Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-13, 03:42 PM   #1
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3

新素体!!

S.H.Figuarts 仮面ライダーカブト ライダーフォーム (Ver.2.0)
価格(税5%込):5,250円発売日:2014年03月

http://tamashii.jp/special/shf_kabuto/

前回

舊 11-19-13, 03:47 PM   #2
★星人44★
Moderator

有無得出埋SHF梨斗?

舊 11-19-13, 06:06 PM   #3
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
★星人40★ 03:37 PM 今天
作者: 凍檸茶:
頂,今日返去嘈下佢先
由手機版發出

據聞某批發無返到白小暗
有D舖巳退訂

早知返方丈訂,.
但方丈188間野話要摺喎
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-13, 06:21 PM   #4
★星人44★
Moderator

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
早知返方丈訂,.
由手機版發出
我兩隻重係日本酒店內

舊 11-19-13, 08:58 PM   #5
凍檸茶
The One
青龍使用者

搵日返去收返100算.

PAD: 229 362 054
舊 11-19-13, 09:19 PM   #6
★星人44★
Moderator

引用:
搵日返去收返100算.
你訂個時物價位?

舊 11-19-13, 09:23 PM   #7
凍檸茶
The One
青龍使用者

舊 11-19-13, 09:45 PM   #8
★星人44★
Moderator

肯定嫌無錢賺無落啦

舊 11-19-13, 10:28 PM   #9
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
肯定嫌無錢賺無落啦
以後唔去佢到訂

舊 11-19-13, 10:34 PM   #10
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
★星人40★ 03:37 PM 今天
作者: 凍檸茶:
頂,今日返去嘈下佢先
由手機版發出

據聞某批發無返到白小暗
有D舖巳退訂

早知返方丈訂,.
由手機版發出
有時唔理差三幾十
我都是找方丈

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-13, 11:04 PM   #11
★星人44★
Moderator

引用:
作者: mikemike 查看文章
有時唔理差三幾十
我都是找方丈
你唔係幫親二少多架咩?

舊 11-19-13, 11:57 PM   #12
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 魔璃 查看文章
但系古加唔系高岩叔叔
係喎,唔記得新素體係用高岩成二做藍本添…
第時響鬼又唔用呢個素體…

其實以下幾隻都應該出新版
Agito,Decade,OOO,Wizard

至於龍騎,555,電王,W,Fourze唔出新版都得,
而家果d已經好滿意,特別係電王,出得好好。
我作為W fans,如果W出新版的話,都唔會抗拒,五千円都買。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 12:33 AM   #13
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
你唔係幫親二少多架咩?
我用慣自己述語
我地圍內叫二少價做方丈價

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 11-20-13 12:38 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 09:05 AM   #14
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
早知返方丈訂,.
由手機版發出
唔係卦
幾時摺?

舊 11-20-13, 09:41 AM   #15
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章
係喎,唔記得新素體係用高岩成二做藍本添…
第時響鬼又唔用呢個素體…

其實以下幾隻都應該出新版
Agito,Decade,OOO,Wizard

至於龍騎,555,電王,W,Fourze唔出新版都得,
而家果d已經好滿意,特別係電王,出得好好。
我作為W fans,如果W出新版的話,都唔會抗拒,五千円都買。
系就快d出埋響鬼同Kiva
上次set地台仲欠呢2個

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 11:30 AM   #16
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
個新素體
點解我覺得新不如舊咁
起碼隻手腕係易忟, 但擺動作時應該退步左
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 12:41 PM   #17
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: クラウド 查看文章
唔係卦
幾時摺?

舊 11-20-13, 12:51 PM   #18
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
呢間唔系頑仔咩

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 01:54 PM   #19
★星人44★
Moderator

引用:
作者: mikemike 查看文章
我用慣自己述語
我地圍內叫二少價做方丈價
方丈個朶家下係『精品』專用架啦wwwww
我相信二少都會好同意wwwwwwwwwwwwww

日本今日開始收SHFモモ的訂單了

舊 11-21-13, 12:07 AM   #20
我乜都無晒
Senior Gamer
無無亦無無

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code4399 0164 0224
引用:

早排收到msg, 應該會另覓地方再開掛
之前佢地fb留言都有少少消息
同埋大隻佬哥哥早就唔再收訂

舊 11-21-13, 11:53 PM   #21
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

ULTRA-ACT ウルトラマンガイア&XIGファイターセット
販売価格:4,860円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000084779/

S.H.MonsterArts モスラ(成虫)
販売価格:6,480円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000084778/

S.H.Figuarts 仮面ライダーインペラー
販売価格:4,104円(税込)
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000084777/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-13, 07:06 PM   #22
D-boy

[魂アイテム] 大地を砕くインパクト!「魂EFFECT IMPACT」でフィギュアを大迫力ディスプレイ
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-13, 12:48 AM   #23
凍檸茶
The One
青龍使用者

今日去三人眾
佢話要連埋其他野先返黎喎
話月尾

舊 11-27-13, 11:24 PM   #24
D-boy

隻電波女實物好核突吓!尤其是對手,個身型又怪怪的....

凱撒塊面冇得發光,拍埋555度好似有尐缺陷咁....
舊 12-02-13, 08:43 PM   #25
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
2隻放左係櫃終於開盒

哥斯拉可動能力麻麻

本身想買埋1995版,但笨大唔知係唔係食懵左唔油埋頭同尾鰭搞到好樣衰

機龍好好多

可動性都高D,係衰條尾太短

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
牛仔褲 專區 VOL 2! 111 潮流版 270 10-03-23 06:29 AM
S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.2 ★星人44★ 收藏品討論版 1389 11-19-13 03:37 PM
出售 : 仮面ライダー S.H.FIGUART [ALL SOLD] 赤目黑龍 買賣專區 0 08-16-13 12:02 PM
牛仔褲 專區 VOL 1! <此post已Closed, 請把問題移到 VOL 2> HuGo_達之礦工 潮流版 924 06-16-08 11:18 PM

現在的時間是 02:48 PM

手機版 | APP版