Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-16, 07:34 AM   #401
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: GOGamer 查看文章

想問下第5個Event係乜?
有冇試過換泳衣時即刻開眼??

舊 03-27-16, 08:49 AM   #402
blkt177549
Junior Member

註冊日期: Sep 2012
引用:
作者: GOGamer 查看文章
真係恭喜你,話說香港最後一盒就真係……不過肯定好少,總之恭喜
而家少姐,訂左就肯定有架啦,到時大貨番walkin都買到
我响yahoo search都有現貨啦
blkt177549 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 10:04 AM   #403
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: Orage 查看文章
有冇試過換泳衣時即刻開眼??
有, 佢叫我唔睇, 跟本吸唔到任何野

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 04:11 PM   #404
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟

転龍呼吸法

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 04:54 PM   #405
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
用佢無左50萬
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 05:06 PM   #406
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: kanone 查看文章
用佢無左50萬
咁唔係包贏既... 1/3機會贏4倍度

想請教下d 70萬 80萬卷送左比囡囡後要做咩?
(我係ヒトミ線 佢收完應左我句ごめんなさい 但又無退返張卷比我再包 係咪即係成功? )

舊 03-27-16, 05:26 PM   #407
安安

註冊日期: Jan 2002
我係買珠出現嗰個位附近的.... (買8隻字中過)
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 05:47 PM   #408
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: reiyaw 查看文章

(我係ヒトミ線 佢收完應左我句ごめんなさい 但又無退返張卷比我再包 係咪即係成功? )
唔係,張卷係你身上,要再包番先可以再送比人,不過包番都要40萬…………

而且張卷應該有野睇既……

舊 03-27-16, 05:56 PM   #409
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
唔係,張卷係你身上,要再包番先可以再送比人,不過包番都要40萬…………

而且張卷應該有野睇既……
就係佢無比返張卷我但又無事發生先奇怪

舊 03-27-16, 05:57 PM   #410
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:

冇出藍字訊息即係收左.

我送過 lotion 俾綾音, 見住佢跌兩個大心都照收.

舊 03-27-16, 06:04 PM   #411
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: carychow 查看文章
冇出藍字訊息即係收左.

我送過 lotion 俾綾音, 見住佢跌兩個大心都照收.
但係之後要去邊睇跳舞?

舊 03-27-16, 06:17 PM   #412
stcdavidhk

引用:
但係之後要去邊睇跳舞?
睇片好似係囡囡平時用道具咁

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-16, 09:36 PM   #413
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
但係之後要去邊睇跳舞?
試過成功送張70萬卷俾霞, 之後係女孩模式下按正方開道具, 選左張卷後記得有一個選項係????的, 按了後就有跳舞睇
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 12:45 AM   #414
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
原來就算完成第7個角色任務都未必S+, 玩第2次marie最後一晚先出個任務, 最後得99

迫我玩第三次, 喪打排球同有關任務算

舊 03-28-16, 03:19 AM   #415
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:

転龍呼吸法
試左幾多次呢? 我記得我以前試到放棄…

舊 03-28-16, 06:52 AM   #416
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

基本上日日打排球贏波好快100

舊 03-28-16, 01:25 PM   #417
朋也君
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
想買攻略本,有無師兄見到邊道有現貨?
http://www.amazon.co.jp/DEAD-OR-ALIV.../dp/4775809806
朋也君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 01:41 PM   #418
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 朋也君 查看文章
想買攻略本,有無師兄見到邊道有現貨?
http://www.amazon.co.jp/DEAD-OR-ALIV.../dp/4775809806
你去hotline 旺角信和望下, 佢有時都會番日本攻略本, 我本進擊之巨人攻略都係起個度買

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 02:46 PM   #419
朋也君

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
你去hotline 旺角信和望下, 佢有時都會番日本攻略本, 我本進擊之巨人攻略都係起個度買
好的。
打過去宇宙船問,話不返貨。
信和地庫重有兩間賣日本雜誌,書的,有無佢地個電話?
朋也君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-16, 04:20 PM   #420
Nemesis09

註冊日期: Aug 2009
請問d卷點先送得出,送唔到就幾十萬好金
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 12:38 AM   #421
hihi2828

註冊日期: Oct 2008
我想問點解我到左100, 但都係無 good ending 睇?
hihi2828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 12:42 AM   #422
hihi2828

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: hihi2828 查看文章
我想問點解我到左100, 但都係無 good ending 睇?
補充: S 級完
hihi2828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-16, 01:17 AM   #423
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: Nemesis09 查看文章
請問d卷點先送得出,送唔到就幾十萬好金
引用:

舊 03-29-16, 01:24 AM   #424
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Helena 先買到嗰幾套露出度高嘅泳衣(90或100萬)連佢自己都全部唔鐘意

睇黎人氣最低角色最大用途係拎黎派呢幾套泳衣

舊 03-29-16, 11:00 AM   #425
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: carychow 查看文章
Helena 先買到嗰幾套露出度高嘅泳衣(90或100萬)連佢自己都全部唔鐘意

睇黎人氣最低角色最大用途係拎黎派呢幾套泳衣
Honoka 70萬露半球果套玩泳池game輸有特效
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 04:15 AM

手機版 | APP版