Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-14, 09:19 AM   #51
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
正喎 一開訂完就延期 拎晒 d 錢去過個快樂聖誕先....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-15, 12:14 AM   #52
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
好期待呢隻The Witcher 3: Wild Hunt,
雖然上次The Witcher 2買咗之後,
等到變金會員免費GAME都未正式打爆…

睇巴哈報導,中文版係應該同步5月19日出~!

搶先體驗《巫師 3:狂獵》中文版初期內容 釐清事發原因解決各種支線任務
http://gnn.gamer.com.tw/7/112327.html

《巫師 3:狂獵》講求故事真實呈現 研發團隊分享遊戲開發、創作理念
http://gnn.gamer.com.tw/9/112329.html

The Witcher 3: Wild Hunt - Xbox One Hands On

https://youtu.be/UtkH0etsVp4

The Witcher 3: Wild Hunt PAX East 2015 Official Gameplay

https://youtu.be/c514jP4hbJI

此篇文章於 03-23-15 12:21 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-15, 11:49 AM   #53
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
當年玩2唔識玩,唔識用佢d符同個肥佬,用劍用打左2 3個鐘

Last隻game冇爆到好可惜
我玩最低難度都覺得難打,最後都爆哂所有結局,超正,好可惜冇bbq結局
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-15, 08:46 AM   #54
1pi

註冊日期: Aug 2013
邊度有得訂?

《巫師 3:狂獵》即將於 5 月 19 日正式上市,屆時將推出一般版與典藏版,並於即日起開放預約。

一般版(建議售價新台幣 1,790 元 / 港幣 468 元)
內容:
《巫師 3:狂獵》遊戲光碟
獨家官方原聲帶 CD
原創官方《狩魔獵人世界 – 指南大全》
精美詳盡的遊戲世界地圖
一組獨家遊戲貼紙
造型保護套
限量預約特典:免費《巫師》和《巫師 2:王國刺客》PC 版下載碼(預約特典數量有限)

典藏版:新台幣 4,990 元 / 港幣 1238 元
內容:
獨家官方原聲帶 CD
精美詳盡的遊戲世界地圖
一組獨家遊戲貼紙
造型保護套
利維亞的傑洛特與獅鷲獸搏鬥的公仔模型,10 吋高、百分百手工塗裝
獨家收藏級狩魔獵人徽章
獨一無二的鐵盒包裝
200 頁原畫集,完整收集遊戲裡的精美畫作
收藏遊戲週邊專用的超大雙層收藏盒
限量預約特典:免費《巫師》和《巫師 2:王國刺客》PC 版下載碼(預約特典數量有限)

《巫師 3:狂獵》Xbox One / PS4 / PC 版本預定於 5 月 19 日正式上市。
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-15, 12:18 PM   #55
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
巧貴喎.

單機都係等下先

有無人睇片覺得 打個陣時d動作有d生硬,怪怪咁

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-15, 03:19 PM   #56
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: rokuna 查看文章
巧貴喎.

單機都係等下先

個人覺得最大問題係冇得俾你自己整人樣...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-15, 11:50 PM   #57
天野

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: rokuna 查看文章
巧貴喎.

單機都係等下先

我又唔覺生硬
可能我玩慣Souls系列

可能主角能力未升級
後期可能會敏捷好多
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 03:13 PM   #58
nosaj31

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
引用:
作者: 1pi 查看文章
邊度有得訂?

《巫師 3:狂獵》即將於 5 月 19 日正式上市,屆時將推出一般版與典藏版,並於即日起開放預約。

一般版(建議售價新台幣 1,790 元 / 港幣 468 元)
內容:
獨家官方原聲帶 CD
精美詳盡的遊戲世界地圖
一組獨家遊戲貼紙
造型保護套

典藏版:新台幣 4,990 元 / 港幣 1238 元
內容:
獨家官方原聲帶 CD
精美詳盡的遊戲世界地圖
一組獨家遊戲貼紙
造型保護套
利維亞的傑洛特與獅鷲獸搏鬥的公仔模型,10 吋高、百分百手工塗裝
獨家收藏級狩魔獵人徽章
獨一無二的鐵盒包裝
200 頁原畫集,完整收集遊戲裡的精美畫作
收藏遊戲週邊專用的超大雙層收藏盒

《巫師 3:狂獵》Xbox One / PS4 / PC 版本預定於 5 月 19 日正式上市。
我係隔離forum見有人係街鋪訂, sony官方完全無聲無氣.......
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 02:23 PM   #59
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: minekaoru 查看文章
個人覺得最大問題係冇得俾你自己整人樣...
一向都無O架啦...

溫題:WITCHER系列最好係玩英文原版,中文翻譯出曬名爛,雖然都係比唔上NWN級數般爛...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 10:15 PM   #60
rictws

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
今日去藍店問過,佢哋原來已經唔聲唔聲開始咗(普通版)預訂,預訂仲「立即」可以拎到 PC 版 Witcher 1&2 嘅 download code,不過知得太遲,已經送晒出去 or 留晒畀人
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 11:06 PM   #61
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
其實 pc 版既 1 同 2 而家係 steam 都係做緊 us1.99 同 us2.99....仲有兩個幾鐘....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 11:20 PM   #62
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: rictws 查看文章
今日去藍店問過,佢哋原來已經唔聲唔聲開始咗(普通版)預訂,預訂仲「立即」可以拎到 PC 版 Witcher 1&2 嘅 download code,不過知得太遲,已經送晒出去 or 留晒畀人
唔聲唔聲送晒出去 or 留晒畀人
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 12:10 AM   #63
IDGAF
The One

引用:
其實個訂購好似4月尾已經開始,
我見game舖有d官方宣傳紙牌係寫訂購有免費遊戲之類的訊息,
但我當日問店方又未確認到。

之後我見台灣巴哈有報導,話訂任何平台的版本,都會有PC版第一及二集的下載碼,
再去果個應該係香港代理網睇先知有呢件事…

5月初先去GAME舖訂第三集,(唔係我本人親身去…)
張單就手寫會有「1&2 DLC」,但價錢又未係最後定價,可能會有落差。
其實都唔知最後有無PC版第一及二集的下載碼…

有無人係訂咗GAME又已經確實拎咗張PC版第一及二集的下載碼卡的?(圖為PS4版)

舊 05-12-15, 01:24 AM   #64
rictws

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
我嗰區間藍店冇貼任何宣傳海報出嚟喎⋯上 HK PSN 個網又冇講過有預訂計畫,先講得好奇怪。

1&2下載咭肯定已經到咗藍店,因為佢 SHOW 咗幾張畀我睇 :P
不如你打去你訂嗰間問吓有得拎張咭未吧

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
其實個訂購好似4月尾已經開始,
我見game舖有d官方宣傳紙牌係寫訂購有免費遊戲之類的訊息,
但我當日問店方又未確認到。

之後我見台灣巴哈有報導,話訂任何平台的版本,都會有PC版第一及二集的下載碼,
再去果個應該係香港代理網睇先知有呢件事…

5月初先去GAME舖訂第三集,(唔係我本人親身去…)
張單就手寫會有「1&2 DLC」,但價錢又未係最後定價,可能會有落差。
其實都唔知最後有無PC版第一及二集的下載碼…

有無人係訂咗GAME又已經確實拎咗張PC版第一及二集的下載碼卡的?(圖為PS4版)

rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 07:36 AM   #65
1pi

依家訂普通版 係米冇第一集同埋第二集送?
典藏版 冇得訂?
舊 05-12-15, 10:44 AM   #66
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
好彩對witcher 無愛,如果唔係真係監生比藍店/sony 激死。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 01:25 PM   #67
david
The One

WITCHER 1&2 PC同360版 (2 ONLY)都做過好多次特價,幾蚊US$貨仔就是但啦...

---
舊 05-12-15, 05:58 PM   #68
1pi

問左約十間藍店, 間間都話冇得訂冇特典送
舊 05-12-15, 06:29 PM   #69
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
雷聲大雨點小 個d獨佔game就賣行廣告送大堆垃圾贈品引你落搭

一d真正好玩既game就 悉尼老鼠。

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 06:50 PM   #70
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
頭兩隻都玩過,吾好玩
大部份玩家都係一樣感覺
仲想引人玩第三集?算吧啦

Xenoblade都未打完

舊 05-12-15, 06:57 PM   #71
david
The One

大部份嘛...樓上O既笑話唔好笑...

---
舊 05-12-15, 10:07 PM   #72
IDGAF
The One

引用:
我嗰區間藍店冇貼任何宣傳海報出嚟喎⋯上 HK PSN 個網又冇講過有預訂計畫,先講得好奇怪。

1&2下載咭肯定已經到咗藍店,因為佢 SHOW 咗幾張畀我睇 :P
不如你打去你訂嗰間問吓有得拎張咭未吧
THX,
不過就算有現卡,我都無份拎住,
因為我唔係比全部訂(其實佢唔肯收,因為當時未確定個價),
算啦,好似上面咁講PC版多過唔同發售平台特價都唔會太貴就真的。

引用:
作者: ist 查看文章
頭兩隻都玩過,吾好玩
大部份玩家都係一樣感覺
仲想引人玩第三集?算吧啦

Xenoblade都未打完
玩緊XBOX 360的第二集,都幾好玩,
同埋淨係人家肯出繁體中文版已經值得支持一下啦。

舊 05-12-15, 10:46 PM   #73
IDGAF
The One

WOW,GameSpot比到10分咁盡…

The Witcher 3: The Wild Hunt Review

https://youtu.be/VpevTNRK-_M

The Witcher 3: Wild Hunt - Review

https://youtu.be/rbNIYBZBVSY

舊 05-12-15, 10:51 PM   #74
1pi

就算D傳媒俾0分, 鍾意玩ge都會照買黎玩架啦
舊 05-12-15, 10:52 PM   #75
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: david 查看文章
大部份嘛...樓上O既笑話唔好笑...
其實隻GAME有少少HARDCORE向O既...某D中意快上快落O既人可能真係唔中意
打之前又要BUFF餐飽
"點解我用劍斬極都斬唔死人呀!唔好玩!"大有人在
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Metroid :Samus Returns (好評發售中) 信長 手提遊戲機討論版 50 12-01-17 01:44 AM
Witcher 2 wing 電視遊戲討論版 149 01-21-16 06:15 PM
[PSV] ハナヤマタよさこいLIVE!l 好評發售中 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 6 11-14-14 12:46 AM
[多機種] Skylanders: Swap Force | 好評發售中 david 電視遊戲討論版 7 02-08-14 10:09 AM
The witcher 巫師 雪舟等楊 PC電腦遊戲討論版 1 02-11-08 09:27 AM

現在的時間是 10:48 PM

手機版 | APP版