Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-17, 10:05 PM   #51
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
http://www.nintendolife.com/news/201...nt_on_1st_june

6月1日switch版有重大事情發表,應該係online patch...可能仲有提升resolution???
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 12:39 AM   #52
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
終於肯更新...
我已開齊所有球員同所有球員都EXP變MAX

現在只係欠一場偷15次球,就可以拿埋個金籃球,不過偷15次真係好難,我最多都係14次
有無人過到
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 10:39 AM   #53
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
終於有post話加online 同提高畫質
話NS版更新前買果d人 都送隻Shaq Fu: A Legend Reborn
不過唔知點拎法
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 02:22 PM   #54
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
想問下打返D嬴左既聯賽會唔會再送GOLD PACK去抽
我打唔惦上海之後既關
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 08:31 PM   #55
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
引用:
作者: mouseccy 查看文章
想問下打返D嬴左既聯賽會唔會再送GOLD PACK去抽
我打唔惦上海之後既關
唔會
不過LV升到50 (MAX) 之後,每升LV都係出GOLD PACK
舊 06-03-17, 03:06 AM   #56
knob
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch IDSW-5440-9442-2919
PSN  IDKnob_SW
XBox Live Gamertag4k blu-ray only
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
終於有post話加online 同提高畫質
話NS版更新前買果d人 都送隻Shaq Fu: A Legend Reborn
不過唔知點拎法
條氣即刻順晒 不過係咪仲未有patch update日期
knob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 12:06 PM   #57
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: knob 查看文章
條氣即刻順晒 不過係咪仲未有patch update日期
佢官方TWITTER都比人插得好勁
唔做番D野真係唔掂 不過仲係冇日期真係...
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 09:24 PM   #58
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

NS 版下星期更新

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-17, 07:54 PM   #59
fiendray
未来は僕らの手の中

說好的更新去左邊?
舊 07-08-17, 09:23 PM   #60
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
仲未有??
好似話老任對patch 有容量限制...
斬件得唔得??

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 01:02 AM   #61
益優格
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
終於出左更新
有ONLINE
由手機版發出
益優格 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 11:09 AM   #62
12號四分衛
Game Master

XBox Live Gamertagqbgabe12
加左Shooting Meter,易好多.. .
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-17, 11:45 PM   #63
fiendray
未来は僕らの手の中

加多左20個球員
不過唔知係咪無玩太耐,雖然有SHOOTING METER,但難入左
以前明明必入,現在就未必入
舊 07-12-17, 12:06 AM   #64
12號四分衛
Game Master

XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: fiendray 查看文章
以前明明必入,現在就未必入
Alley-hop我有呢個情況
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 01:12 AM   #65
fiendray
未来は僕らの手の中

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
Alley-hop我有呢個情況
以前射波係有節拍,只要節拍對,我用任何人不論射3分能力係1都好,個波都係必入...
但現在就炒粉
應該改左唔少設定
舊 07-12-17, 07:28 AM   #66
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
以前我一場都贏唔到 改左版贏到了

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-17, 10:59 AM   #67
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
online一直就是三分大戰,好悶=.=
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 08:40 PM   #68
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
有無得set 同朋友玩
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Elder Scrolls V: Skyrim (PS4/XB1版發售中 | NS版對應Amiibo ) ahleung 電視遊戲討論版 378 06-11-18 04:07 PM
[多機種] Monster Boy ~ and the Cursed Kingdom ~ | XB1、PS4、NS、STEAM ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 06-08-18 09:07 PM
[多機種] BATTLE CHASERS: Nigh✝war (精美版FF7形式回合際RPG) | 已售 | Steam, PS4, XB1, NS ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 3 11-19-17 12:47 PM
[多機種] Sonic FORCES | Project Sonic 2017 | PS4, XB1, NS enishi 電視遊戲討論版 75 11-10-17 09:49 PM
[多機種] LEGO City Undercover (2017) | PS4, XB1, NS | 港版已售 信長 電視遊戲討論版 105 06-29-17 12:52 AM

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版