Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
W!LL 10:04 PM 07-28-15
作者: teamkiller:
邊洗...隻野無人買架...應該六尾可買到
見到啫
用緊隻KEF暫時無咩要轉
bomber 01:39 PM 09-30-15
想搵隻shure SE215用
請問合理價錢同埋鋪頭推介?
謝謝
由手機版發出
W!LL 01:43 AM 10-15-15
作者: bomber:
想搵隻shure SE215用
請問合理價錢同埋鋪頭推介?
謝謝
由手機版發出
好耐無睇呢度添, 唔知你買左未
行貨公價$850, 想試下可以去專賣耳機或連鎖唱片店都有得試下
歌絲˙暮斯 09:53 AM 10-17-15
個舊野 CK-90 mkii 送果對棉爛左,換返對新既 comfort 即刻成個翻生咁。
原來耳塞咁大影響,又可以慳返再戰兩三年。
由手機版發出
シェンムー 04:07 PM 10-17-15
德發EW9 $1380 , 好想買: (
HAKAIDER 06:04 PM 10-17-15
作者: シェンムー:
德發EW9 $1380 , 好想買: (
.....................噤貴?!

旺角有舗賣$11XX
HAKAIDER 07:38 PM 10-18-15
http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...15_725694.html

Chord 又發功

上次Chord Hugo 引發一堆人自改18650 帶出街用

今次名正言順出手提機..................
kennif 09:00 PM 10-18-15
作者: HAKAIDER:
http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...15_725694.html

Chord 又發功

上次Chord Hugo 引發一堆人自改18650 帶出街用

今次名正言順出手提機..................
Head fi 已經成地都係
Coquelicot 09:08 PM 10-18-15
呢個價錢同size又真係幾吸引
HAKAIDER 09:21 PM 10-18-15
作者: kennif:
Head fi 已經成地都係
Hugo 根本就係一部2 萬價位小型枱機, 音質可以KO 一堆手提機好正常

不過Chord 恨下決心將Hugo 電源部份canal 掉改為行鋰電供電真係估唔到

作者: Coquelicot:
呢個價錢同size又真係幾吸引
但今次Mojo 做返正式手提機, 可以keep 到幾多成 "Chord 味" 真係要試過先知

埃及使者 09:46 PM 10-19-15
jaybird bluebuds x過保神神地
換第二代有冇SO?
HAKAIDER 10:48 PM 10-19-15
作者: 埃及使者:
jaybird bluebuds x過保神神地
換第二代有冇SO?
音響野無話有冇so...........只有應同與否

一個成功音響品牌一定會有自己本家固定音色風格, 好少會有大改變 (開新客路的實驗性産品除外)

你覺得jaybird 比到你想要o既聲, 價格又支付得起, 咪繼續支持囉
X&Y 10:19 PM 10-20-15
對earsonics velvet外殼無神神爛左穿左個洞
唔知代理大昌行受唔受保

7k幾用左唔夠一年,唔保就真係GG了
X&Y 05:07 PM 10-22-15
作者: X&Y:
對earsonics velvet外殼無神神爛左穿左個洞
唔知代理大昌行受唔受保

7k幾用左唔夠一年,唔保就真係GG了
大昌行好好服務,二話不說就換左俾我
雖然得知黑色停產左,換左透明
kennif 08:19 PM 10-22-15
shure出36萬羊嘅入耳式靜電

http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...22_726910.html
W!LL 03:58 PM 10-26-15
shure出36萬羊嘅入耳式靜電

http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...22_726910.html
約萬三蚊
teealpha 04:14 PM 10-26-15
作者: W!LL:
約萬三蚊
唔算貴啦,846初出果時個行價都8K幾,而家連埋部機一齊,唔駛兩萬都叫賣大包啦
當然我唔會買,IEM我唔玩得
HAKAIDER 07:44 PM 10-26-15
作者: teealpha:
唔算貴啦,846初出果時個行價都8K幾,而家連埋部機一齊,唔駛兩萬都叫賣大包啦
當然我唔會買,IEM我唔玩得
靜電依個價真係唔貴

但問題係香港氣候同濕度真係唔適合玩靜電

依家仲要話玩手提出街用
kennif 08:28 PM 10-26-15
作者: W!LL:
約萬三蚊
你應該打漏咗個二字
HAKAIDER 09:12 PM 10-26-15
你應該打漏咗個二字
係全套48 万円
Tdot 12:04 PM 10-27-15
作者: HAKAIDER:
Hugo 根本就係一部2 萬價位小型枱機, 音質可以KO 一堆手提機好正常

不過Chord 恨下決心將Hugo 電源部份canal 掉改為行鋰電供電真係估唔到

但今次Mojo 做返正式手提機, 可以keep 到幾多成 "Chord 味" 真係要試過先知

部mojo邊到有得試? 找天去香港試試

還有現在iphone 行USB DAC係咪只係出到44.1kz?
X&Y 03:39 PM 10-27-15
作者: 怪人:
部mojo邊到有得試? 找天去香港試試

還有現在iphone 行USB DAC係咪只係出到44.1kz?
灣仔電腦城間let's go 有demo,但上星期去個陣佢地無iphone camera connection kit
所以idevices 無得試 android就試到
Tdot 10:10 PM 10-27-15
作者: X&Y:
灣仔電腦城間let's go 有demo,但上星期去個陣佢地無iphone camera connection kit
所以idevices 無得試 android就試到
香港有現貨未?
X&Y 10:49 PM 10-27-15
作者: 怪人:
香港有現貨未?
香港仲係預訂中,
上星期問就10月尾至11月頭到貨
anyone 11:08 PM 10-27-15
iphone192都出到
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後

返回主題版面