Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-05-12, 11:02 PM   #1001
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
個街客係咪傻O架,我俾人O係據點二打人都唔埋黎/支援射擊.睇雷達仲見到佢落機修理

舊 07-05-12, 11:03 PM   #1002
忍者

搵人開啦頭版D野我唔知點搞

舊 07-05-12, 11:14 PM   #1003
忍者

抵輸啦,成個沙漠D中繼冇人理,5條友塞晒O係條路度

舊 07-05-12, 11:14 PM   #1004
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
明明勝利在望,
點解會咁

舊 07-05-12, 11:14 PM   #1005
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我本來想叫你地後退守到夠鐘-.-
但我唔記得左據點B係佢地戈邊

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 11:15 PM   #1006
siuterry

引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁順便一問 你睇我幾多格
4格

舊 07-05-12, 11:17 PM   #1007
忍者

人地有部行沙漠邊(版圖中間)突入據點成功啦,我死前見到佢走中間所以揀左中間RESPWAN追佢,好在佢少血一炮一劍搞掂O者,沿路一個自己人都唔見,都唔知你地做咩塞晒O係入面

舊 07-05-12, 11:18 PM   #1008
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我後退中架啦-. 行+飛都要少少時間吧

去新VOL繼續吧 我開了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 11:19 PM   #1009
忍者

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我後退中架啦-. 行+飛都要少少時間吧
對方唔係弱,夾硬逼埋去都冇著數,全數據點已在手中,唔守只會被搶分....
後尾成個沙漠都冇人....

舊 07-05-12, 11:28 PM   #1010
siuterry

今回真係好,
做聯邦又有老虎, 又有渣古用

舊 07-07-12, 08:38 PM   #1011
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
連輸幾場, 半數隊友0分 ,都唔知係咪掛机

舊 07-07-12, 08:45 PM   #1012
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
執雞王,執雞都執左800分擊破,300分KO PILOT
明明係圍毆,硬係俾我LAST HIT,其他人最多爆一部
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 12:11 AM   #1013
scania

註冊日期: Jun 2007
今日做左樣好偉大既野
我去到敵陣附近時,離遠見到有自已人放緊炸彈,呢個時候有兩隻渣古見到我,我就對佢地狂開槍,等佢地圍我一個,我就邊開槍邊走,引開佢地等同伴成功放炸彈,我就壯烈犧牲左
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 12:37 AM   #1014
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
殺左8個機師,但係打左2部機
連戰,同一TEAM人本身係靠爆人搵食,今場全部食柿,我打3部變擊墜王
不過都贏到

此篇文章於 07-08-12 12:42 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 01:01 PM   #1015
scania

發現一招
死左之後選出擊點時,可以見到出擊點既現時環境
如果見到已方制壓點有敵軍係到企圖制壓,就可以係個點立即步兵出擊,然後就可以趁佢制壓緊時偷襲佢
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 03:11 PM   #1016
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
渣古II 先行重裝X型好唔好用?

舊 07-08-12, 03:18 PM   #1017
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
打左兩場攞到一二名即刻儲齊隻老虎。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-12, 03:20 PM   #1018
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Kain 查看文章
殺左8個機師,但係打左2部機
連戰,同一TEAM人本身係靠爆人搵食,今場全部食柿,我打3部變擊墜王
不過都贏到
用豆槍,Assist變擊落。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-12, 10:22 AM   #1019
vk1052
Senior Gamer

Wrong Post, Sorry about it.

此篇文章於 07-10-12 10:42 AM 被 vk1052 編輯。
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM OPERATION TROY [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 622 07-15-08 11:56 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM
點解 Gundam Network Operation ... dan 手機資訊/電腦軟硬討論 14 11-25-02 10:51 PM

現在的時間是 07:14 PM

手機版 | APP版