Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-16, 04:18 PM   #28376
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
不用FF 了,冇限定

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:19 PM   #28377
豆腐銓
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
活動角都跟足晒既. 我應該抽殺職定騎職?

劍: 吾王, 嫁王
弓: 水著吾王
槍: 白乳上, カルナ
騎: 征服王
術: 唔考慮抽
殺: 什麼都沒有
狂: 大公
他: 黑貞
豆腐銓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:19 PM   #28378
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
http://news.fate-go.jp/2016/ukyaw3/

大家唔駛估估下了

舊 12-30-16, 04:22 PM   #28379
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
劍: 吾王, 阿提拉, 小莫
弓: N/A
槍: N/A
騎: N/A
術: N/A
殺: JACK
狂: N/A
他: 黑貞

我這種身世...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:26 PM   #28380
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
見到個池即時要考慮下...

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:26 PM   #28381
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
http://news.fate-go.jp/2016/ukyaw3/

大家唔駛估估下了
幸好狂沒奶光,安心抽術

非洲人...
舊 12-30-16, 04:28 PM   #28382
蛋撻王子
功德完滿

騎 - 法老金
狂 - 黑狗哥

好頭痕

舊 12-30-16, 04:29 PM   #28383
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
沒限定角真是要好好想想。。。。。

大慨會抽騎吧?抽術怕偉伯寶具4........

不過應還有新角色抽的,看來要等明晚公佈了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 12-30-16 04:33 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:31 PM   #28384
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
睇完,呆左
最想要的jack竟然同白貞一組重要2選1

想選狂但總覺得自己會中多次三公...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:32 PM   #28385
蛋撻王子
功德完滿

http://news.fate-go.jp/2016/hqv01z/

文西減價

舊 12-30-16, 04:33 PM   #28386
gingq7

註冊日期: May 2008
分7池,無限定。。。
好難諗

劍弓槍騎 先out
術得隻孔明有用,但我唔想寶3, out

殺 50%天堂50%地獄
狂 1隻强角搭2隻微妙

好難決擇
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:34 PM   #28387
fami~yan
Game Master

就牌面看,騎福袋三人都好實用……
我應該抽騎還是三分一機會抽孔明呢(其他兩人微妙)

非洲人...
舊 12-30-16, 04:35 PM   #28388
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇沖田啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

咁剩下法老金。即係抽騎 但9成中柱...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:37 PM   #28389
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
原本抽殺...見到白貞即時唔抽...
抽騎算
唔中BITCH就得

舊 12-30-16, 04:38 PM   #28390
gingq7

引用:
作者: fami~yan 查看文章
女王確實係好實用既(非指戰力)
舊 12-30-16, 04:40 PM   #28391
stcdavidhk

引用:
作者: gingq7 查看文章
分7池,無限定。。。
好難諗

劍弓槍騎 先out
術得隻孔明有用,但我唔想寶3, out

殺 50%天堂50%地獄
狂 1隻强角搭2隻微妙

好難決擇
我同你一樣諗法,但應該會抽狂
殺太易中伏,寶2白貞只會增加掃倉能力,除非佢而家同我講會魔改佢
狂剩係唔想中三公,印象中難J好似都有用處(等有的師兄評價下)

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 12-30-16, 04:40 PM   #28392
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
無限定角咁駛鬼諗咩
騎同法二擇黎既

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:42 PM   #28393
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
冇孔明 c狐 抽法好
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:42 PM   #28394
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: fami~yan 查看文章
騎就算中梅芙都唔會想跳樓啦 梅芙而家Buff完正常咁多
又可以用黎打鬼

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:43 PM   #28395
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
殺太易中伏,寶2白貞只會增加掃倉能力,除非佢而家同我講會魔改佢
狂剩係唔想中三公,印象中難J好似都有用處(等有的師兄評價下)
本來係
但自從梅林既出現
南丁僅餘既優點同獨特性都無埋
完全比人上位互換左

勁慘豬..

舊 12-30-16, 04:44 PM   #28396
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
已經有孔明,所以應該唔會抽法
但真係好想要Jack,2份1機會…唔知博唔博吓好…

舊 12-30-16, 04:45 PM   #28397
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
抽槍
三隻都無
唔好中恩奇都我就贏
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 04:46 PM   #28398
stcdavidhk

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
本來係
但自從梅林既出現
南丁僅餘既優點同獨特性都無埋
完全比人上位互換左

勁慘豬..
咁點好,我直放棄去抽劍搏寶4吾王/寶2亞提拉,重可以搏中小莫

舊 12-30-16, 04:46 PM   #28399
gingq7

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
其實真係和你一樣,唔想中三公
難J本來係有用,但而家難J和白貞一齊比梅林瘋狂打臉,其實唔會好白貞好好多

但我結論和你相反,我反而想搏殺池,因為我估白貞遲早强化,衰衰地都應該會開寶解
舊 12-30-16, 04:47 PM   #28400
fami~yan
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
騎就算中梅芙都唔會想跳樓啦 梅芙而家Buff完正常咁多
又可以用黎打鬼
所以騎真的不錯...只是就現在有騎金時有騎聖誕來說,真的不太急需騎職

非洲人...

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:53 AM

手機版 | APP版