Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-13, 08:21 PM   #176
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: martinnitram 查看文章
63/65/66, 不過唔知價錢

偷圖...

BTW, bandai 良心發現? assault kingdom 2 同 converge 11 o的突款都叫大熱款唔洗做死貨
有人見零食有味
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 09:10 PM   #177
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
有人見零食有味
某d 已經上架...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-13, 10:56 AM   #178
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
63/65/66, 不過唔知價錢

偷圖...

BTW, bandai 良心發現? assault kingdom 2 同 converge 11 o的突款都叫大熱款唔洗做死貨
一早話佢要咁啦. d細路見到係gundam就一定叫阿媽買啦, 唔通佢地識得欣賞渣古同蟹嘅美感咩. 佢地又唔儲set理得你咩係死貨.
依家咁最好, 我見到零食得番63/65/66, 即入,收工

相薄

此篇文章於 07-02-13 11:06 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-13, 11:38 AM   #179
ouki
戸松控

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
一早話佢要咁啦. d細路見到係gundam就一定叫阿媽買啦, 唔通佢地識得欣賞渣古同蟹嘅美感咩. 佢地又唔儲set理得你咩係死貨.
依家咁最好, 我見到零食得番63/65/66, 即入,收工
邊間有?我行左幾間都不見....
舊 07-02-13, 11:50 AM   #180
J+1
望過黎呀!!!!!!

你安全d 就落去問職員,順手hold 埋貨,包保唔會甩
由手機版發出
舊 07-02-13, 12:07 PM   #181
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
邊間有?我行左幾間都不見....
上水廣場

隻力奇就咁睇幾型, 如果好彩比我見到應該會入埋

**update,德福剛經過見有,我散買力奇時佢問我買吾買一set,應該有貨

相薄

此篇文章於 07-02-13 07:47 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 07-02-13, 07:45 PM   #182
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
曹操咁樣變左身, 路人化, 悲劇
我唔擔心,之前故事曹操已經三侯係最型最威果個

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 09:58 AM   #183
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
上水廣場

隻力奇就咁睇幾型, 如果好彩比我見到應該會入埋

**update,德福剛經過見有,我散買力奇時佢問我買吾買一set,應該有貨
咁好人可以散賣? 問親都係話只突款無散...
零食都係今個星期先出o西貨, 上星期都係見一,兩間有

btw, 除o左零食外仲有邊到有平賣? 見弧扭/貓店散款都賣四十幾
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-13, 10:10 AM   #184
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢set 最大鑊係隻gun牛,之前唔hold 定基本冇可能散賣...
由手機版發出
舊 07-03-13, 10:48 AM   #185
大覺屋師真
The One

引用:
咁好人可以散賣? 問親都係話只突款無散...
零食都係今個星期先出o西貨, 上星期都係見一,兩間有

btw, 除o左零食外仲有邊到有平賣? 見弧扭/貓店散款都賣四十幾
尋日行過淨係唔見gun牛, 或許佢拆左一盒放出來比人散買
我想要紅力奇多d, 可惜比我中左secret.

相薄
舊 07-03-13, 01:05 PM   #186
ouki
戸松控

引用:
尋日行過淨係唔見gun牛, 或許佢拆左一盒放出來比人散買
我想要紅力奇多d, 可惜比我中左secret.
我出去睇下力奇先禁日買不到.....=.=9代好快就冇得賣

此篇文章於 07-03-13 01:11 PM 被 ouki 編輯。
舊 07-03-13, 11:23 PM   #187
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
呢set 最大鑊係隻gun牛,之前唔hold 定基本冇可能散賣...
由手機版發出
但呢隻有咩特別?
舊 07-03-13, 11:24 PM   #188
地獄黑仔王

引用:
我出去睇下力奇先禁日買不到.....=.=9代好快就冇得賣
有會員咭不如等 8 號 8 折買一 set 可能無o甘煩
單問散款好睇運氣
舊 07-03-13, 11:35 PM   #189
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
但呢隻有咩特別?
特別在一盒得一隻

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 10:18 AM   #190
ouki
戸松控

引用:
有會員咭不如等 8 號 8 折買一 set 可能無o甘煩
單問散款好睇運氣
冇會員卡=.=
舊 07-04-13, 11:22 AM   #191
地獄黑仔王

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
特別在一盒得一隻
除o左個三隻半, 其他都係得一盒一隻姐...
舊 07-05-13, 10:17 PM   #192
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

SDX ALEX SHADOW
Price: HK$ 650.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000548/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-13, 02:04 PM   #193
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://bandai-hobby.net/BB/archive_legend130708.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-16-13, 11:02 PM   #194
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於睇得清楚d....應該係胸甲向外反的......

http://bandai-hobby.net/BB/archive_legend130716.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-17-13, 02:27 AM   #195
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
空頭就係, Unicorn mode 雙手不可動...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-13, 09:30 PM   #196
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

估下皇叔下回變成咩樣

另....番睇之前36話布布原來已經背住龜殼...

http://bandai-hobby.net/BB/comic_3goku004a.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-18-13 10:04 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 07-18-13, 09:44 PM   #197
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
黃帝Freedom?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-13, 12:32 PM   #198
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係變左一條黃光飛上天
完左啦,無下回

舊 07-19-13, 12:35 PM   #199
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
究竟呢篇出黎做咩
佢出漫畫又唔係跟模型出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-13, 04:52 PM   #200
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: Kain 查看文章
究竟呢篇出黎做咩
佢出漫畫又唔係跟模型出
純為出seed版的4個主角囉
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 03:40 PM

手機版 | APP版