Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>定期身體檢查?!
嘖HEIHEI 11:41 PM 05-05-07
醫生:你好,邊度唔舒服呀?

我:我需要呢幾隻藥...

醫生:需唔需要加埋呢隻藥?用埋可以整日出火都冇問題架

我:唔...諗諗先~

醫生:咁我幫你落左呢兩隻先啦~

隔陣....

我:醫生..我加埋這隻藥啦

醫生:好的...

點好藥物...付款走人...

由於暫時冇位俾我影...暫時係床到影下d藥物

藥物

riceking 12:57 AM 05-06-07
.............點解有錢買廠電冇錢買好一點的CPL... @@

Rice
嘖HEIHEI 01:18 AM 05-06-07
作者: riceking:
.............點解有錢買廠電冇錢買好一點的CPL... @@

Rice
我知錯了
加賀KAGA 01:34 AM 05-06-07
作者: 嘖HEIHEI:
我知錯了
起碼都kenko....或者Heliopan
嘖HEIHEI 01:44 AM 05-06-07
下次會注意的...今次買個教訓呢~
Strider 01:45 AM 05-06-07
恭喜heihei兄又有好物入手1
我仲未買cpl啊...(已經講過好多次)
夜行者... 01:29 PM 05-06-07
大家好新黎報到...
見到師兄買左 Hoya 既 filter... 忍唔住出 post...

小弟自己都有幾塊 Hoya 既 filter, UV 有 CPL 都有...
但係塊塊都不得善終...
死因都係... 條鐵線環甩左而令到成塊鏡甩左出黎...
所以...

依家 CPL 就一次過買塊 B+W 算... UV 就諗緊 Kenko 定上埋 B+W...
嘿哈兒 02:05 PM 05-06-07
我都有塊hoya....不過唔好用的....無論清潔定拆出來
感覺都比kenko差.
ps.我都未買cpl玩.
嘖HEIHEI 02:37 PM 05-06-07
這塊用壞了就換好了..費事未玩過又買過塊只好怪自己不好好做功課就是了
嘿哈兒 03:52 PM 05-06-07
這塊用壞了就換好了..費事未玩過又買過塊只好怪自己不好好做功課就是了
應該唔會用壞的....
只要唔係跌佢磨佢..佢唔會爛的.XD
Strider 04:51 PM 05-06-07
又唔駛咁頹既
反正都買左, 要尊重自己既選擇嘛

好好咁用手上既架生啦

返回主題版面