Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-09-04, 11:50 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
wonder XP Pro如果要+hardware…

XP +hardware好似好煩... 事前要唔要做一d settings先?如要, 點set?
我記得果時, 我把lan card插去第2個slot佢都warn我...

Thanks

舊 01-09-04, 11:53 PM   #2
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
唔駛....//

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 12:05 AM   #3
咭咭王子(一V一)p

你"黑哂面"咁即係信唔信你好a
我有install到SP1呀!

此篇文章於 01-10-04 12:09 AM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 12:52 AM   #4
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
除左轉底板, 其他野唔洗set....轉底板....其實都唔洗set....因為....8成雞會boot唔起機....

舊 01-10-04, 12:54 AM   #5
咭咭王子(一V一)p

哦...thanks^^

唔怪得我叫老豆換board佢係都唔肯

舊 01-10-04, 12:54 AM   #6
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :
你"黑哂面"咁即係信唔信你好a
我有install到SP1呀!
黑哂面....//
[認真]唔駛[/認真]\\

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
舊 01-10-04, 12:55 AM   #7
咭咭王子(一V一)p

多謝光姐
咁我買magic pro張tv card啦

舊 01-10-04, 12:56 AM   #8
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :
多謝光姐
咁我買magic pro張tv card啦
我係男的//

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 01-10-04, 12:59 AM   #9
咭咭王子(一V一)p

之前我見有人叫你"光姐"...a

舊 01-10-04, 12:59 AM   #10
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
之前我見有人叫你"光姐"...a
光嬸 /

舊 01-10-04, 01:04 AM   #11
光之審裁者
最終兵器仙人

謎之性別....

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 01-10-04, 06:05 AM   #12
星之hunter藍仔
Insane Gamer
天野~翔~

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
除左轉底板, 其他野唔洗set....轉底板....其實都唔洗set....因為....8成雞會boot唔起機....
咁如果要轉底版...
有咩方法用返舊harddisk個xp?

相識滿天下
  知己能幾人
~強化系 212 point ~變化系 117 point ~ 放出系 161 point
~具現化系 207 point~操作系 77 point ~特質系 246 point

特質系...個人主義者,有魅力 (個人主義者,カリスマ性有リ) 強化系...單純 (單純で一途)
星之hunter藍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-04, 11:01 AM   #13
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by 星之hunter藍仔 :

咁如果要轉底版...
有咩方法用返舊harddisk個xp?
reinstall XP, 你d data會係番晒度, 不過個xp就會問題多多....最好都係backup左d data, format左佢

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求救!!win XP 進入不能 天雨 手機資訊/電腦軟硬討論 13 11-10-03 08:55 PM
XP 問題一堆 651132 手機資訊/電腦軟硬討論 3 08-19-03 08:05 PM
AMP XP 2200+(8RGA) Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 0 07-08-03 11:09 AM
Window 2000 is better or Window XP? GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 01-17-03 01:15 PM
does XP have 拼音輸入? ARMS 手機資訊/電腦軟硬討論 2 12-25-02 09:11 PM

現在的時間是 10:46 AM

手機版 | APP版