Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 04-12-07, 08:26 AM   #26
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
係丫..........中環東亞己無 E6 冲機,佢地內部拎去灣仔東亞沖.......

大家想兩小時取........要去灣仔東亞了........

舊 04-17-07, 09:20 PM   #27
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
真正係屋企睇slide黎....終於明白之前
餅爺所講的"底大才是硬道理"......

舊 04-18-07, 08:48 AM   #28
OldCake
Moderator

加賀.............萬事俱備.........只欠酒杯 (loupe)

楝定 d slide mount 定.......下次放 projector 預你

看看自己心血作品放至 80" .......感動一下丫.....

舊 04-18-07, 08:59 AM   #29
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
毒到冇朋友...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 09:25 AM   #30
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
引用:
作者: OldCake 查看文章
加賀.............萬事俱備.........只欠酒杯 (loupe)

楝定 d slide mount 定.......下次放 projector 預你

看看自己心血作品放至 80" .......感動一下丫.....
預埋我

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 09:39 AM   #31
OldCake
Moderator

引用:
作者: hpsimon 查看文章
預埋我
無益架.........你o念真先好..........

舊 04-18-07, 11:50 AM   #32
hpsimon

引用:
無益架.........你o念真先好..........
我已經返魂乏術 ...預埋我啦

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 04-18-07, 12:39 PM   #33
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
屋企部陳年投忍好似可以放到一塊塊的物體

但我無深究過...所以我都不知用不用到鹽片

舊 04-18-07, 01:00 PM   #34
hpsimon

引用:
作者: KTN 查看文章
屋企部陳年投忍好似可以放到一塊塊的物體

但我無深究過...所以我都不知用不用到鹽片
考古確認工作係我興趣,我幫你拎返屋企睇下

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 04-18-07, 11:28 PM   #35
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:

我真係買唔到呀.....餅爺,
救我呀

舊 04-19-07, 09:30 AM   #36
OldCake
Moderator

引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我真係買唔到呀.....餅爺,
救我呀
上醫悲找二手啦.........

舊 04-19-07, 06:55 PM   #37
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
上醫悲找二手啦.........
真係要搵搵啦

舊 04-19-07, 08:48 PM   #38
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

餅爺....我剛知道乜野叫暗頂啦

舊 04-19-07, 10:13 PM   #39
OldCake
Moderator

引用:
餅爺....我剛知道乜野叫暗頂啦
..........

舊 04-20-07, 08:55 PM   #40
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

餅爺......我想問下hassy C鏡中的V,X,M....果3個制用黎做乜o架?

舊 04-20-07, 09:15 PM   #41
OldCake
Moderator

引用:
餅爺......我想問下hassy C鏡中的V,X,M....果3個制用黎做乜o架?
V 是自拍................. (C 鏡優點之一,可自拍)

X..........閃燈

M........好似係舊式閃燈泡之類,現在無用了

舊 04-20-07, 09:34 PM   #42
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
V 是自拍................. (C 鏡優點之一,可自拍)

X..........閃燈

M........好似係舊式閃燈泡之類,現在無用了
你提到自拍我又想問下,503CX呢部機有冇自拍功能呢?
我見到個快門位果度有個扭制,係咪呢個制呢?

舊 04-20-07, 09:53 PM   #43
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
係丫..........中環東亞己無 E6 冲機,佢地內部拎去灣仔東亞沖.......

大家想兩小時取........要去灣仔東亞了........
昨天從朋友的口中得知, 北角都有Lab沖片....都是兩小時取~

Rice

舊 04-21-07, 08:43 AM   #44
OldCake
Moderator

引用:
你提到自拍我又想問下,503CX呢部機有冇自拍功能呢?
我見到個快門位果度有個扭制,係咪呢個制呢?
唔知.........你那粒可能是鎖制黎的.....試下

舊 04-21-07, 08:44 AM   #45
OldCake
Moderator

引用:
作者: riceking 查看文章
昨天從朋友的口中得知, 北角都有Lab沖片....都是兩小時取~

Rice
yes........但九龍就真係煩....

舊 04-21-07, 10:16 AM   #46
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
yes........但九龍就真係煩....
我而家都只係去東亞沖,中午時間過去,收工時間再去拎番

舊 04-23-07, 01:14 AM   #47
hpsimon

引用:
我而家都只係去東亞沖,中午時間過去,收工時間再去拎番
交通都好重皮...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 04-23-07, 11:05 PM   #48
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: hpsimon 查看文章
交通都好重皮...
所以儲多幾筒至去沖囉,一係比阿某導遊順手拎出去

舊 04-24-07, 11:02 AM   #49
hpsimon

引用:
要麻煩人始終唔係咁好...我都係等一星期取片算...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 04-24-07, 11:45 AM   #50
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
曝了光的片要盡快沖是常識

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:24 PM

手機版 | APP版