Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-12-12, 01:58 AM   #201
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
嫌人地個樣老, wa~~~呢句真係O左咀

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:29 PM   #202
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
五覺大戰高寧在車上賣大包!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 10:29 PM   #203
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
五覺大戰高寧在車上賣大包!
落車再搖兩下~

大乱闘X
舊 05-09-12, 09:56 PM   #204
D-boy

想讚吓「700萬人的數字」的農夫,做得好生鬼有趣!
昨晚竟然出動到飛雲(戰部渡)和登龍劍!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-12, 11:25 PM   #205
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
多得佢兩個咋...個節目唔係佢地真係搵鬼睇......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-12, 11:56 PM   #206
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
其實好多集外景都有講"係時候啦,飛雲"
真係一聽就知同一個年代
另外仲好多網民名詞

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-12, 10:18 AM   #207
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

5.28 J2大策新~

唔知會變成點呢?

大乱闘X
舊 05-20-12, 10:56 AM   #208
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: W!LL 查看文章
5.28 J2大策新~

唔知會變成點呢?
宣傳龍珠改,星期一至四10:00每日播唔同動畫

此篇文章於 05-20-12 10:59 AM 被 joeypong 編輯。
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-12, 11:18 AM   #209
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
多番d外購綜藝
自家製那些非常唔掂

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 09:20 PM   #210
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
飛波走奶

舊 06-17-12, 09:26 PM   #211
D-boy

引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
飛波走奶
最好笑係抓住獎門人條褲!
舊 06-17-12, 09:32 PM   #212
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
湯盈盈好正

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 10:04 PM   #213
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
都係要吐糟一下......

大家都明知唔會有女唔著打底就上車架啦......
係要懶有野咁打icon/PIP上去做乜......
有睇過出面流出第一集的無碼版截圖...根本唔明有乜出唔到街......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 10:06 PM   #214
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
都係要吐糟一下......

大家都明知唔會有女唔著打底就上車架啦......
係要懶有野咁打icon/PIP上去做乜......
有睇過出面流出第一集的無碼版截圖...根本唔明有乜出唔到街......
引人入性嘛

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 06:21 PM   #215
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
互動新聞台6月30日轉高清

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 06:24 PM   #216
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

其實想講好耐但成日唔記得, 大家可以留意一下逢星期日下午高清翡翠台既週日電影
好多舊既香港電影經修復後, 畫質大大提升, 分分鐘仲靚過而家街賣緊既blu-ray

大乱闘X
舊 06-23-12, 07:26 PM   #217
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
其實想講好耐但成日唔記得, 大家可以留意一下逢星期日下午高清翡翠台既週日電影
好多舊既香港電影經修復後, 畫質大大提升, 分分鐘仲靚過而家街賣緊既blu-ray
你講起我又醒起
高清翡翠台啲電影有幾多套有提供5.1?
上次魔戒,海盜之後就好似無...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-12, 07:30 PM   #218
joeypong

引用:
嘉禾買左D戲修復後多數都未出,如果有就好...

舊 06-23-12, 07:32 PM   #219
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: BistonC 查看文章
幾時到J2?

舊 06-23-12, 07:36 PM   #220
IDGAF
The One

引用:
咁需要再追台一次嗎?

舊 06-23-12, 08:39 PM   #221
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
你講起我又醒起
高清翡翠台啲電影有幾多套有提供5.1?
上次魔戒,海盜之後就好似無...
好似唔覺有
出埋5.1第時出blu-ray無人買
引用:
作者: joeypong 查看文章
嘉禾買左D戲修復後多數都未出,如果有就好...
最正係Full 16:9, 無黑邊

-----------------------------------------------------------

順帶一提
重播既鋼之練金術師明天播最後一話, 接住播高清版"東之伊甸"

-----------------------------------------------------------

聽日下午"玉女添丁"
原來星期六都要留意, 下週六係"超級學校霸王"

大乱闘X

此篇文章於 06-23-12 08:43 PM 被 W!LL 編輯。
舊 06-23-12, 08:46 PM   #222
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今晚高清翡翠台

11:00PM 橫山秀夫謎之劇場

擔任自由作家的只野正幸(玉山鐵二飾),因緣際會下獲得替大企業的會長兵藤興三郎撰寫自傳的機會。就在第一次會面時,兵藤會長洩露了27年前他曾殺過人的秘密。只野正幸在好奇心的驅使下,著手進行相關的調查。隨著真相逐漸大白,正幸竟然發現兵藤會長所殺的人正是當年離家失蹤的母親…

大乱闘X
舊 06-23-12, 11:33 PM   #223
joeypong

引用:
今晚高清翡翠台

11:00PM 橫山秀夫謎之劇場

擔任自由作家的只野正幸(玉山鐵二飾),因緣際會下獲得替大企業的會長兵藤興三郎撰寫自傳的機會。就在第一次會面時,兵藤會長洩露了27年前他曾殺過人的秘密。只野正幸在好奇心的驅使下,著手進行相關的調查。隨著真相逐漸大白,正幸竟然發現兵藤會長所殺的人正是當年離家失蹤的母親…
播左幾集了...

舊 06-23-12, 11:39 PM   #224
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: joeypong 查看文章
播左幾集了...
我就係睇左幾集今日先記得提下大家
今集主角係玉山鐵二, 香港應該多人識D....
之前仲村亨果集都好好睇

大乱闘X
舊 06-30-12, 01:25 PM   #225
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】