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
嗯 完了

完了~~~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:26 AM   #457
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
end字都無

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:30 AM   #458
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-01-16, 12:33 AM   #459
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
冇第二季??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 01:15 AM   #460
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
最終回 冇感動 冇興奮 乜Q都冇之下 我只知完左

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 01:32 AM   #461
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
以為仲有part c
結果接住係殺老師

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 01:46 AM   #462
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
劇情堆砌到呢...
每一部都份都似曾相識,砌砌埋埋,完全唔需要諗合唔合理。
仲有阿大小姐,雖說你係被人要脅,但發展至屠城,好似你係幫兇喎,仲好意思講到咁大義凜然。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 03:52 AM   #463
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
收工

生駒學一方通行用單手炸開架火車頭嗰下笑咗。

完全冇解釋美馬點樣研製卡巴尼利技術,連自己都成為卡巴尼利。

個科學家跟生駒佢哋入城之後就唔見咗人。

美馬另外嗰個年輕手下就咁樣變咗節投靠大小姐,應該係諗住留伏線開第二季。但家下你大河內寫成咁,你BD賣到先算啦。好地地一個咁宏偉嘅世界觀都比你寫到咁。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 06:41 AM   #464
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-01-16, 07:52 AM   #465
細路翔
The One

第四、五話明明同我地講個病毒就算係開主角威能都會惡化架喎

依家無論男、女主角定智障美馬都當d病毒係爆氣充填劑,草泥馬主角直頭原力覺醒

仲有美馬十年黎一路係出面開片邊度黎既人手同資源去研究病毒架,老實講咁既世界觀佢有無補給撐一年都係問題

我都唔想認真,但相信智力正常既人都無辦法唔吐糟依點

仲有最重點係可以一季12集都無打算過交代20年前d喪屍邊度跑出黎,仲要伏線都無條

話時話我理解力太低,有無人話我知美馬同草泥馬主角單挑既必要係邊?
美馬唔係打算笠水走人架咩wwww

仲有來栖先係最非人果個,乜春buff都無一個普通人水都無飲滴可以同主角差唔多擊墜數由頭殺到尾

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-01-16 08:20 AM 被 細路翔 編輯。
舊 07-01-16, 07:53 AM   #466
細路翔
The One

引用:
作者: 十一月 查看文章
仲有阿大小姐,雖說你係被人要脅,但發展至屠城,好似你係幫兇喎,仲好意思講到咁大義凜然。
依d先係霸王既風範,我地識條鐵咩

英國說大家抱團死
舊 07-01-16, 07:59 AM   #467
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
最終話比想像中良好?
一開始見到X同Zero殺敵OK冇問題還好
兄長既計劃係乜已經唔重要
領完便當走就OK
同兄長單挑果到就唔吐槽了
係最後舊石點解會去到無名到
同兄長支野點解會打落去男主到係個迷....
如果有第二季...唔好再整多個兄長二號出黎就得

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 08:04 AM   #468
細路翔
The One

如果有第二季最緊要係主構成唔好有大河內同吉野之流既神級人物就得

變成低能yy異世界穿越片都無問題(ry

不過如果繼續係大河內寫應該會變成主角群換晒人,然後同我地講第一季主角群死晒(表面上)

然後開播兩三集就全部人返晒出黎跟手劇情再次大暴走

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-01-16 08:09 AM 被 細路翔 編輯。
舊 07-01-16, 09:41 AM   #469
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
嘩!好睇!一定要買blu ray

#反話要講明....

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 10:04 AM   #470
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章

第四、五話明明同我地講個病毒就算係開主角威能都會惡化架喎

依家無論男、女主角定智障美馬都當d病毒係爆氣充填劑,草泥馬主角直頭原力覺醒

仲有美馬十年黎一路係出面開片邊度黎既人手同資源去研究病毒架,老實講咁既世界觀佢有無補給撐一年都係問題

我都唔想認真,但相信智力正常既人都無辦法唔吐糟依點

仲有最重點係可以一季12集都無打算過交代20年前d喪屍邊度跑出黎,仲要伏線都無條

話時話我理解力太低,有無人話我知美馬同草泥馬主角單挑既必要係邊?
美馬唔係打算笠水走人架咩wwww

仲有來栖先係最非人果個,乜春buff都無一個普通人水都無飲滴可以同主角差唔多擊墜數由頭殺到尾
美馬︰「燃燒生命嘅男人吸引著我」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 10:20 AM   #471
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
其實在下若干理解佢主旨想點(可能係因為在下都痴痴地),不過手法太差之餘,得果4集根本唔可能做…
不如學下MAGI點寫仙巴叔先啦

舊 07-01-16, 10:59 AM   #472
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
好壯大既開頭,好神奇既end

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:08 AM   #473
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
對戰鬥狂黎講有得打重要過一切啦下

不過救返未分勝負對手佢想同佢分勝負未救得返自已就比人尾刀佐就慘慘豬

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 11:18 AM   #474
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
最後一集真是不精彩,但能大團圓結局也就算了吧

始終是有點可惜的作品,如之前有版友說一直打喪屍到尾會好很多

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-16, 12:44 PM   #475
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
結果,今集完同第四集完有乜分別?(成員由肥仔換佐美條靚?)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:42 AM

手機版 | APP版