Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
sai00872003 11:42 PM 05-10-14
作者: mihimaru GT:
點解果個http://app.vsmobile.jp/ 玩唔到既??
要vpn?
唔洗
不過隻game 好悶
lolikaze 06:04 PM 05-14-14
而家荃灣金禾210秒 dmg2, 有冇人試完感覺如何?
GN00508771 08:20 PM 05-19-14
終於到澳門有了~~

22號左右~
zero22 05:47 PM 05-20-14
無人講下 全武裝獨角獸既

我用過一場 第一個MODE 好慢 但好多飛彈
第二個MODE 比較易用 火箭炮有轉身身移位(近似 新安洲 火箭炮轉身)
但作為3000機第二個MODE 無咩突出
爆第三個MODE 有定身效果 (THE O 果招) A 係頭炮 AB 定身放槍 其間有3個盾保護
BC浮遊盾 加方向 會撞人 沒加方向 浮遊盾 便射擊 放出浮遊盾 再按BC 會高速移動

個人比較喜歡第三個MODE 前格有D似 艾比安前格
Andromeda 04:55 AM 05-21-14
作者: zero22:
無人講下 全武裝獨角獸既

我用過一場 第一個MODE 好慢 但好多飛彈
第二個MODE 比較易用 火箭炮有轉身身移位(近似 新安洲 火箭炮轉身)
但作為3000機第二個MODE 無咩突出
爆第三個MODE 有定身效果 (THE O 果招) A 係頭炮 AB 定身放槍 其間有3個盾保護
BC浮遊盾 加方向 會撞人 沒加方向 浮遊盾 便射擊 放出浮遊盾 再按BC 會高速移動

個人比較喜歡第三個MODE 前格有D似 艾比安前格
2mode個AC其實幾好用,又回得快又有得郁
3mode我覺得個後格同ccb都好勁...
Paptimus 09:35 AM 05-21-14
作者: Andromeda:
2mode個AC其實幾好用,又回得快又有得郁
3mode我覺得個後格同ccb都好勁...
mode 1重點係轉mode 2扔果兩粒核彈啫, 中左交低>250
HakiK 10:30 AM 05-21-14
2 mode排豆 + 火箭炮我覺得值哂3000

3 mode無fd都唔打算換出去, 換完真係純格機
GN00508771 10:07 PM 05-21-14
custom bgm
MB冇得一次過選哂所有BGM...?

目前得5首可以買..
武藤遊戲 11:08 PM 05-22-14

廢人 12:42 AM 05-23-14
\\\\\ v2 ////
爆氣ab裝/瀕死ab求期比一樣我啦
T.K. 01:08 AM 05-23-14
比完你未改弱,到時你開幕時叫救命
緋村 光 10:29 AM 05-23-14
作者: 武藤遊戲:
2000調完都唔見得多左幾多人用
2500又調勁的話成截2000機又會唔見左
tao08 04:16 PM 05-23-14
有冇人去過西環個間打,係咪毒氣室黎,同埋多唔多人挑
武藤遊戲 05:31 PM 05-23-14
2014/05/23(金) 15:54:59.95 ID:ojYxxzvs0
次回の追加機体

ポッキーのチョコがついてない感じのアレ  こすと2000
あしすとは盾でもないのに盾のあれ
GN00508771 06:07 PM 05-23-14
猜測:閃電
zzzdx 08:41 PM 05-23-14
作者: GN00508771:
猜測:閃電
閃電唔值2000吧,金色天多2招都只係2000
kleungth 09:30 PM 05-23-14
真定假

chow263 10:07 PM 05-23-14
作者: kleungth:
真定假
古蹟級
武藤遊戲 02:24 PM 05-24-14

zzzdx 02:46 PM 05-24-14
[IMG]http://i.imgur.com/S9a0tOm.jpg[IMG]
神盾和決鬥表示:我地都只係1000(1500)...
神風@AMD 03:47 PM 05-24-14
作者: zzzdx:
神盾和決鬥表示:我地都只係1000(1500)...
死者為大 (拖走
武藤遊戲 04:23 PM 05-24-14

mihimaru GT 07:09 PM 05-24-14

部JUSTICE 同WING 同原先果隻有咩大分別? 係咪家用板有???
zzzdx 07:13 PM 05-24-14
作者: mihimaru GT:
部JUSTICE 同WING 同原先果隻有咩大分別? 係咪家用板有???
你當係原先果隻既弱化版啦,PS3版full boost既DLC機體(IJ無料)
廢人 12:06 PM 05-26-14
http://blog.esuteru.com/archives/7697016.html

v2
好佐少少咁囉
後格盾發生強化
全型態有ass
實彈變返之前
由手機版發出
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61  ... 最後

返回主題版面