Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-07, 11:33 PM   #551
kogfsspc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: ultrachiu 查看文章
最後都冇買到...買左兩隻魔法少女figure...
$7xx

你係咪想買?pm我
我都想要
kogfsspc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:31 PM   #552
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
7007 Legend Gundam
4500Yen
6月發售

舊 02-21-07, 08:41 PM   #553
kogfsspc

很久沒買gundam fix .一買就買了十盒.
舊 02-22-07, 02:07 PM   #554
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 02-22-07, 02:10 PM   #555
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
咁大......魚缸都裝唔落啦
ultrachiu大,今次點算?

舊 02-22-07, 03:38 PM   #556
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
呢個世上冇裝唔落gundam fix既魚缸

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 01:01 AM   #557
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
上傳的圖像
檔案類型: jpg untitled.JPG (31.2 KB, 601 次查看)
檔案類型: jpg untitled2.JPG (35.4 KB, 595 次查看)
檔案類型: jpg untitled3.JPG (41.0 KB, 597 次查看)
檔案類型: jpg untitled4.JPG (38.5 KB, 596 次查看)

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 08:49 PM   #558
kogfsspc

一定買
舊 02-28-07, 12:56 AM   #559
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

http://ganhoo.blog47.fc2.com/blog-entry-211.html
http://ganhoo.blog47.fc2.com/blog-entry-212.html

係咪出左?好似唔見到有咁既?
邊度有?幾錢左右?(聽日出糧)

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 02-28-07, 01:02 AM   #560
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
淘大星輝有....唔記得$6x8...好似648咁上下

舊 02-28-07, 01:03 AM   #561
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
http://ganhoo.blog47.fc2.com/blog-entry-211.html
http://ganhoo.blog47.fc2.com/blog-entry-212.html

出左,$700左右........

舊 02-28-07, 01:05 AM   #562
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

好,聽日執佢返屋企,仲有三隻神姬...

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 02-28-07, 01:06 AM   #563
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:

如果沒有了G戰機就好了

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 01:09 AM   #564
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: money 查看文章
7007 Legend Gundam
4500Yen
6月發售
估唔到佢仲記得有呢隻o野

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
咁大......魚缸都裝唔落啦
ultrachiu大,今次點算?
唔拆開用翻FIX個原盒都ok

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 01:09 AM   #565
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
如果沒有了G戰機就好了
相反我只想要G戰機.........

舊 02-28-07, 01:14 AM   #566
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

樓上兩位可以考慮下夾份買...或者我買多隻卡巾都有得諗...

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 02-28-07, 02:01 AM   #567
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: kog 查看文章
相反我只想要G戰機.........
哈哈
一人一半la
最多唔要盒

舊 02-28-07, 02:10 AM   #568
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
哈哈
一人一半la
最多唔要盒
遲d苯大都可能會出"mg G戰機+高達",等我考慮下先..........

舊 02-28-07, 01:37 PM   #569
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: kog 查看文章
遲d苯大都可能會出"mg G戰機+高達",等我考慮下先..........
打算買就PM我la

舊 03-02-07, 12:26 AM   #570
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

我買左#1001,$780
點解好似貴左咁既?

原來黑色三連星係#3012......即係一定要買

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-12-07, 12:49 AM   #571
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

cosmic region #7007 ZGMF-X666S レジェンドガンダム
発売日: 2007年6月
メーカー希望小売価格: 4,725円

GUNDAM FIX FIGURATION #0034 RX-78GP03S
ガンダム試作3号機 GP-03
メーカー:バンダイ
発売日:2007年4月中旬
メーカー希望小売価格:8,190円

ZEONOGRAPHY #3013 AMX-004-2 キュベレイMk-II
発売日: 2007年4月
メーカー希望小売価格: 4,725円

今個月冇野玩...

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-15-07, 05:22 PM   #572
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

エルピー・プルが搭乗するキュベレイMk-IIが、量産型キュベレイと換装仕様で登場!
ビームサーベル付属のほか2種合計40個ものファンネルが付属。

今次係第一次用金屬色塗層?

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 03-15-07, 05:34 PM   #573
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
今次係第一次用金屬色塗層?
睇圖好正播~~~!
好有金屬感~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-07, 09:04 PM   #574
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: KIM 查看文章
睇圖好正播~~~!
好有金屬感~~~!
le隻唔係hcm-pro咩?

舊 03-16-07, 12:20 AM   #575
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
睇o黎唔開盒就咁擺都係一個唔錯o既display~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 09:29 AM

手機版 | APP版