Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一)
t-cup 10:00 AM 11-28-12
咁混亂.. 我去問都話11/28 有貨, 但我沒訂
now_loading 11:00 AM 11-28-12
三星歐洲出左幾部WP7, WP8 才第一部在亞洲(台灣)發售

作者: :
http://chinese.engadget.com/2012/11/...iv-s-hands-on/

Samsung 過去雖然推出多款 Windows Phone 7 手機,但是否引進台灣卻只聞樓梯聲,隨著 WP8 挾帶著微軟新一代電腦作業系統的聲勢,該公司今天正式將搭載 WP8 機種在台上市。ATIV S 做為韓系廠商中第一款,也是目前唯一款的 WP8 手機,在做工與用料上都可以看到自家色彩,敬請跳轉瀏覽我們的動手玩。

nine west 01:24 PM 11-28-12
百記訂左有貨番,現貨賣哂等六號
Sgodkyo 02:46 PM 11-28-12
DEL---
Sgodkyo 09:05 PM 11-28-12
又要等到5號
nine west 09:14 PM 11-28-12
黃機入手,喺百記買送爛牙耳機同爛芒貼,

同時可以用優惠價三九九買無線差機,我買咗個。

WP係咪唔可以熄機差電嫁?
now_loading 09:16 PM 11-28-12
- del -
Sgodkyo 12:04 AM 11-29-12
Del---
暉暉816 08:39 PM 11-30-12
想問下入咗920的版友,
部機的續航力如何?(係冇開NFC同background sync底下)
nine west 10:41 PM 11-30-12
作者: 暉暉816:
想問下入咗920的版友,
部機的續航力如何?(係冇開NFC同background sync底下)
捱到七個鐘左右,用緊4G
暉暉816 08:04 AM 12-01-12
作者: nine west:
捱到七個鐘左右,用緊4G
因為暫時仲用緊爛3的3G,
未轉4G住,所以7個鐘雖然少啲但可接受,
唔知有4G卡後有冇得較行3G only or apps去較on/off 4G去省電?
nine west 09:27 AM 12-01-12
作者: 暉暉816:
因為暫時仲用緊爛3的3G,
未轉4G住,所以7個鐘雖然少啲但可接受,
唔知有4G卡後有冇得較行3G only or apps去較on/off 4G去省電?
有得自己set三定四豬,

Close 哂啲apps會超慳電,淨番廿%會開省電模式。
Sgodkyo 10:19 AM 12-01-12
一開省電模式 ,待機每個鐘用2%電b

<仲係800用家
t-cup 09:55 AM 12-03-12
敵不住誘惑, pre-order 了
nine west 10:00 AM 12-03-12
作者: t-cup:
敵不住誘惑, pre-order 了
九二零?

恭喜
Sgodkyo 11:03 AM 12-03-12
恭喜中伏 \/

仲有3日先中到伏
t-cup 03:00 PM 12-03-12
作者: Sgodkyo:
恭喜中伏 \/

仲有3日先中到伏
我都唔知三日後落唔落到陷阱.. 雖說 sales 話 6 或者 7 號有貨, 但坊間的傳說要到 12 月中先有黃色..

點都要等, 又諗好o左, 俾住千零蚊等 920 啦
Sgodkyo 03:30 PM 12-03-12
我28前之經落訂,佢6號比唔到貨我我實剷到佢閘都落埋
jos 04:21 PM 12-03-12
作者: Sgodkyo:
我28前之經落訂,佢6號比唔到貨我我實剷到佢閘都落埋
我23號落訂到而家一個電話都冇
nine west 09:23 PM 12-03-12
你地邊度訂?
t-cup 02:10 PM 12-05-12
作者: nine west:
你地邊度訂?
我百記
nine west 10:37 PM 12-05-12
作者: t-cup:
我百記
仲未有貨?
D.K. 01:45 AM 12-06-12
今日walk-in wilson 入手920了

但係買完先知whatsapp下左架... 冇得用好麻煩
ZlWS 09:49 AM 12-06-12
作者: D.K.:
今日walk-in wilson 入手920了

但係買完先知whatsapp下左架... 冇得用好麻煩
http://welovewp.hk/post12254/

nine west 09:56 AM 12-06-12
WP版Whatsapp好鬼食電
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面