Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-05-16, 07:38 PM   #2251
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
84D卒有咁難咩﹖定係184

岩岩打完84,打大佬果陣有30秒,打完剩13秒

武士道好似勁過巴辣雞好多,冇睇錯既話佢招必係2下3萬5再1下7萬,巴辣雞得4萬2下,哈曼就5萬1下

不過好少人掛武士道
如果係184我點會出聲,184三珠都有可能炒的

我隊如果拎friend隻無事做必Max 的話係5萬+5萬+10萬

過咗百開始難,隻野好高迴避,試過連逐十個迴避……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-16, 07:43 PM   #2252
Crazy Gamer

幫打人地版120,順便睇下敵陣點出。
打爆剎帝利時見到個箱竟然係由隻卒跌,心諗仆街,結果真係得肥!

頭先打自己版110,個箱都係由卒跌,但竟然係sr!

此篇文章於 03-05-16 08:00 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-16, 08:12 PM   #2253
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
唔怪得今次支援派咁多加命中人,可能要裝呢D先易D打中
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-16, 08:30 PM   #2254
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
武士道好似勁過巴辣雞好多,冇睇錯既話佢招必係2下3萬5再1下7萬,巴辣雞得4萬2下,哈曼就5萬1下

不過好少人掛武士道
我打到8X,MAX咗既冇事做第一下49000, 跟住47000, LAST 87000咁上下
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-16, 09:31 PM   #2255
ShinDou

真係要開集中必中先易D打中

此篇文章於 03-05-16 10:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-05-16, 11:31 PM   #2256
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
NU ガンダム值唔值得抽?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-16, 11:34 PM   #2257
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
NU ガンダム值唔值得抽?
能力上值,但冇機率up 嘅,自己衡量
舊 03-06-16, 08:29 AM   #2258
ShinDou

打到100,衰左男FD唔上水搞到要用巴辣雞炒左
舊 03-06-16, 12:06 PM   #2259
clie

用初號機加SSR密達斯先岩岩夠9粒拳珠俾冇事做開3次大絕
100關後勉強可一珠過,但大絕殺唔死既話,限時前派珠加死一機都係得2珠唔夠開
冇事做殺得少過上次明日香(因為偽創聖係盾),而且斬得好X慢,結論今次難過上次
舊 03-06-16, 12:11 PM   #2260
yorkyork

註冊日期: May 2010
gn隻武士道係咪用緊直擊?
可唔可以轉返魂?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 01:25 PM   #2261
ShinDou

110見唔到大佬就炒左,難過上次創性好多,上次好似150先開始要3珠
舊 03-06-16, 01:45 PM   #2262
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: yorkyork 查看文章
可唔可以轉返魂?
小弟都幫手請求
難得有2凸スサノオ如果開埋魂就舒服好多

引用:
110見唔到大佬就炒左,難過上次創性好多,上次好似150先開始要3珠
完全同意,真系難左好多,好彩小弟有隻オルドリン,下下stun打得舒服好多,課金總算有回報?!

而且有d奇怪好多ev機好似冇乜用咁
小弟一開始個squad系:1凸スサノオ、4凸強アクエリオン、0凸ユニーコン、4凸SRクシャトリヤ+FD既ハマーン様orスサノオ
但打到110完全唔夠打,跟住轉返全拳隊
1凸スサノオ、4凸強アクエリオン、4凸オルドリン、1凸強サザビー+FD既スサノオ
依家打120仲可以1珠,d ev射機真系冇乜用咁

舊 03-06-16, 01:59 PM   #2263
clie

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
完全同意,真系難左好多,好彩小弟有隻オルドリン,下下stun打得舒服好多,課金總算有回報?!
我就係諗到如果有オルドリン或SSR藤堂就正爆,STUN中食大絕,知唔知咩數值?
其實嗰次CG双貌4隻都係正嘢
舊 03-06-16, 02:09 PM   #2264
ShinDou

唔係話大佬淨係食暗闇咩﹖

其實世家仲未知佢D屬性設定得太差,基本上拳勁過其他太多,而且單色又唔卡珠

佢D射機如果好似CC咁有D勁野會加攻速或貫通果D先會用得過

今次見D EV機招必廢到得中DAM仲以為會易打左,估佢想特效影響細D

點知係難打好多,睇黎今次又走咁1堆人,我見有D FD上次有打創性,今次打左陣都冇打
舊 03-06-16, 02:12 PM   #2265
clie

玩資材第一關好SO,用特效機殺大佬好易開白箱,而且都OK高機率遇強敵
好過玩EV,後悔前日資金無乜點打,賺少八十萬
舊 03-06-16, 02:48 PM   #2266
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: clie 查看文章
我就係諗到如果有オルドリン或SSR藤堂就正爆,STUN中食大絕,知唔知咩數值?
其實嗰次CG双貌4隻都係正嘢
數值就冇留意,但小弟覺得比較有用系對卒,stun卒令清卒快好多
只要留到時間打boss基本上就冇問題

引用:
唔係話大佬淨係食暗闇咩﹖
其實世家仲未知佢D屬性設定得太差,基本上拳勁過其他太多,而且單色又唔卡珠
佢D射機如果好似CC咁有D勁野會加攻速或貫通果D先會用得過
今次見D EV機招必廢到得中DAM仲以為會易打左,估佢想特效影響細D
點知係難打好多,睇黎今次又走咁1堆人,我見有D FD上次有打創性,今次打左陣都冇打
小弟今次都唔強求,一支水都未用過,等自然回復慢慢打
可能因為ev機又弱左強敵又強左,此消彼長下motivation低過上次創聖好多

舊 03-06-16, 04:01 PM   #2267
Crazy Gamer

我自然體打到135竟然排到六百幾就知有幾多人肯同佢爆肝喇!
打120同121都要兩珠,但122到129反而一珠過到。
舊 03-06-16, 04:09 PM   #2268
ShinDou

上次創性我1開波爆水打好似試過排55,凸爆果陣好似排300

今次淨係今日開始啪水打改造,改緊阿力山大貪佢有集中
舊 03-06-16, 04:12 PM   #2269
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
玩資材第一關好SO,用特效機殺大佬好易開白箱,而且都OK高機率遇強敵
好過玩EV,後悔前日資金無乜點打,賺少八十萬
今日打130開始要兩珠,多咗好多AP ,打打下冇爆水下已經全部資材齊箱……

Update 後好似易齊咗,而且宗介強運率都感覺上上調咗。
舊 03-06-16, 04:21 PM   #2270
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
今日打130開始要兩珠,多咗好多AP ,打打下冇爆水下已經全部資材齊箱……

Update 後好似易齊咗,而且宗介強運率都感覺上上調咗。
哎,我尋晚打資材已經爆水齊箱
不過我仲未需要到兩珠

黎緊三日得肥關,會爆悶
舊 03-06-16, 04:33 PM   #2271
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: yorkyork 查看文章
可唔可以轉返魂?
我見隻野識回避嘛?

已經轉番了

舊 03-06-16, 04:49 PM   #2272
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
我見隻野識回避嘛?

已經轉番了
魂>必殺, 應該好過你中多兩刀
人唔知加攻加幾多, 我會裝命中先
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 06:59 PM   #2273
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
我見隻野識回避嘛?

已經轉番了
thx,開魂用必爽D
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 08:45 PM   #2274
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

過100先突1....隨時突2都冇機會......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-16, 09:12 PM   #2275
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說拎d預左R既卷抽

中左張盾機版既銀河美少年

有冇用架?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:14 PM

手機版 | APP版