Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-13-15, 12:43 PM   #101
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
政府成日用大陸野而家又賴野喇
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 12:44 PM   #102
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
間候料廠執埋勒喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 12:46 PM   #103
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
del!!!!!!!!!!!!!!!!!!

此篇文章於 07-13-15 07:33 PM 被 婠婠 編輯。
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 12:48 PM   #104
婠婠

此篇文章於 07-13-15 07:33 PM 被 婠婠 編輯。
舊 07-13-15, 12:49 PM   #105
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咁決定囉落黎香港果個就真係個腦穿左窿啦,大陸都唔批既野香港用,批到本身已經奇蹟,邊可能會唔比人check到
而家主要問題就係 究竟呢堆預製件係bd定水記負責批,定無人批
無人批就最大獲
由手機版發出
可能中港融合 求其有張大陸砂紙就當批好無再驗過...
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 12:51 PM   #106
婠婠

舊 07-13-15, 12:56 PM   #107
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
與其O係度爆大鑊不如比料d網媒解救下蒼生好過...

舊 07-13-15, 12:59 PM   #108
婠婠

舊 07-13-15, 01:00 PM   #109
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: JMi 查看文章
可能中港融合 求其有張大陸砂紙就當批好無再驗過...
都要佢本身個list有呢堆野先得架……同埋水記淨係認佢地自己d水紙架咋
如果水記真係批過呢堆野仲出埋水紙承認,咁就水洗都唔清
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:02 PM   #110
JMi

引用:
香港肯定有人認左頭
如果香港呢面無人話出事負責攬上身(仲要攬得起)
大陸肯定唔敢俾呢批件落黎
引用:
都要佢本身個list有呢堆野先得架……同埋水記淨係認佢地自己d水紙架咋
由手機版發出
嘩 案情重組去到唔洗成步堂都理解到的地步...

此篇文章於 07-13-15 01:08 PM 被 JMi 編輯。
舊 07-13-15, 01:02 PM   #111
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
呢鑊真係水洗都唔清

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:02 PM   #112
婠婠

舊 07-13-15, 01:07 PM   #113
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
由手機版發出
水記點都走唔甩
完工簽紙點都關佢事
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:09 PM   #114
婠婠

此篇文章於 07-13-15 07:32 PM 被 婠婠 編輯。
舊 07-13-15, 01:17 PM   #115
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
所以都係果句
點都唔信冇人落格
咁大批次貨,一個水喉佬點哽得落呢

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:18 PM   #116
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
水記揾唔番
叫人點信
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:25 PM   #117
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: vov430 查看文章
所以都係果句
點都唔信冇人落格
個水喉佬都光明正大公開現身, 仲要無戴口罩.

我信佢
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 01:27 PM   #118
JMi

引用:
所以都係果句
點都唔信冇人落格
咁果d賣個人情比個政協你做之類都有可能既...
舊 07-13-15, 01:27 PM   #119
婠婠

此篇文章於 07-13-15 07:32 PM 被 婠婠 編輯。
舊 07-13-15, 01:30 PM   #120
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: JMi 查看文章
咁果d賣個人情比個政協你做之類都有可能既...
e d都係利益輸送, 政協e個名係大陸係搵真錢架

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 07-13-15, 01:33 PM   #121
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: 婠婠 查看文章
電腦故障、文檔失蹤、過期檔案已燒毀、相關職員已離職等等
你想要幾多理由都有

以我所知既內情
呢單野唔會俾佢再發酵,一定死拖爛拖到冷感為止 (用盡各種理由)
因為再燒上去涉及人物地位太特殊
白鴿/泛民識計下數都知自己玩唔起

睇住黎啦,好快班正義之士就會放慢黎做
咁民協米好醒,睇到報導講,最早接到投訴0既係民協wow
不過民協嘆慢板比白鴿搶功勞wow

今天是好日子嗎?
舊 07-13-15, 01:33 PM   #122
JMi

引用:
e d都係利益輸送, 政協e個名係大陸係搵真錢架
就係未必有單有據咁比你搵到點食你水果下先唔知點
總係有利益先有人冒險玩咁大啦就算建制都唔會咁傻仔
舊 07-13-15, 01:41 PM   #123
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
曾質疑民主黨化驗啟晴邨食水結果不準確的民建聯立法會議員蔣麗芸,被揭發其丈夫梁海明原來是啟晴邨總承建商、上市公司中國建築國際集團的股東兼獨立非執行董事。蔣麗芸今早在立法會回應稱事件不涉及她和丈夫的利益衝突,「做人一定要係自己清清白白、乾乾淨淨,任何謠言都唔怕,我只有奉獻、只有貢獻,OK?」,面對外界質疑其有利益衝突稱「係好傷我心」。

被問到丈夫有否申報利益,蔣麗芸反問「我老公利益冇申報?」指立法會有申報紀錄,而且丈夫卡片上都印有「中國建築國際集團」獨立非執行董事身份,丈夫亦會在董事會上追問事件。她強調對啟晴邨含鉛,以及工程由「中國建築」承辦,自己與丈夫都是「睇報紙知」,又指中建承接很多本地和海外工程,「佢係根本冇可能知道邊一度打邊一度。」

她表示加入立法會前辭任所有上市公司董事避嫌,亦沒有加入立法會房屋事務委員會,強調自己毫無利益、沒有隱瞞,又希望「一件事還一件事,社會民生嘅事唔需要拉入選舉」。

當日批評民主黨驗水「引起公眾恐慌」的蔣麗芸,今日仍堅持自己無講錯,因為當日政府堅持官方抽驗的「水板」仍符合世衞標準,與政黨說法不一,當時不知應相信誰,「有時一啲重要事件係要查清先公佈,因為我哋知少少就即刻彈出嚟,假如嗰件事唔係事實咁點呢?例如經常我哋收到好多投訴信同匿名信,假如我乜都出嚟講一餐,會唔會好容易引起公眾恐慌呢?」

舊 07-13-15, 01:41 PM   #124
婠婠

舊 07-13-15, 01:46 PM   #125
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
如果自己想check d水有無事...
應該買d咩工具?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:29 PM

手機版 | APP版