Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 135 185 225 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 245 285  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 02:19 PM 10-04-19
田伯識補血就是爽
darkvolver 08:50 PM 10-05-19
今日一出街很多蜀人廚人號令.....趙雲可能會好快下修...
maxwaver 01:40 PM 10-07-19
https://www.youtube.com/watch?v=k4SklBx4FvU

原來又開番comment

周泰真係唔識講
kuraki1028 09:59 AM 10-08-19
作者: maxwaver:
https://www.youtube.com/watch?v=k4SklBx4FvU

原來又開番comment

周泰真係唔識講
之前仲乜關o左comment =_=
gun2506 03:19 PM 10-08-19
作者: kuraki1028:
之前仲乜關o左comment =_=
之前都一堆頂上廚決 COMMENT很難會好看

看某些負評數比正評多的就懂了
kuraki1028 04:34 PM 10-08-19
作者: gun2506:
之前都一堆頂上廚決 COMMENT很難會好看

看某些負評數比正評多的就懂了
今日又關o左 =_=
LR猫 04:47 PM 10-08-19
今日又關o左 =_=

即係果一日唔記得LOCK
darkvolver 05:07 PM 10-08-19
作者: LR猫:
即係果一日唔記得LOCK
SEGA的"小家"真係不錯...

另外,趙雲應該會下修,馬超會上修番個攻擊力。

新馬董個突擊....真係哇...
darkvolver 01:58 PM 10-09-19
觀記好像又攪過d位.....收工睇睇..
張飛後代 12:24 AM 10-11-19
疾風軍團1玩元祖神速deck:
(第一戰打到勁精采,不過對手唔係某STO)

darkvolver 08:38 AM 10-11-19
近排用白馬陣長槍deck.........估唔到白馬陣時間長到自己都不信.. 幾過癮
LR猫 10:23 AM 10-12-19
百鍊成鋼
屎忽痕印咗出嚟
打咗兩場
開得一次計
仲要無乜槍擊
垃圾
我講我自己
darkvolver 11:33 AM 10-12-19
琴日在荷記打幾場出了白馬號令3r....都算係禁

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 11:40 AM 10-14-19
前果幾日禁長槍於夫羅2B1R.......現在為什麼出個3B給我.......SEGA你個閱心能力太強....
kuraki1028 05:03 PM 10-14-19
今天頂上見到趙雲大發神威好治癒~
darkvolver 05:30 PM 10-14-19
今天頂上見到趙雲大發神威好治癒~
趙雲及劉備下個patch會下修,要玩就繼續廚下去。

另外,晉荀灌好好用,4點氣有廚房效果(冇加速) + 一節狼氣。
b_boy 04:51 PM 10-23-19
新VER到NOW完全係蜀國志大戰
紅色>淵哥好搭, 紅鄒好勁, 但唔夠綠色廚
藍色>新周姬好搭, 神弓好勁, 但唔夠綠色廚
紫色(ry

darkvolver 05:21 PM 10-23-19
作者: b_boy:
紫色(ry

綠色太多隱形廚師.....另外一出街就見到趙雲.....趙兄你下個patch可以休息下...

藍色百錬成鋼都好好用,削人攻擊都幾多下,而且個計時間都幾耐。
6eo 05:16 PM 10-24-19
作者: b_boy:
紫色(ry

劉備, 子龍是狗, 李昭儀...
仲有張崔氏都勁

紅色有冇人用過張新惇個計? 睇文字效果好似幾實用
雖然2cost7武1征槍真係注定悲劇...

灰色都叫有白馬, 漢同晋真係
LR猫 05:22 PM 10-24-19
作者: iamleoluk:
仲有張崔氏都勁

新惇睇實況見過,幾垃圾,加得少,圈細,圈得到咁上下人數已經白兵緊,點槍擊
darkvolver 05:39 PM 10-24-19
作者: iamleoluk:
仲有張崔氏都勁

自從有張於夫羅長槍3B..再加上呂布又係長槍3B....白馬陣1.5 /白馬號令已經好難離手。
maxwaver 07:02 PM 10-26-19
後悔第一時間禁左張攻擊弓甘,好難落隊又唔勁
打咩都比子龍是狗食,點玩

明明之前17勝而家落番8勝了
無咩主題deck好玩
GUSTAV 08:58 PM 10-26-19
有名你叫子龍是狗
darkvolver 09:02 PM 10-26-19
作者: maxwaver:
後悔第一時間禁左張攻擊弓甘,好難落隊又唔勁
打咩都比子龍是狗食,點玩

明明之前17勝而家落番8勝了
無咩主題deck好玩
作者: GUSTAV:
有名你叫子龍是狗
現在令我想起姜維....寡兵の麒麟児全盛時期...

所以決定唔玩住,過左大會再講
LR猫 09:51 PM 10-29-19
活力城香港實況?

https://www.youtube.com/watch?v=WHlUqw0Xw2Y
第一 ... 135 185 225 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 245 285  ... 最後

返回主題版面