Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Music UNIVERSE>梁靜茹新曲+精選國語大碟"戀愛的力量 "(新歌加精選) - 封面, song list updated [已推出]
JACKY 01:03 AM 10-17-03

歌手: 梁靜茹
碟名: 戀愛的力量 (新歌加精選)

語言: 國語
預計推出日期: 已推出
出品商: 滾石 (TW)

song list

資料來源: YESASIA.COM
http://global.yesasia.com/en/PrdDept...-music/code-c/

資料來源: 台灣大眾唱片網站, 樂悠網

--------------------------

呢隻可能有d 睇頭, 不過最驚佢又出慶功版:@_@":
都係睇埋song list 先決定買唔買
KIM 01:08 AM 10-17-03
滾石條line都好興出慶功版, 攪到個個都hold住,hold住!:@_@":
JACKY 01:17 AM 10-17-03
作者: :
Originally posted by KIM :
滾石條line都好興出慶功版, 攪到個個都hold住,hold住!:@_@":
慶功版係華納做先, 跟住環球, SONY, 滾石又跟住做
第2 版改得好聽個名咪叫慶功版(其實賣過25-30 萬張再出新版就叫慶功版[多數送MV, 已經比香港部分唱片公司有良心, 因為未加過歌])
最近又多個TERM 叫豪華版
樂迷除左HOLD 住都冇第2 個辦法
勇小朋友 10:36 PM 10-17-03
唔係呀嘛....
連阿魚都出新曲+精選.......
阿魚唔係一年出一隻架咩??????
以為yz抖一年之餘我都可以抖下....
點知..................................
JACKY 10:41 PM 10-17-03
Originally posted by 勇小朋友 :
唔係呀嘛....
連阿魚都出新曲+精選.......
阿魚唔係一年出一隻架咩??????
以為yz抖一年之餘我都可以抖下....
點知..................................
咪等佢出慶功版
應該下年先出架喇
yeah yeah 08:01 PM 10-19-03
正呀....
Haken Kreuz 08:49 PM 10-19-03
淨係聽過佢隻分手快樂
襯佢出精選入手先
JACKY 09:15 PM 10-19-03
Originally posted by Sell my Soul :
淨係聽過佢隻分手快樂
襯佢出精選入手先
咁真係要聽下喇
勇小朋友 09:28 PM 10-20-03
Originally posted by Sell my Soul :
淨係聽過佢隻分手快樂
襯佢出精選入手先
阿魚係我除yz之外唯一隻隻碟都有的女歌手
(唔計再版)
JACKY 10:22 PM 11-02-03
改左期: 11月26 日推出
勇小朋友 10:15 PM 11-03-03

有無碟面睇?
JACKY 12:16 AM 11-04-03
Originally posted by 勇小朋友 :

有無碟面睇?
未有碟面睇,
台灣果邊昨天公佈改期
香港方面仲未update, 真係....

如果有song list, CD封面, 我會改TOPIC 名
留意, 留意
yeah yeah 07:11 PM 11-04-03
Originally posted by JACKY :

未有碟面睇,
台灣果邊昨天公佈改期
香港方面仲未update, 真係....

如果有song list, CD封面, 我會改TOPIC 名
留意, 留意
thank u呀...
JACKY 12:36 AM 11-18-03
UPDATE 左大碟名"戀愛的力量"
不過未有SONG LIST
以雙CD 形式登場
勇小朋友 11:37 PM 11-18-03
阿魚既歌大大大部分都係love song黎架啦
yeah yeah 09:42 AM 11-19-03
唔知正唔正..?
JACKY 07:20 PM 11-19-03
5 隻新歌, 睇落好似幾抵買
勇小朋友 08:40 AM 11-22-03
呢隻精選真係名副其實既首首主打...
麥C 09:52 PM 11-22-03
新果幾首幾好聽
Fly Away幾正
不想睡改得幾正
JACKY 10:48 PM 11-26-03
已推出
本日(26/11)報價$78-88
yeah yeah 10:49 PM 11-26-03
已推出
本日(26/11)報價$78-88
係呀...
正唔正?
JACKY 10:53 PM 11-26-03
Originally posted by yeah yeah :

係呀...
正唔正?
未買, 後日夾埋基仔一齊買

p.s 有2004年月曆隨碟附送
yeah yeah 10:54 PM 11-26-03

未買, 後日夾基仔一齊買
等你地既good result

返回主題版面