Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 05-19-10, 07:31 PM   #151
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 危險人物 查看文章
我係ebay見到有
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
信和地面得一間好多波鞋姐
我應該上一,兩星期見到但有冇認錯就唔知我冇特別留意(因紅色唔啱我
引用:

成謎的鞋6月會出紫色
有冇藍色呀...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 09:17 AM   #152
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 魚伕 查看文章
有冇藍色呀...
我唔記得藍色有冇出過
如果有出我會買
不竟藍色先係我主色

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-10, 07:08 PM   #153
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
出完jordan VI 又出 XI ~~~真係燒錢ar ~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-10, 10:33 AM   #154
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
出完jordan VI 又出 XI ~~~真係燒錢ar ~~
一款接一款咁出

天道語錄:
舊 05-24-10, 08:53 PM   #155
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
我唔記得藍色有冇出過
如果有出我會買
不竟藍色先係我主色
藍色上年年頭出過喇~

淨係得Nike basketball先有得買

舊 05-24-10, 11:59 PM   #156
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
今年內應該只會對AJ XI cool grey同埋AJ XIII紅白復刻有興趣。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-10, 09:25 AM   #157
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 阿聰 查看文章
今年內應該只會對AJ XI cool grey同埋AJ XIII紅白復刻有興趣。
AJ XI cool grey就要考慮下
AJ XIII紅白復刻興趣大d

天道語錄:
舊 05-25-10, 07:40 PM   #158
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
AJ XI cool grey就要考慮下
AJ XIII紅白復刻興趣大d
cool grey因為曾經復刻過,加上配色問題,吸引力可能冇咁大。
但13代紅白就唔同講法,冇記錯喺第一次復刻呢隻色,仲要原色復刻。

舊 05-25-10, 11:04 PM   #159
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
cool grey因為曾經復刻過,加上配色問題,吸引力可能冇咁大。
但13代紅白就唔同講法,冇記錯喺第一次復刻呢隻色,仲要原色復刻。
同埋13係我最愛的代數
買黎儲都好

天道語錄:
舊 05-26-10, 10:30 PM   #160
阿聰

引用:
同埋13係我最愛的代數
買黎儲都好
13代除咗鞋底唔多襟磨之外真喺唔錯!原版我都買過兩對,相當舒服。

舊 05-27-10, 10:27 PM   #161
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
13代除咗鞋底唔多襟磨之外真喺唔錯!原版我都買過兩對,相當舒服。
Yes,的確好舒服又型仔

當年5百幾就有一對

不過係low版

舊 05-27-10, 11:09 PM   #162
阿聰

引用:
作者: 危險人物 查看文章
Yes,的確好舒服又型仔

當年5百幾就有一對

不過係low版
當年我對紅白色非LOW CUT版,買入價HK$515。
襯埋另外一對常規賽黑白色版本,每次出街兩隻鞋都唔同色。

舊 06-14-10, 08:07 PM   #163
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
AJ6 櫻本色$1099 入手~~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-10, 09:57 AM   #164
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave

where can i buy this shoe?
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-10, 08:02 AM   #165
阿聰

引用:
作者: Q頭 查看文章

where can i buy this shoe?
你想要邊隻色先?如果喺樓上呢隻色要搵搵喎,因為喺幾年前嘅復刻版本。

舊 06-21-10, 08:47 PM   #166
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
引用:
你想要邊隻色先?如果喺樓上呢隻色要搵搵喎,因為喺幾年前嘅復刻版本。
i want to buy blue clolour..

may u help><
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-10, 07:48 AM   #167
阿聰

引用:
作者: Q頭 查看文章
i want to buy blue clolour..

may u help><
2004年復刻果對同你樓上show果對隻配色有少少出入:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1124239363

舊 06-22-10, 08:00 PM   #168
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
打波用,同樣價錢,大家覺得邊一對好D?

Zoom Kobe Make Sense

Hyperdunk Low

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-10, 12:19 PM   #169
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
打波用,同樣價錢,大家覺得邊一對好D?

Zoom Kobe Make Sense

Hyperdunk Low
KOBE對未試過答你唔到

Hyperdunk Low我試過都舒服,低筒慣唔慣就睇你個人
但我揀就會揀hyperdunk low

天道語錄:
舊 06-23-10, 11:35 PM   #170
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
KOBE對未試過答你唔到

Hyperdunk Low我試過都舒服,低筒慣唔慣就睇你個人
但我揀就會揀hyperdunk low
感謝
今日行過mk
見KOBE有8折,向價錢低頭

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 10:14 AM   #171
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
感謝
今日行過mk
見KOBE有8折,向價錢低頭

當然啦
但講樣都唔差

天道語錄:
舊 06-24-10, 10:46 AM   #172
阿聰

引用:

當然啦
但講樣都唔差
平民版zoom kobe v。

舊 07-23-10, 12:44 PM   #173
白薔薇騎士
まきちゃん

等緊黃色版唔知香港返唔返

天道語錄:
舊 08-02-10, 02:31 PM   #174
白薔薇騎士
まきちゃん

係HK-KICKS見到巴西國家隊版HYPERFUSE

法國隊

加拿大隊-個標誌幾型
見到有D心動添......

天道語錄:
舊 11-15-10, 08:24 PM   #175
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
請問有時上網見人賣aj retro,有d寫有Retro Card,有d寫無Retro Card

Retro Card 是什麼?

thank you

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:56 PM

手機版 | APP版