Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-06, 12:02 PM   #451
hattrick
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: chuntaky
5月魔神英雄伝扭蛋會再次再版,我會買一套 display
咁會不會出新的扭蛋
hattrick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-06, 03:08 PM   #452
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: hattrick
咁會不會出新的扭蛋
今次反應好
我估 bandai 會出新 的 扭蛋

等五月再版 part 1
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-06, 03:13 PM   #453
chuntaky
Crazy Gamer

入了第 5,6,7,幻魔
砌鋼衣五体
舊 04-03-06, 07:53 PM   #454
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
魔幻層同第7層邊樹平??
同埋yen價係幾錢?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-06, 11:01 PM   #455
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: 斯羅少尉
魔幻層同第7層邊樹平??
同埋yen價係幾錢?
新華行 IN hong kong 行貨最平 (說笑,得閒行多幾問)

好似是 4800 YEN 第七界層
舊 04-08-06, 04:50 PM   #456
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
請問係咪figure? not模型?

咁會唔會有超魔神?
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-06, 05:00 PM   #457
Crazy Gamer

引用:
作者: 古鐵.巨人
o係荃灣城市廣場3樓日本城隔離發現大量魔神及魔動王模型
(雖然好似係老番, 日版盒面, 但背脊, 說明書係簡中 )
新星龍神, 龍星$25,
新星戰神, 空神, 夏鬼, 炎神$20,
黑龍角$35,
仲有一隻魔神1既邪虎(好似$25)
質素方面要有心理準備 (主要有時lon細同插粗 , 要花時間削幼d插或牚大d lon , 隻夏鬼個設計本身有齒輪可以做到隻手郁, 不過啤出黎d件食唔到廢左 )
不過夾口尚算準確, 無大la出現
砌出黎個感覺同以前原版差唔多,
唔介意要好多額外功夫可以一試
請問砌完之後,

個模型睇落覺唔覺係老番ga?

即係如果你dum o左d盒,

可唔可以自己呃自己, 話係老正?
舊 04-09-06, 07:55 PM   #458
hattrick

I have 5 unopened bandai 魔神英雄傳 models

If anyone have interest, please e-mail

crazycrazyar@yahoo.com.hk

to discuss
舊 04-11-06, 10:29 AM   #459
clie
God of Gamer

引用:
作者: wongpo2005
我想要超魔神英雄傳d模型
超魔神d模型好唔掂架喎
yen價唔係平過以前
唔明點解會出成咁
o徒晒d 機設
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-06, 12:33 PM   #460
clie

引用:
作者: hattrick
I have 5 unopened bandai 魔神英雄傳 models
bandai同takara既有咩分別?
舊 04-11-06, 01:04 PM   #461
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
作者: newagedreams
請問砌完之後,

個模型睇落覺唔覺係老番ga?

即係如果你dum o左d盒,

可唔可以自己呃自己, 話係老正?
Just for display 個人覺得無乜野丫
d 配色同膠質同老正其實應該無分別, 不過d修邊就差d囉
純粹一圓儲番尼d魔神既願望可以一試
(幾廿蚊唔掂咪當趺左囉 <-- 當時心態 )
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-06, 12:16 AM   #462
Crazy Gamer

引用:
Just for display 個人覺得無乜野丫
d 配色同膠質同老正其實應該無分別, 不過d修邊就差d囉
純粹一圓儲番尼d魔神既願望可以一試
(幾廿蚊唔掂咪當趺左囉 <-- 當時心態 )

請問果間o野詳細, 確實ge地址係咩?

另外, d合"睇", 變身ok ma?
舊 04-12-06, 02:08 AM   #463
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
旺角320蚊入左第7界層,個價都算OK

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-06, 10:39 PM   #464
葉仔

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: koumaou
旺角320蚊入左第7界層,個價都算OK
咁貴!?
葉仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-06, 10:49 PM   #465
waitwait
クリストファー

PSN  IDfattykin
引用:
作者: 葉仔
咁貴!?
我見過250~

舊 04-13-06, 10:02 AM   #466
hattrick

引用:
作者: wongpo2005
都唔知tvb會唔會重播魔神英雄傳

最好出 cantonese dvd
舊 04-13-06, 10:19 AM   #467
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: waitwait
我見過250~
死,買貴左好多 tim

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-06, 10:35 AM   #468
hattrick

http://taku1papa.sakura.ne.jp/masin/masin.html

舊 04-13-06, 05:31 PM   #469
Crazy Gamer

引用:
請問果間o野詳細, 確實ge地址係咩?

另外, d合"睇", 變身ok ma?

push! help!
舊 04-13-06, 05:59 PM   #470
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
push! help!
荃灣城市廣場3樓(痴住千色店果層),行到最督日本城隔離
由地鐵站去, 向綠楊坊方向, 之後沿天橋行, 會途經GAME場荃豐, 再行係千色店3樓, 繼續行就係城市廣場. 講得有D亂, 唔太熟荃灣既話希望你到到啦

模型方面, 上次只係買左夏鬼丸, 無變型合體, 所以唔太清楚, 但如果你有留意上面我個POST, 其實係提過破鬼背脊個機關因為D件啤得唔係太好(主要係齒輪狀既件)而郁唔到, 所以只計外觀係無問題, 但係某D GIMMICK 野可能玩唔到
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-06, 08:17 PM   #471
Crazy Gamer

引用:
荃灣城市廣場3樓(痴住千色店果層),行到最督日本城隔離
由地鐵站去, 向綠楊坊方向, 之後沿天橋行, 會途經GAME場荃豐, 再行係千色店3樓, 繼續行就係城市廣場. 講得有D亂, 唔太熟荃灣既話希望你到到啦

模型方面, 上次只係買左夏鬼丸, 無變型合體, 所以唔太清楚, 但如果你有留意上面我個POST, 其實係提過破鬼背脊個機關因為D件啤得唔係太好(主要係齒輪狀既件)而郁唔到, 所以只計外觀係無問題, 但係某D GIMMICK 野可能玩唔到
唔該你先~

我想要龍星+黑龍各~~~
舊 04-14-06, 09:28 PM   #472
clie

魔神2隻白色邪虎丸係咪冇出過模型?
舊 04-14-06, 11:11 PM   #473
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: clie
新星邪虎丸??

我所知好似無出過
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 10:41 PM   #474
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: clie
魔神2隻白色邪虎丸係冇出過模型
but 阿達英雄傳係出出過 white 邪虎 模型
舊 04-16-06, 10:55 AM   #475
archer

註冊日期: Mar 2006
想問問大家覺得之前WF出固隻可變龍王丸如可、低吾低買?
archer 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:00 PM

手機版 | APP版