Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-08-06, 12:35 AM   #901
馬沙
God of Gamer
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 91
MG 1/100
會否出普通版的1/100 ?

舊 01-08-06, 12:42 AM   #902
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 馬沙
會否出普通版的1/100 ?
你想講咩系列...
SEED 有大把1/100

舊 01-08-06, 12:48 AM   #903
馬沙
Mazaghi

引用:
你想講咩系列...
SEED 有大把1/100

this one

舊 01-08-06, 12:54 AM   #904
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

this one
唔係MG 既1/100 我好似淨係有WING OVA 果D~
隻死神改~

舊 01-08-06, 12:57 AM   #905
馬沙
Mazaghi

引用:
唔係MG 既1/100 我好似淨係有WING OVA 果D~
隻死神改~
隻死神超正 ! 你有冇鍍金ver ?

舊 01-08-06, 01:01 AM   #906
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我儲開1/144....有d好似1/144靚過1/100....
同埋有地台

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 01-08-06, 01:03 AM   #907
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
隻死神超正 ! 你有冇鍍金ver ?
無=.=|||
1/100 死神都係型到爆~~
最衰死神 & 改都無出MG...

舊 01-08-06, 01:06 AM   #908
馬沙
Mazaghi

引用:
作者: masaki
我儲開1/144....有d好似1/144靚過1/100....
同埋有地台
SEED 同DESTINY我儲開1/100 HG版(其實只有FREEDOM ,CHAOS ,STRIKE同渣古一隻 ) 我好想買拉克絲粉紅渣古 ,但只有1/144 ...好多款冇1/100 ..又吾想重儲1/144 .....

p.s.邊d1/144靚過1/100同有地台 ? THX ~

舊 01-08-06, 01:11 AM   #909
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
SEED 同DESTINY我儲開1/100 HG版(其實只有FREEDOM ,CHAOS ,STRIKE同渣古一隻 ) 我好想買拉克絲粉紅渣古 ,但只有1/144 ...好多款冇1/100 ..又吾想重儲1/144 .....

p.s.邊d1/144靚過1/100同有地台 ? THX ~
SEED 同 DESTINY有1/100 HG???

冇買SEED 唔多清楚...不過好似未見過~

舊 01-08-06, 01:16 AM   #910
馬沙
Mazaghi

引用:
SEED 同 DESTINY有1/100 HG???

冇買SEED 唔多清楚...不過好似未見過~

這個系列不是叫HG 1/100嗎 ?我見d模型鋪老細o甘叫

舊 01-08-06, 01:19 AM   #911
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:

根本係無列明"HG"...
只不過係無骨架,放大版1/144既1/100...
D人就認為係HG 1/100而已~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 01-08-06, 01:21 AM   #912
馬沙
Mazaghi

引用:
無=.=|||
1/100 死神都係型到爆~~
最衰死神 & 改都無出MG...
我1/100買了WING ZERO CUSTOM ,死神同多魯基絲 III , WING ZERO(銀色版)送了比fd ,
多魯基絲 III 比隻貓擊沉左 , 只keep淨隻死神 , 隻死神電鍍而家出面仲有冇得賣 ?幾錢左右 ?

舊 01-08-06, 01:26 AM   #913
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: redfish

同スケールの彩色済みMSが4体付属
2月下旬入荷予定
価格13,750円(税込み)
BANDAI出完白色基地...
唔怕死...
再出13000YEN既1/400自護鑑...
說不定係...
06睡橫巷開倉"指定新品"... '''

舊 01-08-06, 01:29 AM   #914
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

依隻唔係hg來的=.=|||
通常hg 1/144會係左上角有hg logo

睇翻1/100wing果系列就係中間gundam名果度有hg logo~

舊 01-08-06, 01:29 AM   #915
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: redfish

阿魯比昂號就還可以...
阿加瑪就...

舊 01-08-06, 01:33 AM   #916
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
想問下有冇消息會出1/100的曉 ?
無~
連IJ都未有消息出...幾時會輪到佢...
死左條心把喇~

舊 01-08-06, 01:36 AM   #917
馬沙
Mazaghi

引用:
作者: Busconcamp
無~
連IJ都未有消息出...幾時會輪到佢...
死左條心把喇~
下 ....... 好想要呀

點解咁多MS也唔出1/100 ...............

舊 01-08-06, 01:38 AM   #918
馬沙
Mazaghi

引用:
依隻唔係hg來的=.=|||
通常hg 1/144會係左上角有hg logo

睇翻1/100wing果系列就係中間gundam名果度有hg logo~

sorry 我一直冇留意 ...

對了 , 1/100 STRIKE FREEDOM初回出面賣咩價 ?

舊 01-08-06, 01:40 AM   #919
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
我1/100買了WING ZERO CUSTOM ,死神同多魯基絲 III , WING ZERO(銀色版)送了比fd ,
多魯基絲 III 比隻貓擊沉左 , 只keep淨隻死神 , 隻死神電鍍而家出面仲有冇得賣 ?幾錢左右 ?
諗左好耐終於記得你講邊隻....
粉紅白封面果盒...一出都要$6xx
如果出得起錢既...我諗有人賣既~~

引用:

對了 , 1/100 STRIKE FREEDOM初回出面賣咩價 ?
seed 一直都冇咩留意~sorry~

舊 01-08-06, 01:51 AM   #920
Why Not Curse
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:

低至 $240 高至 $3xx

曾幾何時炒到上天價$4xx

做嘢永遠兩頭唔到岸

Why not?
Why Not Curse 目前離線  
舊 01-08-06, 02:00 AM   #921
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: Why Not Curse
低至 $240 高至 $3xx
曾幾何時炒到上天價$4xx
講講下=.=我記得gaf 買賣區出過2次post~
賣$200

舊 01-08-06, 02:06 AM   #922
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我最想知佢幾時先肯出Blast Impulse……我唔要硬直版

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 01-08-06, 02:31 AM   #923
馬沙
Mazaghi

引用:
作者: 呂鳳仙
我最想知佢幾時先肯出Blast Impulse……我唔要硬直版

呢部好像不錯

舊 01-08-06, 02:31 AM   #924
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

"初回"...初出...$16x...
家陣應...$2xx~3xx

舊 01-08-06, 02:56 AM   #925
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
http://hk.image.auctions.yahoo.com/users/8/6/0/4/monsterhobbies2004-img600x450-1109867645feb2005_031.jpg
呢部好像不錯
……

呢舊o野係1/144定係1/100的size?

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 03:11 PM

手機版 | APP版