Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-12, 08:21 PM   #176
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011

イベント&キャンペーン スーパーロボット超合金「トライデントステージキャンペーン」更新

此篇文章於 08-07-12 10:31 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 09:40 PM   #177
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Shinning Gundam 查看文章
http://ga.sbcr.jp/mgangu/020506/

ES合金出雷登

隻超獸機神呢???
又變型又合體成本太高?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 09:47 PM   #178
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
-Skip-
買3隻先有個座?
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:01 PM   #179
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
買3隻先有個座?
睇圖就係買一盒就有

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-12, 10:27 PM   #180
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

超能佳爾...一盒送4把動能劍-.-

舊 08-04-12, 08:30 PM   #181
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
千值練 04派左貨未?THANKS
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-12, 11:10 PM   #182
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 希羅 查看文章
千值練 04派左貨未?THANKS
7月個水派左但係超少...

舊 08-04-12, 11:46 PM   #183
希羅
Game Master

引用:
作者: kyo353 查看文章
7月個水派左但係超少...
難怪見唔到啦而家睇到REPORT有D心動
舊 08-05-12, 04:18 PM   #184
kyo353
Game Master

引用:
作者: 希羅 查看文章
難怪見唔到啦而家睇到REPORT有D心動
me2
叫左fd幫我留意下訂唔訂到九月個水

舊 08-05-12, 06:28 PM   #185
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
SR合金係咁出D勇者系....笨大到底幾時先肯找埋OG條數...我記得岩岩出呢條LINE果陣已經有R1-3,大積加,龍捲果D,,隔左咁耐都未有消息
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 08:33 PM   #186
希羅
Game Master

引用:
作者: 我係我 查看文章
SR合金係咁出D勇者系....笨大到底幾時先肯找埋OG條數...我記得岩岩出呢條LINE果陣已經有R1-3,大積加,龍捲果D,,隔左咁耐都未有消息
我印象中好似只係見過大積加實物圖,其他唔多覺有
舊 08-07-12, 08:48 PM   #187
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
R123都show過試作品

大積加同龍捲出過超合金魂唔出唔緊要
但係R123同埋上左期待榜GE古鐵巨人都出下LA

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-12, 10:42 PM   #188
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
可能佢諗住跟GAME一齊出點知比寺田放左飛機

舊 08-08-12, 04:43 PM   #189
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
超能加爾出左@FL面書

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-12, 09:36 PM   #190
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

三合一戈個地台 係一跟一的

一個超能佳爾 跟一個地台

舊 08-09-12, 01:10 AM   #191
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
買「街椅」送地台 X
買地台送「街椅」 O

唔想開「街椅」個坑但又想要地台…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 02:31 AM   #192
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 06:18 PM   #193
kyo353
Game Master

呢隻超能加爾既關節真係好多...

舊 08-16-12, 04:31 PM   #194
津上翔一
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
好耐冇出過去,想問下而家隻超能加爾(連地台)咩價位?a

高達使者~
津上翔一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 11:57 PM   #195
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

・スーパーロボット超合金
グレンラガンとガンバスターが参考出品。
正直、可動に関してはRIOBOTという決定版並のモノがあるのでスパ金がどんなアプローチでいくのかそれはそれで楽しみ。
ガンバスター、展示品は腕組がちゃんと出来てなかったですが製品では出来るんですかね。

舊 09-22-12, 08:04 AM   #196
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
http://tamashii.jp/special/chogokin_saber/
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 09:47 AM   #197
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
得甲胄是金屬...............

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 11:42 AM   #198
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
館主大唔係唔GO呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 01:56 PM   #199
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
超合金死吧.........我仲以為會出壽司個隻Q版先添............

舊 09-26-12, 09:56 AM   #200
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 10:01 AM

手機版 | APP版