Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-18, 05:44 PM   #201
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
日本啲ht好鬼樣衰,如果唔係我都一早開咗黎玩
話說T34裝甲唔係應該同T29一樣?
見佢賣頭我肥男load金彈諗住炮盾都打穿佢
點知指埋去炮盾係紅色箭咀

戰艦合作嗰隻係咪即係大陸艦娘?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 10:39 PM   #202
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
日本啲ht好鬼樣衰,如果唔係我都一早開咗黎玩
話說T34裝甲唔係應該同T29一樣?
見佢賣頭我肥男load金彈諗住炮盾都打穿佢
點知指埋去炮盾係紅色箭咀

戰艦合作嗰隻係咪即係大陸艦娘?
昭和四式/五式肥宅不知幾威武霸氣

T29/T34/T30個頭一模一樣 只係砲唔同
塊面最薄279MM 你只可以打車頂+頭皮
arzue lane 係日本咁hit你都唔知?XD

此篇文章於 04-10-18 10:20 AM 被 sephirothmk3 編輯。
sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 02:02 PM   #203
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
昭和四式/五式肥宅不知幾威武霸氣

T29/T34/T30個頭一模一樣 只係砲唔同
塊面最薄279MM 你只可以打車頂+頭皮
arzue lane 係日本咁hit你都唔知?XD
最後嗰兩架靚仔返啲嘅
おい嗰啲唔講真係以為小學生作品

諗諗下可能apcr射到450m咁遠唔夠力
諗住肥男金彈311穿應該顏射佢都得

隻game有見過人玩不過自己冇乜留意呢類嘢
舊 04-10-18, 06:48 PM   #204
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
最後嗰兩架靚仔返啲嘅
おい嗰啲唔講真係以為小學生作品

諗諗下可能apcr射到450m咁遠唔夠力
諗住肥男金彈311穿應該顏射佢都得

隻game有見過人玩不過自己冇乜留意呢類嘢
佢頭皮38MM你用128射佢over match晒wo
不過APCR去到450M應該只剩200穿到

最新消息 有意大利T8金車送啊
https://thedailybounce.net/2018/04/1...t-coming-soon/

此篇文章於 04-11-18 09:53 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 04-12-18, 12:14 PM   #205
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://worldoftanks.asia/zh-tw/news...italian_event/
只有14日完成個馬拉松
明天開始要爆肝

精通任務 只可以用10階車
託付任務 可以6~10 不過只記base exp 同埋要top 10 唔計輸贏

第一階段:
精通任務:獲得High Caliber 1次。
託付任務:5000

第二階段:
精通任務:阻擋4000傷害以上5次
託付任務:7000

第三階段:
精通任務:己方隊伍傷害第一名5次
託付任務:15000

第四階段:
精通任務:850基本經驗10次
託付任務:30000

第五階段:
精通任務:阻擋4000傷害以上10次
託付任務:35000

第六階段:
精通任務:獲得High Caliber 5次
託付任務:35000

第七階段:
精通任務:己方經驗第一15次
託付任務:40000

第八階段:
精通任務:己方傷害第一20次
託付任務:45000

第九階段:
精通任務:850基本經驗20次
託付任務:50000

第十階段:
精通任務:己方經驗第一20次
託付任務:50000

舊 04-12-18, 06:49 PM   #206
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

所以我係諗住隊穿佢炮盾
我成日用啲牙籤仔好少諗刷人頭皮
話說3倍口徑係咪he唔通用的

你打得勁渣架t10出去一陣就搞掂啦
我呢啲noob先真係要肝
舊 04-13-18, 10:10 AM   #207
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
所以我係諗住隊穿佢炮盾
我成日用啲牙籤仔好少諗刷人頭皮
話說3倍口徑係咪he唔通用的

你打得勁渣架t10出去一陣就搞掂啦
我呢啲noob先真係要肝
連skill4ltu都話要最少300場1個week先做晒
我肝到stage7好大可能比錢算數

舊 04-13-18, 03:31 PM   #208
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

差最後幾個stage俾幾十蚊解決咗佢都抵嘅
咁樣肝法好傷身
舊 04-13-18, 07:28 PM   #209
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
差最後幾個stage俾幾十蚊解決咗佢都抵嘅
咁樣肝法好傷身
package 大約$550
3折買都要160

舊 04-13-18, 07:43 PM   #210
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

嗚呀乜t8金車咁貴架咩?
記得之前兩次送t8好似都係skip一日廿幾蚊
定係我記錯?
舊 04-13-18, 07:49 PM   #211
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
嗚呀乜t8金車咁貴架咩?
記得之前兩次送t8好似都係skip一日廿幾蚊
定係我記錯?
佢個package 係包晒1-10階獎勵
當然貴

組合包內容
VIII PROGETTO M35 MOD 46;
100% 乘員;
車庫車位;
銀幣: 1,700,000;
加值帳號天數: 3;
20×個人儲備:+50% 經驗值(持續時間: 2 小時);
20×個人儲備: +50% 銀幣(持續時間: 2 小時);
5×個人儲備:+300% 自由經驗值(持續時間: 2 小時);
5×個人儲備:+200% 乘組員經驗值(持續時間: 2 小時);
垂直穩定器 MK 1;
增強型火炮控制裝置;
中口徑戰車炮進彈裝置;
大型工具箱;
大型急救箱;
自動滅火系統;
UNIQUE ITALIAN STYLE;
MARATHON ACCOMPLISHED!.
好多垃圾

此篇文章於 04-13-18 08:22 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 04-13-18, 09:11 PM   #212
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

哎盡肝啦
反正t7-8我要多車升緊
虎1 虎p 肥男 獵豹2 百夫短 十字軍sp ikea
當順便清埋呢堆嘢
舊 04-18-18, 12:18 PM   #213
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

肝到想死
貌似T9生態好小小
其他做底車真係生不如死(KV2除外)
底車見到堆OBJ字頭怪物完全無還手之力

舊 04-18-18, 04:51 PM   #214
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
肝到想死
貌似T9生態好小小
其他做底車真係生不如死(KV2除外)
底車見到堆OBJ字頭怪物完全無還手之力
想打到stage10平均每日要肝兩萬幾exp
我而家每日打得一萬左右
你哋都係肝exp唔打t10?
我嗰幾架t10冇乜點玩過,真係冇乜信心渣出去
t9都仲可以渣隻龜出去賣隊友
舊 04-18-18, 05:15 PM   #215
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
想打到stage10平均每日要肝兩萬幾exp
我而家每日打得一萬左右
你哋都係肝exp唔打t10?
我嗰幾架t10冇乜點玩過,真係冇乜信心渣出去
t9都仲可以渣隻龜出去賣隊友
除左stage1其他肝唔過
堆坦夠XXX傷害既mission係依家個環境好難做到
個個係唔係都上金搶damage

舊 04-20-18, 11:43 AM   #216
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

尋晚用charioteer肝得幾開心
幾乎場場都過500exp
keep住玩呢架應該肝得快好多
舊 04-24-18, 03:16 PM   #217
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
尋晚用charioteer肝得幾開心
幾乎場場都過500exp
keep住玩呢架應該肝得快好多
您的肝還好嗎

舊 04-24-18, 04:18 PM   #218
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
您的肝還好嗎
就爆
不過好過肝183嗰陣嘅
話說p帳嗰1.5倍係咪都計埋落event度?
舊 04-24-18, 05:54 PM   #219
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
就爆
不過好過肝183嗰陣嘅
話說p帳嗰1.5倍係咪都計埋落event度?
當然唔計
如果計就太簡單
成200輛車X5首勝+reserve三日就肝夠啦
連英勇奮戰個bonus 都唔計入去
所以一定要贏先好
輸就算打過萬傷害最多都係500exp
但係0傷躺贏都有500+

此篇文章於 04-24-18 05:57 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 04-24-18, 10:07 PM   #220
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

今晚要整部電腦冇得肝
得返聽日後日兩日
舊 04-26-18, 05:41 PM   #221
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

尋晚用type4秒左Emil2, 183, T92同foch155
望住一堆四位數字傷害飛過

https://asia.wargaming.net/shop/wows/vehicles/5906/
$78蚊有500金+T6斯佩伯爵
如果你之前有船=比5200金 差不多半價買金

此篇文章於 04-27-18 03:13 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 04-27-18, 09:34 PM   #222
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

肝到stage9俾多幾十蚊搞掂咗
即刻放置play返一頭半個月先

$78有5200金平到笑喎
不過架船我冇...
舊 04-27-18, 10:50 PM   #223
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
肝到stage9俾多幾十蚊搞掂咗
即刻放置play返一頭半個月先

$78有5200金平到笑喎
不過架船我冇...
用steam來玩可以買多過一次

舊 04-28-18, 09:17 PM   #224
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

坦克嗰邊全世界迷彩特價但意大利冇份

https://worldofwarships.asia/ja/news...tion-revealed/
聲應該入setting轉就得?
旗同迷彩第時要打返黎or課先有?
舊 04-29-18, 06:01 PM   #225
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
坦克嗰邊全世界迷彩特價但意大利冇份

https://worldofwarships.asia/ja/news...tion-revealed/
聲應該入setting轉就得?
旗同迷彩第時要打返黎or課先有?
聲跟艦長(or mod)
旗同迷彩唔知

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 05:35 PM

手機版 | APP版