Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106 506 1006  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
小嘉 01:22 AM 08-01-15
唔識得自然回復咩
鈴蘭 01:25 AM 08-01-15
卡密拉未免太廢 超細力....雖然可能係隻巴車太大力
雷切爾 01:48 AM 08-01-15
首次十抽 4星 天之晚餐...
得一個新英靈 可惜係3星...
newb 01:49 AM 08-01-15
點解槍哥 凱撒大帝(好肥…) 古羅馬開國者 呢堆大人物會得3星
設定強度好似同張卡個rare度無關系
鈴蘭 01:54 AM 08-01-15
放心喎 你荒佢唔會出第二個版本好高rare
淨係羅賓漢我已經唔信佢唔出4星Extra版啦
newb 02:06 AM 08-01-15
作者: 鈴蘭:
放心喎 你荒佢唔會出第二個版本好高rare
淨係羅賓漢我已經唔信佢唔出4星Extra版啦
然後好神奇地穿刺牙(F/A造型)berserker係SR

首抽洗到4星歷史真偽娘出黎,睇黎係時候收手
小嘉 02:31 AM 08-01-15
3星有個寶具EX架
ko121314 08:52 AM 08-01-15
手上有2部android左右互博咁刷
1個係首抽4星早見rider, 然後未刷2抽, 拎左16石可以繼續玩多陣儲40再博

另一個首二抽都4星
首抽4星saber, 然後2抽又係4星早見rider

定係應該繼續刷到出5星
Metatron 09:31 AM 08-01-15
打完冬木市有Casterクー・フーリン
有冇人打完百年戰爭係唔係有ruler?
鈴蘭 10:06 AM 08-01-15
作者: Metatron:
打完冬木市有Casterクー・フーリン
有冇人打完百年戰爭係唔係有ruler?
就算有都係3星啦.......sosad
隻game堆敵人太勁,低rare完全無生存空間

狗好慘 臨走明明叫你下次召佢要召佢做阿槍
結果送比你果隻都係caster黎www
鐵之侍 10:49 AM 08-01-15
作者: 小嘉:
唔識得自然回復咩
正式第一次玩這類GAME忘了

不過升級也可回復,只是後期應越來越難這樣吧
鈴蘭 10:51 AM 08-01-15
作者: sohippy:
然後好神奇地穿刺牙(F/A造型)berserker係SR

首抽洗到4星歷史真偽娘出黎,睇黎係時候收手
睇慣左Extra果件發神經穿刺公(Lancer)
睇到呢邊唔發神經既穿刺公(Berseker)就覺得好違和
stephen1980 11:16 AM 08-01-15
4星弱弱saber開始算,之後中3星戰略王同2星
玩住先,等佢隻事前睇下玩唔玩落去

個人玩法,全力開art儲np,一見到英靈用一開始隻Shieder加防,再用Rider加攻,弱弱Saber用心眼自加防,快死時候用master skill補血或用Shieder同master無敵一回
ko121314 12:58 PM 08-01-15
又刷到個4星rider首抽, 不過2抽係3星禮裝
放出黎比有心人自己拎

55DmjqewUP

繼續首抽地獄
T.K. 01:05 PM 08-01-15
接收,thx/
副acc用
T.K. 01:48 PM 08-01-15
D fd用唔到咁有趣既
尼路 03:18 PM 08-01-15
刷左成晚加大半日終於有一隻4星人(狂戰)開局……我完全感受唔到係15%囉……
不過3星同4星攻擊力真係差超遠……
鈴蘭 03:21 PM 08-01-15
狂戰因為剋全部人同比全部人剋
4星巴車你會Feel到真係勁大力
ouki 03:26 PM 08-01-15
完全係禮裝UP=.=
朔望~ 03:34 PM 08-01-15
刷到依家都未見吾王...

頭先見張saber噴金光
但只係齊格飛...
ouki 03:39 PM 08-01-15
作者: 朔望~:
刷到依家都未見吾王...

頭先見張saber噴金光
但只係齊格飛...
齊格飛都好
尼路 03:51 PM 08-01-15
作者: 鈴蘭:
狂戰因為剋全部人同比全部人剋
4星巴車你會Feel到真係勁大力
剛剛打到見黑影,完全感受到,唔係秒人就被人秒
朔望~ 04:10 PM 08-01-15
咁既
岩岩抽到伊沙貝拉

跟住去編成果時但loading
重入唔見左伊沙貝拉 但石就照扣左...

原來岩岩回溯左...
d關數變返岩岩完教學
但mail送既石又無晒
鈴蘭 04:18 PM 08-01-15
作者: 尼路:
剛剛打到見黑影,完全感受到,唔係秒人就被人秒
根本唔用無敵skill既對面D Boss就秒人 咁你加埋先可能得果兩個到三個無敵
T.K. 04:19 PM 08-01-15
即係結局都係無左??
十抽唔中即變login game:0)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106 506 1006  ... 最後

返回主題版面