Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-05-07, 11:41 PM   #1
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
定期身體檢查?!

醫生:你好,邊度唔舒服呀?

我:我需要呢幾隻藥...

醫生:需唔需要加埋呢隻藥?用埋可以整日出火都冇問題架

我:唔...諗諗先~

醫生:咁我幫你落左呢兩隻先啦~

隔陣....

我:醫生..我加埋這隻藥啦

醫生:好的...

點好藥物...付款走人...

由於暫時冇位俾我影...暫時係床到影下d藥物

藥物

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 12:57 AM   #2
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
.............點解有錢買廠電冇錢買好一點的CPL... @@

Rice

舊 05-06-07, 01:18 AM   #3
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
作者: riceking 查看文章
.............點解有錢買廠電冇錢買好一點的CPL... @@

Rice
我知錯了

舊 05-06-07, 01:34 AM   #4
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
我知錯了
起碼都kenko....或者Heliopan

舊 05-06-07, 01:44 AM   #5
嘖HEIHEI
Game Master

下次會注意的...今次買個教訓呢~

舊 05-06-07, 01:45 AM   #6
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
恭喜heihei兄又有好物入手1
我仲未買cpl啊...(已經講過好多次)

舊 05-06-07, 01:29 PM   #7
夜行者...
Crazy Gamer
A.V.A.I.L

註冊日期: Jun 2005
大家好新黎報到...
見到師兄買左 Hoya 既 filter... 忍唔住出 post...

小弟自己都有幾塊 Hoya 既 filter, UV 有 CPL 都有...
但係塊塊都不得善終...
死因都係... 條鐵線環甩左而令到成塊鏡甩左出黎...
所以...

依家 CPL 就一次過買塊 B+W 算... UV 就諗緊 Kenko 定上埋 B+W...
夜行者... 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 02:05 PM   #8
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
我都有塊hoya....不過唔好用的....無論清潔定拆出來
感覺都比kenko差.
ps.我都未買cpl玩.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 02:37 PM   #9
嘖HEIHEI
Game Master

這塊用壞了就換好了..費事未玩過又買過塊只好怪自己不好好做功課就是了

舊 05-06-07, 03:52 PM   #10
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
這塊用壞了就換好了..費事未玩過又買過塊只好怪自己不好好做功課就是了
應該唔會用壞的....
只要唔係跌佢磨佢..佢唔會爛的.XD

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-07, 04:51 PM   #11
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
又唔駛咁頹既
反正都買左, 要尊重自己既選擇嘛

好好咁用手上既架生啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:13 AM

手機版 | APP版