Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-08, 08:22 AM   #76
C@T
God of Gamer
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
我覺得漫畫男角都仲有機會出場既~
反正E+講緊漫畫之前既事JE~動畫版先14歲~
漫畫高中應該點都唔係14歲掛~
所以神樂先係短髮~
遲下有機會講高中同比把劍呀劍輔既~順便交代埋飯綱點解唔做~
之後就可以接番漫~
仲有~我覺得冇可能冇和服版虐殺姬既~
接返漫好頹架喎
我寧願佢講返四課 XD
人設好好多先啦冇左隻死妹

不過希望還希望
睇完第三集我覺得中左孔明之罠
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 08:25 AM   #77
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: C@T 查看文章
接返漫好頹架喎
我寧願佢講返四課 XD
人設好好多先啦冇左隻死妹

不過希望還希望
睇完第三集我覺得中左孔明之罠
4課~應該仲有得出場既~係回憶之中~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 08:31 AM   #78
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
4課~應該仲有得出場既~係回憶之中~
.... 真是華麗的便當 XD

算了
有和服虐殺姬就好

此篇文章於 10-21-08 08:36 AM 被 C@T 編輯。
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-08, 08:52 AM   #79
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
精彩完兩集
要平淡返幾多集才緊湊過

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 12:40 AM   #80
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
黃泉好好睇,漫既黃泉同動既黃泉表現差天共地…
今集遞一遞份報告+森林上面隻藍蝶,跟住就到三途河

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-08, 11:28 PM   #81
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第四話加返op
套片勁百合
食朱古力棒之後

舊 10-27-08, 12:29 AM   #82
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
門之園惠美
後藤圭二
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 12:32 AM   #83
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
這部基本都是當前傳看,雖然漫畫感受唔到她們的感情

op...kill someone because love?
今集不少服務哩

此篇文章於 10-27-08 03:03 AM 被 bb21 編輯。
bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 12:43 AM   #84
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005

OP

ED

上集有牧野龍一,今集有後藤,門之園
真係唔講得笑..

今集服務GJ

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 03:58 PM   #85
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
百合 食朱古力棒
3,4同1,2好似二樣野咁
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 04:16 PM   #86
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問下漫畫版出左幾多期?
同動畫內容有冇分別?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 07:37 PM   #87
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: HO2 查看文章
百合 食朱古力棒
3,4同1,2好似二樣野咁
第四話真係好正
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 07:49 PM   #88
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
四課
我向你致敬<
你們的血是為了百合而流的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 10:11 PM   #89
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
頂... 真係超百合... 車上面個場...
因愛成恨要所以要殺曬其他人等可以同神樂GL??

個阿叔係gay的?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-08, 10:48 PM   #90
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
被第一集吸引左去睇..宜家3,4集真係唔同哂FEEL..
我淨係想追黃泉咋, 究竟之前發生咩事呢?
漫畫第一話隻鬼就係黃泉?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 12:34 AM   #91
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
GJ,黃泉大叔GJJJ
那一吻太治愈了

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問下漫畫版出左幾多期?
同動畫內容有冇分別?
中文好似出左5期
基本係兩個故事黎,但動畫有前傳因素
不過漫畫我睇到第三已經唔太有意欲睇落去..

引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
漫畫第一話隻鬼就係黃泉?
對,第一隻boss

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 01:36 AM   #92
神嗚映
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
唔好睇返漫畫呀
第四集之外好多人都因此後悔左XD

呢套野真係神奇

今集賣完殺必死,下集賣咩?
神嗚映 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 01:50 PM   #93
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
本來放棄左
(其中一個原因是離譜的鐵壁 )

現在又有d心郁想d

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 02:12 PM   #94
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
漫畫對比之下實在頹到爆計

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 11:55 PM   #95
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 細路翔 查看文章
漫畫對比之下實在頹到爆計
漫畫係睇作者惡搞
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 01:15 AM   #96
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

黃泉大姐萬歲 \ /
等了這麼久, 我的百合魂終於可以甦醒(?)了

舊 10-29-08, 02:00 AM   #97
柚原このみ

而家至知熨斗廿八號原來黃泉都用過

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:52 AM   #98
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
所見略同...百合魂全開

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
黃泉大姐萬歲 \ /
等了這麼久, 我的百合魂終於可以甦醒(?)了
\/

舊 10-29-08, 07:22 AM   #99
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
不禁右鍵了 "(毆

好美妙的動畫,由最初的緊張(?)變到家陣既溫馨百合
果然冇睇錯動畫 ...
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 09:45 AM   #100
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
見大家講到套野咁詭異,動同漫好似係兩套野咁....睇黎我都要睇下a

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版