Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-12, 01:53 AM   #351
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
估唔到係唱校歌wwwww
最尾水樹 彩陽復活
3 VS 1
期待最終回

舊 03-24-12, 03:12 AM   #352
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
クリス同翼咁快復活, 但點解無奏份
不過可能佢地兩個由頭到尾都無死到, 只係其他人誤會佢地死左
最尾三件無啦啦閃出黎好違和, 件衫D 配色好有 heartcatch precure o既影子

博士不停係度自言自語好鬼煩
響個同學仔開頭係度半發癲又係好煩下

響我等睇你下集點死架, 千祈唔好令我失望

此篇文章於 03-24-12 03:42 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 10:49 AM   #353
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
唉咁快吐便當
同學仔你真係好煩不過最後果句我原諒你
套新裝備。。好一對一定番既翼
下集等悠木碧收工諗起都想快d睇
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 10:49 AM   #354
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
開個電掣寧願疊羅漢都唔用野篤

舊 03-24-12, 01:53 PM   #355
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: メソウサ 查看文章
重點唔係某人趁機係咁偷睇裙底咩
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 01:59 PM   #356
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
騎膊馬點都高過疊羅漢囉

舊 03-24-12, 02:52 PM   #357
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
D生命力強過小強...自爆又唔死,係外太空直接跌落黎又唔死,斷左氣都唔死
感不如奏都復活,玩4打1好過
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 03:17 PM   #358
tcmchan
Junior Member

其實劇情上都已經某情度上曲線解釋左奏點解會死, 奏唔係真正o既適格者, 佢只係用藥物鑑硬吹谷出黎o既非真正合適人選, 力量上奏比起其他三個根本係弱好多, 睇佢第一集時打兩野已經用晒power, 裝甲亦已經開始被破壞, 用絕唱仲化埋灰添, 可知佢弱雞非常.
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 04:21 PM   #359
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
弓美把聲好難頂
入洞就入洞啦,駛乜調高個音,有夠刺耳
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 04:22 PM   #360
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
雪音比炮直中都仲可以咁完整...
唱校歌個個都復活.....
3個一齊絕唱再死多一次.....可憐囉
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 04:25 PM   #361
money
◆.西野司命.◆

今集我覺得幾好睇
有想入最終卷BD既衝動

舊 03-24-12, 04:57 PM   #362
tcmchan

引用:
作者: money 查看文章
今集我覺得幾好睇
有想入最終卷BD既衝動
請問money大, 日版BD係用keepcase定係digipak呢?
舊 03-24-12, 05:13 PM   #363
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: メソウサ 查看文章
入去個洞之前仲以為會有乜大作為, 點知只係幾條友用個最白痴o既方法一齊開個電掣

不過呢套野太多吐糟位啦, 這個碎料啦

引用:
作者: tcmchan 查看文章
其實劇情上都已經某情度上曲線解釋左奏點解會死, 奏唔係真正o既適格者, 佢只係用藥物鑑硬吹谷出黎o既非真正合適人選, 力量上奏比起其他三個根本係弱好多, 睇佢第一集時打兩野已經用晒power, 裝甲亦已經開始被破壞, 用絕唱仲化埋灰添, 可知佢弱雞非常.
其他兩件最尾硬食果野, 正常都應該變成灰死鬼左啦...
但奈何個便當吐得異常快

引用:
作者: money 查看文章
今集我覺得幾好睇
有想入最終卷BD既衝動
我睇左咁多集都燃唔起我買 BD 的意欲

引用:
請問money大, 日版BD係用keepcase定係digipak呢?
正路黎講, 初回版應該係 digipak

舊 03-24-12, 05:37 PM   #364
tcmchan

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
我剛好相反, 睇左第一集就已經有意欲買佢套日版BD, 歌+戰鬥開正我最LIKE果兩瓣
舊 03-24-12, 09:25 PM   #365
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
吐嘈位多到吐都費事
打得好好睇睇就算

女版星矢
有無限既小宇宙 ....

引用:
作者: fiendray 查看文章
D生命力強過小強...自爆又唔死,係外太空直接跌落黎又唔死,斷左氣都唔死
感不如奏都復活,玩4打1好過
+100...

唔使4打1, 司令好番1個已經夠做
司令要統治世界既話應該冇人阻到
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 09:33 PM   #366
stcdavidhk

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔使4打1, 司令好番1個已經夠做
司令要統治世界既話應該冇人阻到
我直頭覺得司令一拳已經可以打爆座塔
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 09:50 PM   #367
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
我剛好相反, 睇左第一集就已經有意欲買佢套日版BD, 歌+戰鬥開正我最LIKE果兩瓣
我淨係對同梱CD 有興趣, 套野個劇本對我黎講好唔掂下 b

舊 03-24-12, 10:18 PM   #368
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
一開始先便當掉落
轉個頭就嘔便當

如果俾司令有裝備的話....

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 10:21 PM   #369
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
其實都冇話雪音同翼 死左呀
只係話佢地用生命去抵擋同阻止
冇話實死
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 10:42 PM   #370
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

雪音同翼咁都死唔去就已經唔合理啦

舊 03-24-12, 11:27 PM   #371
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
嚮夠勁啦
無裝比人打都唔死 血都唔多滴
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 12:04 AM   #372
money
◆.西野司命.◆

引用:

衝動 その1
買左番宣POSTER

舊 03-25-12, 12:11 AM   #373
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
雪音同翼咁都死唔去就已經唔合理啦
反而最後只係響死?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 12:20 AM   #374
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Tano 查看文章
反而最後只係響死?
其實響一開始就係路人

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 11:27 AM   #375
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
一開始先便當掉落
轉個頭就嘔便當

如果俾司令有裝備的話....
使乜裝備
司令認真出手,
5個戰姬加埋都唔係對手啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 上松範康 新作コンテンツ進行中 money 日本動漫畫討論版 0 11-11-14 11:10 PM
[PSV] 金子彰史 新作ゲーム 解禁了 (魔法科高校劣等生) 負責人不是他哈哈 l 留用wild arms... 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1 05-23-14 06:04 PM
[動畫] Leaf「WHITE ALBUM 2」#11「雪が解け、そして雪が降るまで(後編)」丨サテライト制作 money 日本動漫畫討論版 1003 01-02-14 10:33 PM
[動畫] 第17回アニメーション神戸賞発表 個人賞:上松範康 money 日本動漫畫討論版 0 10-13-12 11:28 AM
[MOB] スクエニ X 金子彰史 RPG新作「星葬ドラグニル」丨CV:木村良平 水樹奈々 money 手提遊戲機討論版 0 03-29-12 11:34 PM

現在的時間是 08:28 PM

手機版 | APP版