Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-06-10, 12:29 PM   #101
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
咁多人教精佢, 賺晒啦, 仲覆你黎託咩...lock得

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-10, 01:55 PM   #102
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Wayne L 查看文章
我同意如果無資質, 真係想壞都壞唔到
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
學壞最難的係過自己果關......
資質除左過唔過到自己果關之餘
仲要睇能力正如woodlcw所提到既logic有問題

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
咁多人教精佢, 賺晒啦, 仲覆你黎託咩...lock得
我反而覺得如果無資質既話,除非腦筋開竅,否則不能憑經驗吸取教訓
諗野越來越偏激甚至出現情緒問題
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-10, 02:07 PM   #103
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
你都識講自問條件唔算差
咁條女自然想留多件防身
即使佢食唔到你,都唔要比人食左~
香港地家陣好多呢D女仔
鬼叫港宅男多,好多都唔識壞都傻更更純品...
我都係其一之人><
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-10, 04:45 PM   #104
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
睇得動漫太多,以為個個女仔都會對你有好感
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-10, 06:18 AM   #105
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
太耐冇上gaf lu .....

見到樓主個post...我想問下

樓主平時同人d 關係係點的??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版