Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-17, 12:08 PM   #626
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩先開始刷番首抽,得番1萬石派,不過共鬥又派番4千幾石同35張飛

好似開左60覺之後好多人又勁番好多喎,VAAN又無啦啦同TINA 1樣變SSS

而家奶挺果D ALTEMA話佢得79分 @@ 其實發生左咩事,開左60LV同解60覺之後反而廢左﹖我棄之前好似成95分SS架喎﹖

開得局,35張飛1把舞女新武,11連兩把老豆舊武,再11連3把舞女舊武 @@

2千5石射VAAN個POOL中多把舞女舊武凸爆左 @@ 仲中VAAN舊武,黎緊應該射埋VAAN新武就停手了

抽多5千中埋VAAN新武 @@ 可以停手執石等新角了,而家果4個POOL D其他角好似都已經冇乜用了﹖

而家先開始行2章NORMAL,大把石執 XD

此篇文章於 12-30-17 02:33 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 11:01 PM   #627
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
而家D角色一日未有得上60都未可以斷定佢係廢
隻隻都可以咸魚番身

你VAAN+舞女+是旦一隻 都夠清絕大部份HARD同斷章
等新角 LA

--------------------------
下次上60我估有:
雪糕佬 奶挺 馬騮
愛可 洋蔥 蕾姆
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-17, 11:08 PM   #628
ShinDou

乜原來淨係開左好少人上覺60﹖@@ 唔怪得D評價唔同晒 @@

暫時原來淨係開左VAAN TIDUS ACE BARTZ 暗騎 YUNA @@

原來覺51之後果D石打曜日冇架喎,要等佢開活動打番黎﹖@@

此篇文章於 12-30-17 11:15 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-31-17, 12:48 AM   #629
plokplok00

要等活動

https://twitter.com/DFF_OperaOmnia/s...31541156642818
呢6隻上次都解放左
舊 12-31-17, 08:44 AM   #630
ShinDou

唔知就黎出既新角會唔會已經開左覺60﹖如果冇既話1定廢過現有開左覺60果D好多喎﹖咁仲有人抽咩﹖@@
舊 01-02-18, 10:03 PM   #631
ShinDou

TINA而家真係超屈,用人把武0凸仲勁過VAAN用自己把新武,仲要得覺20LV又低 @@
舊 01-04-18, 09:09 AM   #632
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔知就黎出既新角會唔會已經開左覺60﹖如果冇既話1定廢過現有開左覺60果D好多喎﹖咁仲有人抽咩﹖@@
都唔係架... 剛剛ff11 dnc 好勁

新角色越開越勁,
其實開lv60主要係救濟番d 過左氣既角色.
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 09:32 AM   #633
ShinDou

用過隻錫生都好屈,出3次8刀1閃就成萬幾brave,攻又高好多仲冇限buff,不過冇左了,而家kuja都已經唔係好勁?
舊 01-04-18, 12:35 PM   #634
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
5次八刀一閃夾硬要出3次
仲要隔turn先打到HP 唔勁得去邊
底褲追唔到潮流啦
利申:兩隻都雙滿
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 03:08 PM   #635
Gustavi
Crazy Gamer

出vaan幻獸武,
睇黎佢要回收番新年d卷....

----------
11抽+52卷唔中 ._.
舊 01-10-18, 03:21 PM   #636
ShinDou

幻獸武即係咩?
舊 01-10-18, 05:07 PM   #637
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
幻獸武即係咩?
即係開幻獸關個時出個d
舊 01-10-18, 05:12 PM   #638
ShinDou

但好似招野冇乜用?
舊 01-10-18, 05:30 PM   #639
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
但好似招野冇乜用?
俾其他人可能唔大作用..

但係而家vaan係全game輸出最高角色,
出個加攻buff俾佢一定用得到..
舊 01-10-18, 07:26 PM   #640
ShinDou

TINA唔係勁過VAAN咩﹖我隻TINA用VAAN舊武好似仲勁過VAAN用自己專武 @@
舊 01-11-18, 09:24 AM   #641
Gustavi
Crazy Gamer

講緊lv60覺醒wor,
tina 如果不停用技, 有時打唔夠1萬.
vaan 第一次之後下下萬幾兩萬.
舊 01-11-18, 10:05 AM   #642
ShinDou

我未升到咁高,好似都唔夠最大果隻水晶,唔知打咩先有
舊 01-11-18, 10:37 AM   #643
Gustavi
Crazy Gamer

等佢event ,好似一月中會開
舊 01-13-18, 12:27 PM   #644
ShinDou

主線仲未拎舞女,試用左隻凸爆街客,屈到痴線喎,未開召跳舞全體補5千BRAVE再BRAVE 中UP,用左召全體補8千BRAVE @@ 唔怪得冇60覺都話佢咁屈啦
舊 01-14-18, 12:03 AM   #645
ShinDou

主線打到10-32卡關 @@ 得把0凸VAAN專武唔夠做,TINA又用VAAN把舊劍,CLOUD就用TIDUS老豆把大劍 @@ 覺又得20幾30,試下升到覺50先再打先 @@ 巴哈又未升晒得LV11

暫時有7萬幾石,黎緊隻ZACK好似冇乜用﹖吸LOCK BRAVE+HP攻,但出完冇BRAVE俾人1掂即BREAK,要有人等佢出完招即刻補佢BRAVE先用得 @@

都唔知幾時先有POOL岩射,早知果陣重打抽多幾下抽埋KUJA把野番黎應該好打D
舊 01-15-18, 07:04 PM   #646
ShinDou

今次ZACK睇落好似唔差喎,ALTEMA話佢SS,不過睇D人評又好似話唔係好勁,話光豬勁過佢,其實光豬勁咩﹖因為上修左個盾﹖我見電腦出都係擋2千BRAVE,大佬應該都好易打爆喎﹖

唔知射唔射好

岩岩換左V30唔知點解LOGIN唔到回唔到POST,但去另1個論壇又得,唔知咩事 @@

過唔到巴哈EX @@ 打到佢半血佢上2萬BRAVE之後1野全體6千幾秒晒 @@

此篇文章於 01-15-18 08:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-17-18, 12:36 AM   #647
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
光戰係Support坦
Zack係高速攻擊坦 點用黎比
而且光戰已經60覺醒左
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-18, 03:02 PM   #648
plokplok00

今朝突爆左凡既幻獸武 佢轉頭就出2500頭先 係咪玩野
出英文版 如果無吸走日版D人 都算係好事
舊 01-17-18, 03:12 PM   #649
ShinDou

英文版又好似ffbe咁慢好多先update?正常都打最新既日版啦

我仲有7萬幾石冇野好射,十章主線又卡左拎唔到新角,點解而家d pool出黎出去都係果幾隻?要等佢出勁野allin落去先夠打

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 01-17-18, 03:46 PM   #650
ShinDou

打多次終於過到十章拎左西法,希望夠打拎埋舞女

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版