Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
PC電腦遊戲討論版>@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@
Squalllg 01:50 AM 08-01-05
有冇人對呢隻game 有興趣ga ...~~
Dungeon siege 2
邦。AxC 04:59 PM 08-01-05
有興趣~
幾時出?
我有玩DS ~~ 同班FD ONLINE玩好正
logitech 06:25 PM 08-01-05
睇片好正呀~ system/玩法似唔似 diablo ii??
Squalllg 09:45 PM 08-01-05
好似冇乜人識呢隻game
無理由ga ...係咪玩完1 冇興趣玩2

玩法都幾似diablo ga ....以前我都係同班fd 或者親戚online 打u
打左好耐呢個隱藏路線...仲有行埋迷?...不過盪失路...真慘
八雲 02:47 AM 08-02-05
作者: Squalllg:
好似冇乜人識呢隻game
無理由ga ...係咪玩完1 冇興趣玩2

玩法都幾似diablo ga ....以前我都係同班fd 或者親戚online 打u
打左好耐呢個隱藏路線...仲有行埋迷?...不過盪失路...真慘
今集有返城用Teleport及中途站Teleport﹐不用怕

SamTse 01:32 PM 08-02-05
玩過第一集
好正架
被人改到有光劍用
最正係可以任意上官網玩
Squalllg 01:39 PM 08-02-05
我用過一個係龍珠既MOD...
有魔童用...識出魔貫光殺炮
我是菜鳥 02:43 PM 08-02-05
compare to diablo2, the control are more simple
邦。AxC 05:42 PM 08-02-05
作者: 我是菜鳥:
compare to diablo2, the control are more simple
同意~~
上集近戰型角色無招出.....
唔知今集會唔會改菩.....
小昭Teddy 06:12 PM 08-02-05
我鐘意.
不過第1集,online就真係好悶,呢隻game既精髓係你一個人控制一team人,online玩既話佢個操控性又唔多好,所以第一集我都係單機玩

第2集係咪話可以帶番自己team人online玩???
八雲 08:04 PM 08-02-05
作者: 邦。AxC:
同意~~
上集近戰型角色無招出.....
唔知今集會唔會改菩.....
今集每一個攻擊類型都有特殊技﹐有能力樹(不是技能、也不是STATE)給玩家配點﹐當能力到了一定級數就會懂得特殊技。例如戰士加攻擊力的能力﹐就可以學到一一招令攻擊力增加10倍的特殊技﹐當「加攻擊力的能力」到了Lv 5﹐那特殊技就會變成18倍。當然還有更多。
御緣 12:02 AM 08-03-05
我最記得係星戰mod同打雞
Gashapon™ 12:42 PM 08-11-05
出左喇
Squalllg 10:59 PM 08-11-05
正呀...比公開發售日早好多幾日
Kyle 04:50 AM 08-12-05
我第一集打到我死...........嗚
可惜我冇乜fd玩呢隻.....(唯一一個都去左留學了)
邦。AxC 03:25 PM 08-13-05
叫左fd 今日幫我買( 當然佢地都買 )
準備投入ds 2 世界
請問有冇d 好網講ds 2 ga?
Gashapon™ 09:54 PM 08-13-05

有埋nb電力睇

SamTse 02:18 AM 08-14-05
玩緊
今集有得出必殺技
拎duel weapon果招好型

不過玩戰士依然好悶

而且我覺得有d難打...
成日死...
BlackWing 09:36 AM 08-14-05
拎兩把斧頭扮野蠻人
開始係武器店果度,有個人叫你去森林搵4條野比佢果個支線任務,有冇人搵到果4條野...
Squalllg 12:47 PM 08-14-05
作者: SamTse:
玩緊
今集有得出必殺技
拎duel weapon果招好型

不過玩戰士依然好悶

而且我覺得有d難打...
成日死...
oh ....雖然網友話英文版好d
但係我都係等中文版既來臨
拿兩樣武器爽唔爽...流暢度如何
SamTse 01:14 PM 08-14-05
作者: Squalllg:
oh ....雖然網友話英文版好d
但係我都係等中文版既來臨
拿兩樣武器爽唔爽...流暢度如何
拎兩樣武器勁爽
特別係出超必果陣成堆怪血肉橫飛

不過畀起拎盾易死好多

今集唔用正版無得上網玩
斯羅 02:13 PM 08-14-05
正版出左未?
Designer 02:37 PM 08-14-05
嘩!個Demo 1.4GB,不過Download黎試吓先
BlackWing 09:16 AM 08-16-05
沙漠地帶有隻lv100既怪物...成日無神神出現,但剩係會走來走去,打佢會drop d rare item
Squalllg 04:27 PM 08-16-05
作者: 斯羅:
正版出左未?
可能我答你個時已經出左中文版
1 2 

返回主題版面