Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」Vol.3 | | アニメ2期 2017春放送決定!
stcdavidhk 04:52 PM 07-08-16
長毛巨人走得甩之餘重救埋人,呢邊就死傷得7788
根本就輸晒
gingq7 08:02 PM 07-08-16
牆外一大堆巨人基本上係里維一個打晒...
與其殘酷的二揀一...不如里維你自己啪左支針佢算啦
我有理由相信一個可以無限回血的里維可以一個殺晒所有巨人
nameH 08:18 PM 07-08-16
婆婆媽媽,拖拖拉拉又一話
mrk 12:16 PM 07-09-16
作者: gingq7:
牆外一大堆巨人基本上係里維一個打晒...
與其殘酷的二揀一...不如里維你自己啪左支針佢算啦
我有理由相信一個可以無限回血的里維可以一個殺晒所有巨人
2個都唔好啪針著,里維去追袁巨,艾倫帶埋其他人去地下室先啦!(話唔定艾倫老豆收埋好多巨人針呢!)

PS:作者真係衰,居然要里維2選1
PS2:我係希望阿敏啪左針先,團長的心願只係想睇地下室,艾倫快D帶佢去地下室了左團長心願算啦!
PS3:重有個封信,尤米爾果然已經不在人世!
IDGAF 04:36 PM 07-11-16
果然只係熟咗…最少呢一刻係,作者都仲係未夠狠心?
同埋估唔到故事中係一直係弱者的他,衣服下居然有八舊腹肌囉~!

其實團長出現前,我覺得兵長係想打果針落自己度完成使命的吧?

宜家發展到呢個局面,會唔會變成兩對疑似BL戀人為愛郎打起來呢?

猿巨人果邊都好屈機o姐,單靠隻坐騎都做到逃亡+救援工作~!
鈴蘭 05:47 PM 07-11-16
從來都無特別提阿明弱吧,頂多係精神面上有妄自非薄既傾向
而且搜查兵團本身既訓練型同軍隊,有8舊腹肌我相信係基本
由手機版發出
mrk 05:55 PM 07-11-16
作者: LEGOCAPTOR:
果然只係熟咗…最少呢一刻係,作者都仲係未夠狠心?
同埋估唔到故事中係一直係弱者的他,衣服下居然有八舊腹肌囉~!

其實團長出現前,我覺得兵長係想打果針落自己度完成使命的吧?

宜家發展到呢個局面,會唔會變成兩對疑似BL戀人為愛郎打起來呢?

猿巨人果邊都好屈機o姐,單靠隻坐騎都做到逃亡+救援工作~!
好簡單,因為隻坐騎 細隻同機動性好高!(重有留意番之前佢係撞串幅牆入黎架!)

PS:唔該作者講埋下集,好快D去地下室啦!快D去地下室啦!快D去地下室啦!(好重o既怨念...)
Rance 06:06 PM 07-11-16
我諗有排都未去,下期最多咪拗完支針打邊個
血之淚 09:33 PM 08-05-16

團長RIP
DevilElvis 12:17 AM 08-06-16
阿明
nameH 12:43 AM 08-06-16
阿明既巨人體太雜魚feel了吧
鈴蘭 03:32 PM 08-06-16
作者: nameH:
因為呢一刻佢的確只係雜魚巨人......

新一代團長誕生
參謀役睇落會係讓

果然如我預估 兵長諗起係自己叫團長去死
qwe 12:14 AM 08-07-16
作者: nameH:
食完變60米雜魚嗎XD

gingq7 03:58 PM 08-07-16
2揀1總算告一段落,其實2個選擇都係正確決定...

成隊人都重傷兼無晒gas, 究竟仲去唔去得成地下室?
鈴蘭 05:06 PM 08-07-16
對面其實都已經要走佬
我諗去地下室應該唔成問題
小昭Teddy 07:30 PM 08-07-16
點解冇人吐糟又多一個女巨人?
Rance 11:14 PM 08-07-16
阿明的性別是阿明
mrk 12:04 AM 08-08-16
作者: Rance:
阿明的性別是阿明
XDDDDDD
事丫娃些 01:31 AM 08-20-16

事丫娃些 04:36 PM 09-02-16

GN00508771 04:15 PM 09-06-16
終於爆大獲
以為係終點 點知又係一個開始(新坑)
nameH 08:34 PM 09-06-16
咩事?今話畫工咁精緻睇唔慣
次期Cekehe 12:30 AM 09-10-16
唔通一切都只係一個做咗百幾年既真人SHOW?
神名レオ 11:45 AM 09-10-16
作者: 次期Cekehe:
好大機會
睇諫山點寫嗱...
hitachi 01:53 PM 09-10-16
作者: 次期Cekehe:
咁咪好似今季某隊魔法少男上季劇情咁
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面