Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-18-18, 10:18 PM   #3251
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ShinDou 查看文章
用BUG會唔會俾營運捉架﹖而且禁錯少少就洗埋個命攻架喇喎 @@ 我都係唔搏了 XD
要捉上次都捉左了, 佢連簡關既版面都做好左, 如果咁樣陰人真係冇野好講.
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-18, 08:54 AM   #3252
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
FD LIST BUG進化左,而家唔止FD連街客都1個都冇,定係知有BUG特登閂左FD LIST佢等完左活動先再開﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-18, 03:27 PM   #3253
ShinDou

1月22 VP合作 @@ 要ALLIN了,不過得8千幾石,1張5星10%飛,12張4星飛,52張3星飛

今次成3隻5星PICKUP @@ 希望中到2隻上7星

LENNETH有3回技喎,睇佢段野冇話要前置技,即係1開波可以即刻連出3次招咁正﹖不過TRUST係闇劍S TRUST係兩手弓咁型既 @@

原來FREY都有3回技,不過應該係魔版 @@

ALUZE都有3回技,好似3隻都好神咁 @@

但ALUZE明明係火技點解S TRUST會係雷兩手大劍﹖

要萬2先有得抽FULL STEP,得8240儲唔切了

22至24係PICKUP LENNETH,25至27 PICKUP FREY,28至30PICKUP ALUZE,睇下邊隻勁D先決定點射 @@

原來日版千1萬DOWNLOAD派1100石仲有1次冇料11連 @@ 不過得9340應該都儲唔切萬2

此篇文章於 01-20-18 03:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-20-18, 08:07 PM   #3254
ShinDou

120精杖第9層出左術精刻印 XD
舊 01-21-18, 05:14 AM   #3255
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
1月22 VP合作 @@ 要ALLIN了,不過得8千幾石,1張5星10%飛,12張4星飛,52張3星飛

今次成3隻5星PICKUP @@ 希望中到2隻上7星

LENNETH有3回技喎,睇佢段野冇話要前置技,即係1開波可以即刻連出3次招咁正﹖不過TRUST係闇劍S TRUST係兩手弓咁型既 @@

原來FREY都有3回技,不過應該係魔版 @@

ALUZE都有3回技,好似3隻都好神咁 @@

但ALUZE明明係火技點解S TRUST會係雷兩手大劍﹖

要萬2先有得抽FULL STEP,得8240儲唔切了

22至24係PICKUP LENNETH,25至27 PICKUP FREY,28至30PICKUP ALUZE,睇下邊隻勁D先決定點射 @@

原來日版千1萬DOWNLOAD派1100石仲有1次冇料11連 @@ 不過得9340應該都儲唔切萬2
你有8240應該夠...

我計過每日LOGIN到31號,最小有2180石
再加埋每日任務同pvp,會過11000石...

舊 01-21-18, 09:16 AM   #3256
ShinDou

係喎,應該夠,但可能要去到28至30號ALUZE PICKUP先趕得切,唔知勁唔勁,如果唔勁又要等31號大毒池睇運 @@ 不過正常應該會整到好勁

D飛都要諗下要點射 @@ 可能射左頭兩隻先 @@ 過左就冇單PICKUP
舊 01-22-18, 04:44 PM   #3257
ShinDou

原來又維護大餐,仲要未定幾時再開,好大單野咁?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 01-22-18, 06:11 PM   #3258
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
入得返了。。。送得200石咁少。。。
冇料11連+30卷 0虹。。。日常的非洲。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-18, 06:47 PM   #3259
ShinDou

有新MISSION有野派喎,又要再打機神同紅月拎飛,星期6日先慢慢搞了

冇料11連0虹,5星飛中FF12判官,又夠十張SELECTION飛不過唔換住了等佢解晒所有5星上7星再諗先

做乜無啦啦派咁多個LB POT﹖調整左D咩﹖

而家覺醒打到3千4百萬 XD 不過BGM唔知點解唔用番神曲,而家果首好難聽

此篇文章於 01-22-18 08:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-22-18, 10:57 PM   #3260
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
full step 中4隻女武神...但隻野超廢...

舊 01-22-18, 10:59 PM   #3261
ShinDou

唔等ALUZE先射﹖有得連出3下技,都多高攻招

原來抽POOL播神曲 @@

咦﹖22至24號個POOL 5星係保3隻5星其中1隻既﹖但睇公告係話淨係出LENNETH架喎﹖究竟邊樣先真﹖

個STEP POOL係咪又係淨係出呢3隻5星唔會射咩﹖

此篇文章於 01-22-18 11:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-23-18, 01:04 AM   #3262
GP03D

乜唔係3隻都可以3回攻擊咩?都好廢?
4隻女神已經非常歐了,可以馬上super trust, 160攻弓都ok呀。。。
係喎佢2個trust都係武器,咁揸super trust仲發唔發動到trust ability?

舊 01-23-18, 07:12 AM   #3263
ShinDou

Lenneth d招唔算高攻,不過都唔算好廢既,但auluze應該好勁

Trust技應該要裝自己個trust先開到,s trust應該唔得

舊 01-23-18, 12:26 PM   #3264
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: GP03D 查看文章
乜唔係3隻都可以3回攻擊咩?都好廢?
4隻女神已經非常歐了,可以馬上super trust, 160攻弓都ok呀。。。
係喎佢2個trust都係武器,咁揸super trust仲發唔發動到trust ability?
装七星弓可破2000攻
但佢扣大分係果招20hit技,開幕不可用

舊 01-25-18, 05:25 PM   #3265
ShinDou

嘩高難度lezard塔派180攻兩手劍咁so?180攻直頭係super trust全game最高攻武黎架喎,仲勁過晒降臨12武具派既,唔通會超難?

舊 01-26-18, 01:46 AM   #3266
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
嘩高難度lezard塔派180攻兩手劍咁so?180攻直頭係super trust全game最高攻武黎架喎,仲勁過晒降臨12武具派既,唔通會超難?

把劍個技random 減你1-99% damage 喎

舊 01-26-18, 02:30 AM   #3267
GP03D

D咩設定嚟。。。。即係比你數字上開心下,好似super trust, 不過又唔會用。。。

舊 01-26-18, 07:22 AM   #3268
ShinDou

下咁真係好廢,唔會用啦把9人之劍

舊 01-27-18, 09:12 AM   #3269
ShinDou

諗諗下ALUZE雖然3回高攻招但少HIT應該唔好用,下下斷CHAIN,反而LENNETH頭兩招CHAIN完最尾大力扑落去仲好用,都係等番個大毒池睇下中唔中到2隻 @@ FREY其實好似都幾勁下,有得CHAIN魔又大力
舊 01-27-18, 09:50 AM   #3270
ShinDou

原來LEZARD戰會播另1首神曲 XD

搭隻REM FD軍神召喚打幾TURN齊MISSION就1野秒左佢 XD 今次好易,1隻覺醒主角就夠擋

此篇文章於 01-27-18 10:51 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-29-18, 05:48 PM   #3271
ShinDou

等下等下都係唔射了,有萬3石幾十張飛留下次,睇下係咪出cg勁人

舊 01-29-18, 06:45 PM   #3272
GP03D

打左成50萬有多活動分返嚟。。。諗起要全抽就煩。。。

後日完活動到今日都冇新消息既?

舊 01-29-18, 06:49 PM   #3273
ShinDou

我D RAID通常等要升人先抽,冇就等到佢DEADLINE抽

應該呢兩日會講有咩新野啦
舊 01-30-18, 08:06 PM   #3274
GP03D

平時呢個時間新活動都開埋啦喎,仲未有消息既?
又出d勁野跟住0:00開抽?

舊 01-30-18, 08:08 PM   #3275
ShinDou

應該冇咁急,可能停1日,不過今次連主線都冇講有D出奇,平時月尾開新主線,同埋因為31號本身都話係會維護,應該係有新野加1次過加落去架啦

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 01:29 AM

手機版 | APP版