Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
ai. 01:38 PM 09-01-16
順手貼下
斷空我+特別色BLACK WING

帝王

作者: jason 仔:
隻皇帝已經出咗幾日都冇人講..
本身係第度睇圖都擔心緊,但係實物拎上手真係一流
唔敢講值,但係絕對係現階段最好的魔神皇帝

T.K. 08:46 PM 09-11-16
隻功夫漢劣評如潮?
mikemike 09:42 PM 09-11-16
作者: T.K.:
隻功夫漢劣評如潮?
因為是貴價voltech
T.K. 10:05 PM 09-11-16
街賣五百前後,山口式而家都差唔多
野良猫 07:03 PM 12-01-16

有興趣,睇埋上色後同價錢
年輕所犯下的錯誤 08:42 PM 12-01-16
作者: 野良猫:

有興趣,睇埋上色後同價錢
EVA+哥師奶?? 仲有d zoe影子wo
s2001154 01:40 AM 12-06-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
EVA+哥師奶?? 仲有d zoe影子wo

直頭係.....
成部Jehuty出左來....
野良猫 11:22 AM 12-22-16
隻c奶成2萬円,可以無視了
C.Ryo 07:31 PM 12-25-16
Metal Eva C9 直營店千三,叫做平過堆IM,今次回頭玩全膠所以平番小小?
野良猫 07:44 PM 12-25-16
作者: C.Ryo:
Metal Eva C9 直營店千三,叫做平過堆IM,今次回頭玩全膠所以平番小小?
米青之前開訂千二幾,可能定價唔可以平過直營店,最後改價千三多
C.Ryo 02:57 PM 12-26-16
作者: 野良猫:
米青之前開訂千二幾,可能定價唔可以平過直營店,最後改價千三多
像精式貴兩草
C.Ryo 10:39 AM 03-01-17
天威超越4萬羊
野良猫 01:55 PM 03-01-17
天威超越4萬羊
一抽開咗訂,對番円價都算平
C.Ryo 06:30 PM 08-06-17
本地天威玩評
見到呢個本地網天威開箱,啲相幾靚,觀點亦中肯,轉貼下

不過本地FB見到有一件比人玩爛咗,haters又可以進撃鳥
T.K. 07:58 PM 08-06-17
當七算二千八
扣返稅未一樣
luciferdark 01:47 PM 08-07-17
本地天威玩評
見到呢個本地網天威開箱,啲相幾靚,觀點亦中肯,轉貼下

不過本地FB見到有一件比人玩爛咗,haters又可以進撃鳥
你個篇都夠中肯了,
極少鐵, 唔跟原著, Haters來來去去都係呢兩點。
不過我個人覺得海棉呢一點確實差啲, 香港天氣問題。
jason 仔 07:25 PM 08-07-17
隻天威我都有買,初時聽評價都有啲擔心
但係實物出到尼其實都好正,當然評價都係兩極啦
只係最唔明點解仲係有人覺得笨大果隻好樣啫..
成舊番薯咁都話正,仲要價錢平唔到好多
C.Ryo 07:41 AM 08-09-17
其實隻天威用嘅護貼已經係膠 Foam Pad,耐久防潮應該還可以,反而耐咗貼料老化實甩啫
C.Ryo 09:43 AM 08-13-17

紫龍都係金屬原色好睇啲,我個blog有小小玩評
C.Ryo 09:38 AM 09-25-17
千食麵真三一開估35640羊,對比B仔記番炒Exia都三萬幾羊真係……
jason 仔 01:27 PM 09-25-17
千值殿街客$2080,今次竟然平過出面,陣間出去訂
同意樓上講法,千值練出玩具其實有誠意好多,
至今買既全部都好滿意,可能係貴咗少少,但係至少我訂既
就俾到貨我,唔會下下係度飢餓行銷,吊高尼賣
搞到最後得個睇
赤兵尉SETH 03:43 PM 09-25-17
千值殿訂仲平過帝皇真係好意外
今次無千值殿特典?
野良猫 05:47 PM 09-25-17
作者: jason 仔:
千值殿街客$2080,今次竟然平過出面,陣間出去訂
同意樓上講法,千值練出玩具其實有誠意好多,
至今買既全部都好滿意,可能係貴咗少少,但係至少我訂既
就俾到貨我,唔會下下係度飢餓行銷,吊高尼賣
搞到最後得個睇
一抽見人平過自己都減到2080
jason 仔 06:15 PM 09-25-17
岩岩出完去訂,孤仔就改做2000
啲價錢真係浮動
赤兵尉SETH 06:21 PM 09-25-17
千值殿有售後, 之前貴d都係佢到訂
試過鬆關節同裂痕都可以上去換
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面