Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-15-15, 12:36 PM   #9526
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
部機上個月中先o係sony度整完自動彈碟拎返黎,玩唔夠一個月又再彈過,唔係咁L樣迫人換機呀sony......保養都未過
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-15, 08:23 PM   #9527
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: RS 200 查看文章
部機上個月中先o係sony度整完自動彈碟拎返黎,玩唔夠一個月又再彈過,唔係咁L樣迫人換機呀sony......保養都未過

轉左拖板先啦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-15, 12:00 AM   #9528
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
anyone play magicka2?

舊 10-18-15, 01:02 AM   #9529
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
點解友台又有同sony 攪活動,我地呢邊沒既...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 10:37 AM   #9530
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: pet3 查看文章
轉左拖板先啦
要轉乜拖板? 使唔使買隻過萬嘅先可以插得部PS4?
我本身只用緊二千幾蚊嘅濾波拖板,係咪唔夠
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 11:45 AM   #9531
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
請問,你整完左之後有冇同你講部機有換零件?
我星期六去攞返部機,佢話換左個出碟制,家下玩左
兩日,暫時冇事,希望唔會再吐碟啦,如果唔係又要花錢買
新型號了。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 11:47 AM   #9532
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
有沒有養狗
之類動物

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:23 PM   #9533
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
聽聞主要係靜電/電流唔穩定,不過在下覺得係靜電問題多。
SO FAR在下第一次中招都係房間大執位果日,D塵大到連人都生存唔到…

話時話,SORRY對嘔碟對應真係嘆為觀止,冇對應唔解釋當冇事發生咁

此篇文章於 10-19-15 12:26 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 03:22 PM   #9534
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
睇完笑左。

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
請問,你整完左之後有冇同你講部機有換零件?
我星期六去攞返部機,佢話換左個出碟制,家下玩左
兩日,暫時冇事,希望唔會再吐碟啦,如果唔係又要花錢買
新型號了。
由手機版發出
放心,一定會再嘔,唔嘔係你好彩。(正如有人到而家都未嘔過,有人嘔到要開蓋奄制 <<我 )

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
聽聞主要係靜電/電流唔穩定,不過在下覺得係靜電問題多。
SO FAR在下第一次中招都係房間大執位果日,D塵大到連人都生存唔到…

話時話,SORRY對嘔碟對應真係嘆為觀止,冇對應唔解釋當冇事發生咁
講過啦,塵 > 靜電 > 嘔碟。

此篇文章於 10-19-15 03:25 PM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 04:20 PM   #9535
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
有無人等緊1TB?
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 04:59 PM   #9536
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
你有沒反轉8字頭插再試?
因為靜電反應switch , 係漏電情況下係會當有反應

唔一定係你PS4 問題, 可以係電視, set top box等等.
理得你成皮拖板定再升華錫漿拖板,你訊號果邊漏電乜板都沒用....

再晤係只插電乜都唔插用remote play 玩下睇下彈唔彈

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:22 AM   #9537
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
你指呢段?
係呢段,我暫時都係掹左個塞+膠紙封左個塞位(怕入塵)就算。。。

舊 10-20-15, 11:24 AM   #9538
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 拓飛 查看文章
有無人等緊1TB?
我相信有需要用大容量的版友一早買左隻1tb/2tb來自己轉.

舊 10-20-15, 11:36 AM   #9539
liar
Game Master

XBox Live Gamertagbbconlinenews
今期免費個隻rocket league 確實幾正下,我都係睇左gamespot話足球過fifa先去試下,其實個感覺比較似室內球類運動,每一球所有人都有機會去掂波,競技熾熱d。
鬼佬果邊有人當esport,可惜都係少人玩,無大budget推廣。

舊 10-20-15, 11:45 AM   #9540
wing
格鬥低手

引用:
作者: liar 查看文章
今期免費個隻rocket league 確實幾正下,我都係睇左gamespot話足球過fifa先去試下,其實個感覺比較似室內球類運動,每一球所有人都有機會去掂波,競技熾熱d。
鬼佬果邊有人當esport,可惜都係少人玩,無大budget推廣。
呢隻我麻麻, 反而果隻unmechanical 就幾正, D謎題幾有心思.

舊 10-20-15, 12:37 PM   #9541
liar
Game Master

引用:
作者: wing 查看文章
呢隻我麻麻, 反而果隻unmechanical 就幾正, D謎題幾有心思.
我玩到停唔到
好耐無玩game有咁緊張

舊 10-20-15, 02:08 PM   #9542
wing
格鬥低手

引用:
作者: liar 查看文章
我玩到停唔到
好耐無玩game有咁緊張
同好.

我鍾意呢D解謎game多過車槍球

舊 10-21-15, 01:07 AM   #9543
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
Ps now jp 十月出左新 game

任玩個邊多左十隻
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 05:24 PM   #9544
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
作者: holsety 查看文章
anyone play magicka2?
有興趣,不過太多games玩唔晒所以呢隻唔買住
等PS+送,反正咁鍾意送indies應該好快就到
其實呢隻香港已經比外國遲咗半年出

睇下到時如果玩再搵你
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:17 AM   #9545
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
幫同事問

普通版行貨主機依家係咪仲有一年plus送?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 03:51 PM   #9546
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 野良猫 查看文章
幫同事問

普通版行貨主機依家係咪仲有一年plus送?
就咁行去藍店買好似無
要有promo 先會有
詳細最好睇睇playstation 網頁。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 08:52 PM   #9547
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
New Cherry Blossoms PS4 Dynamic Theme Changes With the Time of Day, Is One of The Best on the PSN

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:04 PM   #9548
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
有無人試過用PAYPAL ACC入日本PSN錢?要日本paypal acc先用得?

舊 10-23-15, 11:00 AM   #9549
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
台灣有人試左,唔得
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 03:56 PM   #9550
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ( ゚ω゚)? 查看文章
New Cherry Blossoms PS4 Dynamic Theme Changes With the Time of Day, Is One of The Best on the PSN
香港好似未有呢個theme賣?
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 03:14 AM

手機版 | APP版