Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-13, 04:55 PM   #501
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: 阿魚 查看文章
我都有份, 真係光榮

但我已經半放棄狀態, 我怕入到去俾人xxzz
有倍機人地會好歡迎你
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:03 PM   #502
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: spikekit 查看文章
有倍機人地會好歡迎你
呢張護身符, 保唔到我好耐

舊 05-02-13, 05:07 PM   #503
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
引用:
睇你VP都有2萬幾,機師又有LV8技能,已經好過佢要踢走個啲人好多架啦
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:07 PM   #504
spikekit
敗家仔

引用:
保一陣都夠啦
舊 05-02-13, 05:09 PM   #505
阿魚

引用:
作者: god3169hk 查看文章
睇你VP都有2萬幾,機師又有LV8技能,已經好過佢要踢走個啲人好多架啦
我擔心新隊要求出席率高同埋好重數ja

舊 05-02-13, 05:10 PM   #506
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: god3169hk 查看文章
[潮]這句說話充滿文革式的批鬥feel[/潮]
不過VP2萬幾呢d數真係隨便打都有,以前vp大戰仲未有一星期果陣
打打下走去打幾場總力,打夠30000又走去打總力都好易夠數
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:14 PM   #507
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
我地好似要求好低, 唔係0就OK??

舊 05-02-13, 05:16 PM   #508
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
我地好似要求好低, 唔係0就OK??
而家hea玩隊, 咩要求都沒, 沒人入隊的話就算0都唔踢的
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:23 PM   #509
BlackWing
World Order
↘本氣度0

[正經]
果d咩唔係0,幾百,什至幾千既要求最好唔好定
個條件無返1/2萬都真係定唔定都無分別
[/正經]

果陣我成日打夠30000就交數就係唔想下下幫果d hea打幾百/幾千既打劵
舊 05-02-13, 05:34 PM   #510
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: BlackWing 查看文章
[正經]
[/正經]

果陣我成日打夠30000就交數就係唔想下下幫果d hea打幾百/幾千既打劵
而家VP重個人多過整體, 而且都只係抽家明, 最重要已經睇到化哂, 打唔打都無所謂了

係壓制蛋有少少吸引力, 不過暫時經驗中HALO同垃圾2C7/8人既機會高達8成
舊 05-02-13, 05:34 PM   #511
GundamMan

註冊日期: May 2005
引用:
[正經]
[/正經]

你係咪用左朋友先禁易30000夠數呀?

我的網站: http://www.cheattools.net/

考試專家筆, 助你渡過考試、測驗或默書難關!

聰明的學生靠記憶、勤力的學生靠死記、有效率的學生靠工具! 考試伙伴筆的用途是什麼?你懂的。 想買就PM我LA
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:37 PM   #512
stinkychan08
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
K哥, 我不去了...想放棄此GAME...冇動力繼續玩落去
打夠lv120先引退( 差exp5xx )
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 05:40 PM   #513
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: GundamMan 查看文章
你係咪用左朋友先禁易30000夠數呀?
全部手動架,大佬
我係用朋友既一早好似佢地咁上到6/7萬啦
舊 05-02-13, 05:42 PM   #514
god3169hk

引用:
作者: stinkychan08 查看文章
K哥, 我不去了...想放棄此GAME...冇動力繼續玩落去
打夠lv120先引退( 差exp5xx )
好的,希望有緣再聚
咁H大可以先補上
舊 05-02-13, 05:43 PM   #515
god3169hk

引用:
全部手動架,大佬
其實一日係office 有得打,好運既係有成15000VP一日架(唔用朋友+7個冇打左右)
舊 05-02-13, 05:50 PM   #516
阿魚

用朋友係咪即係有fd幫手打?

舊 05-02-13, 05:53 PM   #517
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
全部手動架,大佬
我冇朋友都有10萬仲有時間打下總力

引用:
用朋友係咪即係有fd幫手打?
用自動程式幫手玩

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)

此篇文章於 05-02-13 05:59 PM 被 zzzdx 編輯。
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 06:00 PM   #518
阿魚

原來有d咁既野架

舊 05-02-13, 06:06 PM   #519
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
原來有d咁既野架
所以先會有差不多30個朋友power全開既華人隊次次vp係頭幾名

不過一切都係浮雲而已~
舊 05-02-13, 06:09 PM   #520
阿魚

仲以為有咁多肝神, 原來係出古惑

舊 05-02-13, 06:11 PM   #521
spikekit
敗家仔

引用:
仲以為有咁多肝神, 原來係出古惑
我地一早已經係隊內chat講過呢樣野
舊 05-02-13, 06:17 PM   #522
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
某程度我覺得魚大你打埋呢次倍機都應該直接出坑啦
再頹落去一個唔該又課多幾次
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 06:34 PM   #523
spikekit
敗家仔

魚大唔使驚, 到時我做唯一課金人

最少等我抽到倍機先
舊 05-02-13, 06:38 PM   #524
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: spikekit 查看文章
魚大唔使驚, 到時我做唯一課金人

最少等我抽到倍機先
還有我只要艾比安一出一定課金

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 07:15 PM   #525
阿魚

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
某程度我覺得魚大你打埋呢次倍機都應該直接出坑啦
再頹落去一個唔該又課多幾次
我暫時無再課落去既念頭, 佢俾咩我就玩咩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 12:46 PM

手機版 | APP版