Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-15, 10:57 PM   #426
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
性公子要揸過對手對波,才能知道對手是男是女
其實佢第一招已經批踭樁人胸口,之後仲要伸手驗明正身
鳳香的對白似在立FLAG啊
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-15, 11:12 PM   #427
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
其實佢第一招已經批踭樁人胸口,之後仲要伸手驗明正身
鳳香的對白似在立FLAG啊
其實都一早有哂心理準備鳳香會便當,始終正史正印係伯姫
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-15, 11:39 PM   #428
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
其實都一早有哂心理準備鳳香會便當,始終正史正印係伯姫
伯姫應該成為性公子同埋勇公子反目既原因...
舊 05-20-15, 11:43 PM   #429
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
當神帝既女眷死晒,我已經對春秋既女角如何無興趣

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 09:40 AM   #430
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
點解我覺得滅絕王已經好似三祖咁好抽
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 09:45 AM   #431
T.K.
很黃很暴力

咁要睇刀神本身係幾道刀氣
如果五道刀氣生生不息等如刀神
咁真係火候深厚之外直迫三祖

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-21-15, 09:51 AM   #432
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
火祖都係打一期就傷到李建成
滅絕王都差唔多 , 真係勁
如果唔係有神秘絕招我真心覺得3條友可以KO佢

希望唔好又係威脅BB生命走人呢D
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 12:52 PM   #433
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
當神帝既女眷死晒,我已經對春秋既女角如何無興趣
聖日仲未死
舊 05-21-15, 12:53 PM   #434
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: kakajit 查看文章

SIMPSONS接連被打臉
舊 05-21-15, 08:41 PM   #435
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
蛇貓門的科技越來越先進,連龍珠菲利軍的治療液都有得浸

引用:
作者: kakajit 查看文章

其實只須集齊四位四像高手圍李建成已經可以KO佢,鐵路人練四像都多鬼餘

小世民真係大整蠱,捉藍精靈去打怪獸
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 11:33 PM   #436
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
聖日仲未死
唔係早兩期出一格,同死有咩分別?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-22-15, 09:33 AM   #437
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
打怪獸真係靠害, 獨尊就話啫, 路人阿媽都比人吸哂功力, 去黎把鬼, 仲多個負累
諗緊獨變身寒霜邪神打其侖, 咸蛋超人打怪獸, 港產特攝漫畫, 正呀
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-15, 02:25 PM   #438
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
打怪獸真係靠害, 獨尊就話啫, 路人阿媽都比人吸哂功力, 去黎把鬼, 仲多個負累
諗緊獨變身寒霜邪神打其侖, 咸蛋超人打怪獸, 港產特攝漫畫, 正呀
好似係因為藍精靈要傳功俾老婆續命, 所以雪露是跟埋去

舊 05-22-15, 04:19 PM   #439
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
2000人亙斬...
如果成事應該會有大粒野中招.....
到而家個隻太座虎定座太虎...流流地wo
應該話5隻都流流地
打又唔得.....講2句又上火...無d大佬feel

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 10:08 PM   #440
gingq7

註冊日期: May 2008
火石洲之戰加強版?

不過咁樣約埋二千人互斬真係仲唔合理過之前幾次約埋打檑台
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 12:18 PM   #441
婠婠

註冊日期: Mar 2005
洪興果團豪華到

乜野紅黃先生、五虎有權全部收皮wwwww
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 12:24 PM   #442
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
如果叫埋李成克 對面仲邊有得打

舊 05-26-15, 12:27 PM   #443
T.K.
很黃很暴力

金先生可能係黃金俠,每期穿心掌搞掂一個角色

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-26-15, 05:42 PM   #444
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
好難想像洪興3聯side點輸喎~
台面最好打果d係晒佢地果邊~XD
李成克/南哥/大梵/佐維....
剩係大梵+佐維都殺晒~
更加唔好講有個強化左既李成克~同主角威能既南哥~
東英毒蛇得五小貓加顏色戰隊....
睇黎都係要請槍多~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 08:51 PM   #445
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
前幾期東英五小貓同毒蛇二子都已經俾細飛尚武追住黎斬
得個有中二病既座山貓叫打得下,但佢地對手只係八大後人
依家又南哥大飛,更唔好講大梵,佐維,李成克果個級數
就算東英請槍, 有咩槍勁得過大梵+佐維?
牛中海已經入咗土啦...
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 11:45 PM   #446
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
之前牛佬講過話呢章將會係同台灣佬打做主線嘛,即其他組織全部煙幕啦,
咁呢獲金生出場起碼有地中海咁上下表現,一殺四五個洪興二代先掂啦

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 12:51 AM   #447
yeah yeah

地中海未死都唔夠打啦....
不過佢都幫自己SET左底線...
講明大梵佢地唔會點落埸打....

2000人對南哥/大飛哥無問題啦....
福田係唔係都差唔多咁上下?

NTR.......
舊 05-27-15, 09:11 AM   #448
gingq7

註冊日期: May 2008
之前牛佬話有個想煲既角色仲未出場, 應該就係金先生

而果五貓真係得啖笑:
黃小虎輸比甘尚武,
陳俊賢拉大隊斬大飛卻被輕鬆逃脫,
關忠偉應該弱過陳俊賢,
戴軍堡弱過座王太,
而最好打既座王太都只係同陳浩南平手
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 11:39 AM   #449
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
座王太點睇都未到南哥級數
感覺定位只係高尚武少少, 南哥之下
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 04:20 PM   #450
yeah yeah

5隻虎都唔打得..又唔睇得...
當日就好心拉8爺埋堆啦...

NTR.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版