Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-28-11, 12:50 PM   #926
Bigwater
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 魔璃 查看文章
行福X都仲系賣519喎 ... (雖然一限)

最貴我見過650都有
放工即刻去入手先

舊 03-28-11, 12:51 PM   #927
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
琴日喺現時點入咗隻日版, 698
俾我想像中貴咗少少, 但我同自己講, 呢個喺yen 既正價, 無貴到既

我果隻又唔多覺佢對腳好軟wor, 無用座都企到無問題
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 06:54 PM   #928
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
冥王精品已經658

假人馬都成500幾
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 09:20 PM   #929
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
係有某討論區,有人話見到哈迪斯要7舊,今次真係咁好賣我仲未出MK買
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 09:27 PM   #930
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 希羅 查看文章
係有某討論區,有人話見到哈迪斯要7舊,今次真係咁好賣我仲未出MK買
日版$750+

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 09:56 PM   #931
希羅
Game Master

引用:
作者: zzzdx 查看文章
日版$750+
我要行就得上星期行開MK,唔記得去睇下,估唔到個價升得咁快會唔會有機會直迫五子神聖衣限定版....

此篇文章於 03-28-11 09:58 PM 被 希羅 編輯。
舊 03-28-11, 10:12 PM   #932
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
無錯,係750以上
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-11, 12:25 AM   #933
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
我要行就得上星期行開MK,唔記得去睇下,估唔到個價升得咁快會唔會有機會直迫五子神聖衣限定版....
算吧LA
買唔到都無謂追
呢D Luxury
唔買唔會少忽肉
等再版,OR 合理價先買, 無謂買左仲要一肚氣

舊 03-29-11, 01:33 AM   #934
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
隻冥王12算我都覺得值
家下10算買到我覺得抵添

舊 03-29-11, 01:52 AM   #935
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: lwl 查看文章
算吧LA
買唔到都無謂追
呢D Luxury
唔買唔會少忽肉
等再版,OR 合理價先買, 無謂買左仲要一肚氣
我都係咁諗..
我宜家同隻C子頭像鬥長命....
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-11, 02:12 AM   #936
拓飛
Game Master

e+出面仲有無輝火賣
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-11, 09:11 PM   #937
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 拓飛 查看文章
e+出面仲有無輝火賣
有,我至少見到兩間有
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-11, 09:58 PM   #938
希羅
Game Master

引用:
e+出面仲有無輝火賣
我見馬鞍山有
舊 03-29-11, 10:24 PM   #939
Funny
超平和バスターズ

唔知大家有冇發現本說明書好似有d 野唔係咁arm 呢???
我發現如果跟足說明書砌套冥衣set, 砌完出黎同佢show 出黎張相係唔同既
側腰果舊野, 銀色果part 會去咗後面, 同埋會頂住執腳毛
只要將連接果舊野左右調轉番就ok 哂
舊 03-29-11, 10:26 PM   #940
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: Funny 查看文章
唔知大家有冇發現本說明書好似有d 野唔係咁arm 呢???
我發現如果跟足說明書砌套冥衣set, 砌完出黎同佢show 出黎張相係唔同既
側腰果舊野, 銀色果part 會去咗後面, 同埋會頂住執腳毛
只要將連接果舊野左右調轉番就ok 哂
無留意, 呢隻嘅難度唔去到要睇說明書
我係睇住盒背砌嘅

舊 03-29-11, 11:16 PM   #941
Funny
超平和バスターズ

引用:
作者: 神龍 查看文章
無留意, 呢隻嘅難度唔去到要睇說明書
我係睇住盒背砌嘅
的而且確唔睇可能仲好, 但我見有兩位網友post 出黎張相都好似有呢個問題, 所以先講吓
舊 03-29-11, 11:17 PM   #942
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
我見馬鞍山有
間鋪叫咩名
o係邊a
幾錢?

舊 03-29-11, 11:22 PM   #943
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔睇說明書我會睇唔倒肩內甲擺邊

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 01:27 AM   #944
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
請問各位 行版冥王今日價位平均幾多?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 02:02 AM   #945
拓飛
Game Master

中計!
買完隻哈迪斯又想買埋雙子神!
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 10:30 AM   #946
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
中計!
買完雙子神又想買埋三巨頭

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 10:37 AM   #947
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
買下買下就成套架啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 06:45 PM   #948
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
中計!
+1
已經BID左睡神同訂左死神
仲想買埋海王添

舊 03-30-11, 06:52 PM   #949
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
雙子神有一隻6月再敗喎
咁快BID
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-11, 10:19 PM   #950
希羅
Game Master

引用:
作者: クラウド 查看文章
間鋪叫咩名
o係邊a
幾錢?
唔洗名,得一間玩具店,588日版,不過我要再行多次先知仲有無

論壇跳轉

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版